Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Tragedie fără precedent in Capitală! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18164)

zaharia_2009 03.11.2015 13:15:48

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604186)
Stiu ca era un clip cu o alta trupa - se pare ca in acelasi club. Acolo erau niste cruci in flacari.

Desi exista asemenea simbolistica in muzica metal, foarte putine formatii sunt cu adevarat sataniste. Iar fanii - probabil doar aia care au probleme la cap. Multi dintre acesti tineri vor deveni mai tarziu crestini asa ca eu cred ca e pacat sa aruncam si noi cu laturi peste ei. Sigur, eu cred ca e pacat sa participam si la maneaua asta generalizata din aceste zile, suntem exact ca aia din Coreea de Nord si cine nu plange in public e pus la zid.
Dar cu privire la muzica - eu cred ca satana se ascunde mai degraba in manele sau in muzica asta usurica de prin cluburile de fite, pe unde se nasc si se inmultesc feministele si gheii. :)
Sa nu uitam ca Parintele Serafim Rose a mers intre "satanistii " astia, si asa a aparut miscarea Death to the world.

http://s17.postimg.org/pfsx95a99/image.jpg

Da! Este posibil sa fi incurcat eu lucrurile.
In sfirsit, aceia erau "Raii" si acestia "Bunii".

cristiboss56 03.11.2015 13:20:28

Ultima oră :

Astăzi 3 noiembrie 2015 , de la ora 11.00 , în Catedrala Patriarhală , Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a oficiat o slujbă de pomenire a celor trecuți la Domnul în urma incendiului de la Clubul Colectiv din seara de 30 octombrie 2015 în ziua înmormântării acestora. La slujba de pomenire au participat preoți din Administrația patriarhală și de la Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, precum și credincioși.
Pe site-ul www. trinitastv.ro este postată înregistrarea video a slujbei de pomenire a victimelor din Clubul Colectiv oficiată la Catedrala patriarhală și mesajul de compasiune și solidaritate rostit cu acest prilej de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel este postat pe site-ul www.basilica.ro
Biroul de presă al Patriarhiei Române

AlinB 03.11.2015 13:23:07

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 604187)
Fa frate ce crezi tu de cuviinta. Daca pina acum nu iti este clar mai ai sansa gheronului Cleopa: cu intrebarea sa calatoresti!

Da, dar nu cu barfa.

cristiboss56 03.11.2015 13:28:19

Patru răniți în incendiul din clubul Colectiv se află în stare gravă la Spitalul Elias, cinci au fost detubați și sunt conștienți, informează un comunicat al unității medicale remis marți AGERPRES.

"În momentul acesta, sunt 14 pacienți internați: 10 se află în secția Terapie intensivă, 4 în secția Chirurgie generală. Din cei 10 pacienți din Terapie intensivă, 4 pacienți se află în stare gravă (2 pacienți sunt încă intubați și ventilați mecanic, aceștia asociind și arsuri de căi aeriene). În cursul nopții au fost detubați 5 pacienți, aceștia fiind conștienți, cooperanți și respirând spontan. Trei pacienți prezintă arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corporală, dar asociază arsuri ale feței și ale căilor aeriene. Șapte pacienți prezintă arsuri pe suprafețe cuprinse între 40 și 50%. Pacienții continuă să beneficieze de toaletă chirurgicală zilnică a arsurilor și de măsuri complexe de terapie intensivă", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, marți vor începe intervențiile seriate de excizie a leziunilor și grefare.

"Având în vedere întinderea suprafeței arse, prinderea feței, asocierea arsurilor de căi aeriene, prognosticul este în continuare rezervat pentru pacienții internați în Terapie intensivă", precizează conducerea spitalului.

AGERPRES/(AS — autor: Roberto Stan, editor: Georgiana Tănăsescu)

UPDATE 12.49 Spitalul de Urgență Floreasca: Șase răniți în incendiul din Colectiv — în stare critică

Șase răniți în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marți șeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.

"Programul nostru a început devreme, de la ora 7,00, cu introducerea în sala de operații cu echipe complexe a pacienților arși. După evaluarea de astăzi începem să facem o oarecare disociere a indicelui de gravitate în sensul că deja se conturează existența unui lot cu șase pacienți în stare critică, iar restul sunt cu toții intubați, aproape în exclusivitate traheostomizați și sunt în stare gravă. Pentru astăzi ne-am programat să continuăm intervențiile de reconstrucție tegumentară care se vor desfășura în etape succesive pentru încă trei pacienți, iar unul dintre pacienți va necesita traheostomie", a afirmat medicul.

El a precizat că până în prezent spitalul nu se confruntă cu problema lipsei de sânge.

"Ca să fie foarte clar: până în prezent nu avem nicio problemă de sânge, în perspectiva zilelor următoare vom discuta", a spus Lascăr.

La rândul său, secretarul de stat în Ministerul Sănătății Dorel Săndesc a spus că pacienții internați la Spitalul Floreasca rămân în stare critică și gravă.

"Spitalul are ceea ce trebuie. Noi avem deschidere și vom aproba toate cererile de finanțare suplimentară pentru a asigura un tratament adecvat", a mai afirmat Săndesc.

UPDATE 12.48 Spitalul Universitar: Nouă pacienți în stare critică

Nouă pacienți sunt în stare critică la Spitalul Universitar de Urgență București, alți nouă în stare satisfăcătoare, a declarat, marți, directorul medical al instituției medicale, Dragoș Davițoiu.

"În momentul de față, 18 pacienți sunt internați. Aceeași nouă pacienți intubați în stare critică, gravă în Terapie Intensivă. Nouă pacienți sunt cu stare satisfăcătoare, bună. Sperăm în cel mai scurt timp o parte din ei să îi externăm săptămâna aceasta. Starea celor critici este staționară, nu au suferit evoluții semnificative nici în rău, nici în mai bine. Prognosticul este rezervat. Ceilalți nouă cu o stare mai bună sunt o parte pe Terapie Intensivă, dar neintubați, o parte pe Chirurgie plastică. Astăzi nu se mai poate vorbi de externări", a afirmat medicul.

Potrivit acestuia, zilnic au loc operații, dar "etapizat".

AlinB 03.11.2015 13:29:33

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604183)
Ai uitat de accidentul mortal al agentului de circulație Bogdan Cosmin Gigina care facea parte din coaloana oficială a lui Oprea.
Cum spunea și Copăcel, ne-ai întrecut pe toți. :))

Nu ai sa omori 200 oameni ca sa maschezi moartea unuia singur.
Si nu cred ca trebuia sa-ti explic eu asta :)

zaharia_2009 03.11.2015 13:30:00

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604174)
Ai o sursă în acest sens? Ar fi bine de știut.

Tine ochii larg inchisi si urechile profund inchise si poate-poate vei da de vreo sursa!

The Willful One 03.11.2015 13:42:34

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604186)
Stiu ca era un clip cu o alta trupa - se pare ca in acelasi club. Acolo erau niste cruci in flacari.

Desi exista asemenea simbolistica in muzica metal, foarte putine formatii sunt cu adevarat sataniste. Iar fanii - probabil doar aia care au probleme la cap. Multi dintre acesti tineri vor deveni mai tarziu crestini asa ca eu cred ca e pacat sa aruncam si noi cu laturi peste ei. Sigur, eu cred ca e pacat sa participam si la maneaua asta generalizata din aceste zile, suntem exact ca aia din Coreea de Nord si cine nu plange in public e pus la zid.
Dar cu privire la muzica - eu cred ca satana se ascunde mai degraba in manele sau in muzica asta usurica de prin cluburile de fite, pe unde se nasc si se inmultesc feministele si gheii. :)
Sa nu uitam ca Parintele Serafim Rose a mers intre "satanistii " astia, si asa a aparut miscarea Death to the world.

http://s17.postimg.org/pfsx95a99/image.jpg

Ai mare dreptate. Una e sa asculti Immolation, cu albume ca de pilda, "Dawn of Possession" si altceva Death sau Bloodbath. Personal ascult orice in afara de manele, care sincer mi se par un amestec de urdori, puroi si voma a muzicii. De pilda, imi place mult pagan metal, cu linie melodica de rock simfonic si cu referiri in texte la stravechile religii ale popoarelor si triburilor disparute (acum Iuliu si Alin o sa imi pocneasca una frateasca dupa ceafa :) ).

zaharia_2009 03.11.2015 13:45:05

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604170)

Mai uite ce este.Eu aici nu m-as hazarda.Noi nu stim ce fac militarii aia
romani acolo.
De fapt ei sunt acolo ca mercernari.Ca sunt in baza de contract contra bani.
Nu pt apararea interesului national
Nu stii cate crime au facut acolo si cati copii afgani ale oierilor de acolo au
impuscat sau ce torturi au facut pe acolo.
Actiuni pe care le va deconta poporul asta cand o sa vina aia sa se razbune,
aruncandu-se in aer prin Romania, in multzimi in public.

Asa este.

Esti mult prea sceptic dar acesta este cistigul tau pina in prezent. Pastreaza-l cit poti tu de mult. Al tau este, tine-l strins! Este doar treaba ta!
Dar o modesta corectie: militarii romani sunt remunerati tot pe baza de contract si tot cu bani si aici, in tara, pt misiunea lor in folosul statului roman. Si asemeni lor , medicii romani, indiferent unde lucreaza si actioneaza, sunt tot sub contract si remunerati tot cu bani in nobila lor misiune in folosul vietii! Si tot ca ei, invatatorii si profesorii romani, indiferent unde presteaza, sunt tot sub contract, si tot pe bani, pt copii romani sau din Maroc ori din Algeria, ori din Congo ori chiar de aiurea.
Inca nu s-a observat sa exsite cineva si sa presteze orice, in folosul oricui si fara nici un contract, venit. Nu de alta dar nu ar mai avea bani sa intre la spectacole in cluburi unde sa manince un ecler linistit... ca de umblat ar putea umbla si in fundul gol!
Si daca erai pusti(sau macar pistoale!) as mai fi dat exemple pina terminam pagina, dar pt ca esti mare, poti sa iti faci freza si singur! Este forba de freza pe minte pt a-i da o forma buna.
Iarta.ma pt sinceritate, dar prea te-ai americanizat!

abaaaabbbb63 03.11.2015 13:47:47

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604146)
Eu mi-am pus următoarea întrebare: cum a fost posibil să se aprindă acel stâlp de la niște artificii, fie el acoperit cu burete fonoizolant, artificiile fiind la o distanță destul de mare de acel stâlp?

http://www.mariustuca.ro/media/image...20colectiv.jpg

Mai incolo in video se vede cum artificiile ajung mai departe. In poza de mai sus (facuta special probabil), artificiile abia s-au aprins.

http://i.imgur.com/RVtZg58.png

crisstiann 03.11.2015 13:50:17

Voluntarii au creat site-ul colectiv.info cu informații utile despre victime :Un grup de tineri voluntari au creat site-ul colectiv.info unde postează informații utile celor care vor să afle starea victimelor sau care doresc să dea o mână de ajutor.

http://colectiv.info/au-nevoie-de-ajutor/

iuliu46 03.11.2015 13:58:27

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604195)
De pilda, imi place mult pagan metal, cu linie melodica de rock simfonic si cu referiri in texte la stravechile religii ale popoarelor si triburilor disparute (acum Iuliu si Alin o sa imi pocneasca una frateasca dupa ceafa :) ).

De ce sa-ti trag ? Doar ma amuz cand vad ca iti inchipui ca alea nu-s manele. Poate Alin sa-ti traga ca el e mai violent - nu bate nici metanii. :1:

Mihailc 03.11.2015 14:09:00

Clubul acela cu trist renume astăzi, găzduia frecvent lansări de albume, mai mult din zona muzicii underground, dar fără preferințe de gen. În mod straniu, în același loc, pe 31 octombrie și 1 noiembrie urma să-și lanseze albumul "România furată" nimeni altul decât Cedry2k, celebrul hip-hoper convertit la credință, care și-a "împărțit" lansarea în două zile consecutive tocmai din cauza temerilor legate de numărul mare de spectatori.

ovidiu b. 03.11.2015 14:13:15

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 604187)
Fa frate ce crezi tu de cuviinta. Daca pina acum nu iti este clar mai ai sansa gheronului Cleopa: cu intrebarea sa calatoresti!

Nu știu frate cum este mai bine, dar știu că a osândi nu este bine. Și mai știu de la un părinte că "dacă ne vom osândi numai pe noi înșine, împreună-pătimirea noastră față de lume se va arăta lucrătoare pentru mulți alții." Că o schimbare a celor căzuți se poate doar printr-o împreună-pătimire cu ei, mai ales cu cei aflați în suferință, fie ei păgâni, sataniști, homosexuali, bețivi, curvari. Dar oare eu nu sunt păcatos? Și atunci păcatul din mine nu devine izvor de experiență în relația mea cu fratele meu și el păcătos? Oare ceea ce văd la fratele nu este și în mine? Și atunci cum rezolv problema? Păi mă lupt cu păcatul din mine și iau păcatul aproapelui asupra mea și îl pun în fața lui Dumnezeu. Și cum? Să fie oare rugăciunea o soluție? Sau pentru sataniști, păgâni nu am voie să mă rog? Sau este mai ușor să arătăm cu degetul cât de păcătoși sunt aceia?

ovidiu b. 03.11.2015 14:18:30

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 604194)
Tine ochii larg inchisi si urechile profund inchise si poate-poate vei da de vreo sursa!

Să înțeleg că frația ta așa ai obținut răspunsul?

crisstiann 03.11.2015 14:24:14

Clubul mortii a gazduit un ritual satanic in Saptamana Patimilor! S-au dat foc la cruci intoarse si s-a facut baie in sange de animal! A fost invocat Diavolul

http://www.wowbiz.ro/clubul-mortii-a...e-_165914.html

http://s7.postimg.org/x6z1ce9zf/medi...1440629500.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ySGtGfu28SY

Ceea ce s-a intamplat in club Colectiv cu 6 luni inainte de tragicul eveniment depaseste cu mult ceea ce se numeste arta. Pe scena clubului Colectiv s-au ars cruci cu capul in jos pe care erau infipte capete de tap iar oamenii care au fost in sala au fost stropiti cu sange de animal. S-a intamplat intr-o zi cand crestinii sarbatoreau Saptamana Patimilior, pe 7 aprilie, la concertul trupei suedeze de Black Metal, Watain. Membrii trupei sunt autoproclamati satanisti si se lauda ca in concertele lor se efectueaza ritualuri pagane in toata regula.

DragosP 03.11.2015 14:44:00

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604202)
Să înțeleg că frația ta așa ai obținut răspunsul?

Hei, hei.
Calmați-vă dragilor.

ovidiu b. 03.11.2015 14:51:13

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604204)
Hei, hei.
Calmați-vă dragilor.

Suntem. :)

Mihailc 03.11.2015 14:51:42

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604201)
Nu știu frate cum este mai bine, dar știu că a osândi nu este bine. Și mai știu de la un părinte că "dacă ne vom osândi numai pe noi înșine, împreună-pătimirea noastră față de lume se va arăta lucrătoare pentri mulți alții." Că o schimbare a celor căzuți se poate doar printr-o împreună-pătimire cu ei, mai ales cu cei aflați în suferință, fie ei păgâni, sataniști, homosexuali, bețivi, curvari. Dar oare eu nu sunt păcatos? Și atunci păcatul din mine nu devine izvor de expereință în relația mea cu fratele meu și el păcătos? Oare ceea ce văd la fratele nu este și în mine? Și atunci cum rezolv problema? Păi mă lupt cu păcatul din mine și iau păcatul aproapelui asupra mea și îl pun în fața lui Dumnezeu. Și cum? Să fie oare rugăciunea o soluție? Sau pentru sataniști, păgâni nu am voie să mă rog? Sau este mai ușor să arătăm cu degetul cât de păcătoși sunt aceia?

În același gând sunt și eu. Spaima constantă a vieții este aceea că n-am reușit să-L conturez pe Hristos în toate aspectele persoanei mele. Mă întreb dacă nu cumva modul echivoc de asumare a credinței nu-i smintește pe ceilalți, în loc să le arate o posibilă cale de ieșire dintr-o existență fără sens. Poate acord prea multă atenție deșertăciunilor, "visteriilor iadului lumii acesteia" cum le numește un acatist, podoabelor ego-ului și astfel nu mă deosebesc cu nimic de cei care stau departe de harul lui Dumnezeu. Drama multor tineri credincioși din ziua de azi este condiția "amfibie": vrem să fim și cu Domnul, dar și să ne consolidăm năravurile dobândite prin contaminarea cu lumea în care trăim. De aceea ajungem adesea în postura ingrată de a cere ajutorul lui Dumnezeu ca să slujim cu fidelitate satanei.

AlinB 03.11.2015 15:23:34

Citat:

În prealabil postat de crisstiann (Post 604203)
Clubul mortii a gazduit un ritual satanic in Saptamana Patimilor! S-au dat foc la cruci intoarse si s-a facut baie in sange de animal! A fost invocat Diavolul

Ceea ce s-a intamplat in club Colectiv cu 6 luni inainte de tragicul eveniment depaseste cu mult ceea ce se numeste arta. Pe scena clubului Colectiv s-au ars cruci cu capul in jos pe care erau infipte capete de tap iar oamenii care au fost in sala au fost stropiti cu sange de animal. S-a intamplat intr-o zi cand crestinii sarbatoreau Saptamana Patimilior, pe 7 aprilie, la concertul trupei suedeze de Black Metal, Watain. Membrii trupei sunt autoproclamati satanisti si se lauda ca in concertele lor se efectueaza ritualuri pagane in toata regula.

Si iote ca la aia nu a luat foc de la "ars cruci".
Si de la un banal foc de artificii..

AlinB 03.11.2015 15:25:23

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604199)
De ce sa-ti trag ? Doar ma amuz cand vad ca iti inchipui ca alea nu-s manele. Poate Alin sa-ti traga ca el e mai violent - nu bate nici metanii. :1:

Pai trebuie sa bati pe cine merita, bietele metanii ce au facut? :24:

AlinB 03.11.2015 15:26:25

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 604200)
Clubul acela cu trist renume astăzi, găzduia frecvent lansări de albume, mai mult din zona muzicii underground, dar fără preferințe de gen. În mod straniu, în același loc, pe 31 octombrie și 1 noiembrie urma să-și lanseze albumul "România furată" nimeni altul decât Cedry2k, celebrul hip-hoper convertit la credință, care și-a "împărțit" lansarea în două zile consecutive tocmai din cauza temerilor legate de numărul mare de spectatori.

Daca ardea de Cedry2k sa vezi pe urma ce tirade ortodoxiste.

Ca daca era muzica bizantina, nu ardea dar asa daca amesteci muzica diavolului cu credinta crestina uite ce iese..

crisstiann 03.11.2015 15:40:56

Cuvântul Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei – despre tragedia care a avut loc în clubul bucureștean Colectiv, în noaptea de 30 spre 31 octombrie

https://www.facebook.com/doxologia.r...4645244564399/

AlinB 03.11.2015 16:06:59

nu invatam nimic

The Station nightclub fire was the fourth-deadliest nightclub fire in U.S. history, killing 100 people. It was one of the deadliest disasters in the history of New England. The fire began at 11:07 p.m. EST, on Thursday, February 20, 2003, at The Station, a glam metal and rock and roll–themed nightclub located at 211 Cowesett Avenue in West Warwick, Rhode Island.

The fire was caused by pyrotechnics set off by the tour manager of the evening's headlining band, Jack Russell's Great White, which ignited flammable sound insulation foam in the walls and ceilings surrounding the stage. A fast-moving fire engulfed the club in 5œ minutes. In addition to the 100 fatalities, 230 people were injured and another 132 escaped uninjured. Many of both the injured and uninjured developed post traumatic stress disorder as a result of psychological trauma. [1] Video footage of the fire shows its ignition, rapid growth, the billowing smoke that quickly made escape impossible, and the exit blockage that further hindered evacuation.[2]

Because it was a high-casualty fire caused by illegal indoor usage of outdoor fireworks, the 2003 disaster bore similarities to the 2004 República Cromañón nightclub fire in Buenos Aires, Argentina; the 2008 Wuwang Club fire in Shenzhen, China; the 2009 Santika Club fire in Watthana, Bangkok, Thailand (cause is disputed); the 2009 Lame Horse fire in Perm, Russia; the 2013 Kiss nightclub fire in Santa Maria, Brazil,[3] and the 2015 Colectiv nightclub fire in Bucharest, Romania.[4]

https://en.wikipedia.org/wiki/The_St...nightclub_fire

Nici nu s-a racit bine cenusa si uite ca avem deja pagina pe wikipedia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Colectiv_nightclub_fire

The Colectiv nightclub fire was a deadly fire in Bucharest, Romania on October 30, 2015, killing 32 people[4] and wounding 179.[5][6][7] The fire, the worst such incident in Romania in the last 20 years,[8] occurred during a free concert performed by heavy metal band Goodbye to Gravity[9] to celebrate the release of their new album, Mantras of War.[10][11] The band's pyrotechnics comprising of sparkler firework candles ignited the club's flammable polyurethane acoustic foam, and the fire expanded very quickly.[12][13][14] Most of the victims were poisoned with toxins released from the burning foam.[15]

Si lista:

List of nightclub fires
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nightclub_fires

Pelerin spre Rasarit 03.11.2015 17:51:31

Sa fii iubit

http://static.infomusic.ro/media/201...11-600x400.jpg
Omule, respect pentru curajul tau. Mereu ai fost sincer si ai trait asa cum ai spus, asa cum ai cantat.Ai fost om si asta este tot ce conteaza. Sa fii om cand iti vine clipa incercarii. Altii raman cu vorbe goale, cuvantari infecte, scuze, lasitate,incompetenta, aroganta. Eu raman cu faptele tale, si tuturor celor ca tine, intr-un moment de groaznica incercare. Sa fii iubit, ti-ai castigat acest drept.

iuliu46 03.11.2015 18:11:58

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 604213)
http://static.infomusic.ro/media/201...11-600x400.jpg
Omule, respect pentru curajul tau. Mereu ai fost sincer si ai trait asa cum ai spus, asa cum ai cantat.Ai fost om si asta este tot ce conteaza. Sa fii om cand iti vine clipa incercarii. Altii raman cu vorbe goale, cuvantari infecte, scuze, lasitate,incompetenta, aroganta. Eu raman cu faptele tale, si tuturor celor ca tine, intr-un moment de groaznica incercare. Sa fii iubit, ti-ai castigat acest drept.

Satanistul asta care facea haine din piele de om. ( vezi versurile - moale-i pielea ta / ca de catifea... ) :1:

Bine, mie nu mi-a placut niciodata melodiile lui dar am auzit ca s-ar fi comportat exemplar si in timpul interventiei alora si dupa. Bravo lui !

Copacel 03.11.2015 19:51:18

Băăăăă, acum mi-a picat fisa la ce spunea Ovidiu.N-are cum artificul ala
sa atinga stalpul ca distanta e mult prea mare.
Altceva s-a intamplat.
Cica fac aia meeting la Universitate.Poate il schimba pe Ponta si scapam si de Banicioi-prost, baiatu' care impinge
tava la resturant devenit ministru sanatatii peste noapte.
Cine stie....

ovidiu b. 03.11.2015 19:54:52

Ia să vedem. :)

Copacel 03.11.2015 19:57:17

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604216)
Ia să vedem. :)

Pai nush :7:
Dar probabil are legatura cu Ponta ca vor tinerii sa-l schimbe acum, ca
s-au adunat in pta Univ.
S-a mai adaugat inca un element in tabloul mistic:este al 666-lea an cand se serbeaza halloween.
Cica sa citesc ce ne aduce lucruri noi anul maimutzei.Eu zic ca nu-ti face nimic atat timp cat n-o tragi de coada.
Se deplaseaza acum spre pta Victoriei.Vor sa faca un colectiv la guvern:71:
Fii atent ca astia s-au adunat impotriva coruptiei si cer jos guvern, oprea, pideoneee , partidul unic(PNL+PSD)
Fii atent aici de unde vine bulgarele.

Buey esti copac ? Chiar s-au trezit ? Du-teee tarereee.Ce bine ar fi . Da' nu ma bucur inca ca orice minune tzine 3 zile.

DragosP 03.11.2015 20:21:32

Dar domnii care protestează neautorizat la Universitate ce doresc?
Să vină și un popă, ceva? Vor cluburi nu catedrale? Sau ce?

cristiboss56 03.11.2015 20:32:53

Ultima oră ( proteste de amploare in Capitală )

Peste 10 000 de oameni sunt în stradă cerând demisii, în urma tragediei în care au murit 32 de tineri. Aceștia au plecat spre Guvern, anunță Realitatea Tv. În drum spre Guvern, bulevardul Magheru a fost blocat.
DEMISIA Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori.
Oamenii strigă "Rușine să vă fie", "Piedone nu uita, va veni și vremea ta", "Jos Oprea", "Jos Ponta", "Piedone asasin, Oprea asasin", "Toate partidele politice, aceeași mizerie", "Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă",. Ei au venit cu steaguri naționale, poze cu tinerii decedați în incendiu și cu pancarte pe care scrie "Corupția ucide", "Corupția, indiferența și lăcomia ucid toată România", "Politicieni, toți sunteți vinovați de masacrarea României"

The Willful One 03.11.2015 20:34:12

Dragos, ca de obicei, pici jos cu pleoscait mare.

cristiboss56 03.11.2015 20:35:23

Peste 10 000 de oameni sunt în stradă cerând demisii, în urma tragediei în care au murit 32 de tineri. Aceștia au plecat spre Guvern, anunță Realitatea Tv. În drum spre Guvern, bulevardul Magheru a fost blocat. Sursa foto: Facebook- DEMISIA Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori.
Oamenii strigă "Rușine să vă fie", "Piedone nu uita, va veni și vremea ta", "Jos Oprea", "Jos Ponta", "Piedone asasin, Oprea asasin", "Toate partidele politice, aceeași mizerie", "Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă",. Ei au venit cu steaguri naționale, poze cu tinerii decedați în incendiu și cu pancarte pe care scrie "Corupția ucide", "Corupția, indiferența și lăcomia ucid toată România", "Politicieni, toți sunteți vinovați de masacrarea României"

cristiboss56 03.11.2015 20:38:56

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604220)

Nu-i vina lui , e rupt de realitatea de aici din Capitală ( ma aflu chiar in focul acestor evenimente triste dar reale )
Ne-am cam săturat de aceste jigodii care conduc dupa bunul lor plac ! ! !

DragosP 03.11.2015 20:39:20

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604220)

Sunt 100% de acord cu tine. Ce treabă are Piedone, Patriarhul, Bănicioiu, Santa Klaus&Carmen cu nenorocirea de la Colectiv?
E vreunul dintre ăia cel care a înghesuit, la modul inconștient și criminal pe oamenii ăia acolo? Da? S-a dovedit deja?
Șapo!

cristiboss56 03.11.2015 20:41:38

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604223)
Sunt 100% de acord cu tine. Ce treabă are Piedone, Patriarhul, Bănicioiu, Santa Klaus&Carmen cu nenorocirea de la Colectiv?
E vreunul dintre ăia cel care a înghesuit, la modul inconștient și criminal pe oamenii ăia acolo? Da? S-a dovedit deja?
Șapo!

Te rog sa taci ! ! ! ! ! ! !
Te rooog frumos !
Punct !

DragosP 03.11.2015 20:41:40

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604222)
Nu-i vina lui , e rupt de realitatea de aici din Capitală ( ma aflu chiar in focul acestor evenimente triste dar reale )
Ne-am cam săturat de aceste jigodii care conduc dupa bunul lor plac ! ! !

Ei da frate drag, te pomenești că eu oi fi în Athos. Nu, sunt în țărișoara noastră unde cele mai multe se fac heirupistic sau "las-o așa".
Acum e tot așa, doar că acarii sunt băgați la grămadă.

DragosP 03.11.2015 20:42:43

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604224)
Te rog sa taci ! ! ! ! ! ! !
Te rooog frumos !
Punct !

În regulă. Continuați.

Doamne ajută!

cristiboss56 03.11.2015 20:45:36

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604226)
În regulă. Continuați.

Doamne ajută!

Continuam !
Poate ai tv., te rog sa ne urmăresti !

DragosP 03.11.2015 20:47:33

Se dă pe Trinitas?

cristiboss56 03.11.2015 20:49:54

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604229)
Se dă pe Trinitas?

Pe Trinitas sunt numai reluări din lipsa de fonduri !

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:48:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.