Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Esti om sau maimuta ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7516)

ai2 09.11.2009 21:12:10

Citat:

În prealabil postat de Eutifievv_emi (Post 180021)
1. Cum poti sa argumentezi divortul, ca sa-l numesc asa, celori doi stramosi ?

Pot sa inventez un exemplu care sa-ti arate ca e posibil un astfel de divort. Tot ce avem nevoie sunt doua grupuri care evolueaza diferit. Din ce motive? Pai ar trebui sa existe conditii diferite de mediu. Unde gasim foarte usor conditii diferite de mediu? In doua regiuni geografice diferite. Uite asa unii indivizi pot sa evolueze intr-un sens, iar altii in alt sens si divortu-i gata. Sper ca asta era nelamurirea.

Anna 09.11.2009 23:48:21

Mie iubitul imi zice maimutica (e in alta limba si suna bine, in romana suna rau). Dar mie imi place:4:

topcat 10.11.2009 10:05:58

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 180130)
Mie iubitul imi zice maimutica (e in alta limba si suna bine, in romana suna rau). Dar mie imi place:4:

Suna bine si pe romana si e de bine ;)

hristofora 10.11.2009 10:31:46

maimutooo!

nu esti nici macar ateu
.esti un zero mare. Te lupti cu ceea ce zici ca nu exista(cu Dumnezeu).Macar daca ai aduce probe semnificative,as intelege,dar nu sti nimic.poti sa imi demonstrezi ca scheletul acela e din os?
si nu din plastic?
apoi daca ai sti cat de cat biologie ,ti-ar fi fost suficient sa sti ca din lungul lant al teoriei(caci e numai o teorie)evolutiei,lipsesc verigi enorme,de sute si mii de ani... dar nu avem nimic impotriva daca vrei sa fi maimuta... e loc liber la Zoo.Nu pot sa iti zic Doamne ajuta! ca ,tu,ca maimuta nu intelegi semnificatia.

emanouela 10.11.2009 10:43:26

Citat:

În prealabil postat de hristofora (Post 180180)
nu esti nici macar ateu
.esti un zero mare. Te lupti cu ceea ce zici ca nu exista(cu Dumnezeu).Macar daca ai aduce probe semnificative,as intelege,dar nu sti nimic.poti sa imi demonstrezi ca scheletul acela e din os?
si nu din plastic?
apoi daca ai sti cat de cat biologie ,ti-ar fi fost suficient sa sti ca din lungul lant al teoriei(caci e numai o teorie)evolutiei,lipsesc verigi enorme,de sute si mii de ani... dar nu avem nimic impotriva daca vrei sa fi maimuta... e loc liber la Zoo.Nu pot sa iti zic Doamne ajuta! ca ,tu,ca maimuta nu intelegi semnificatia.

tin sa te anunt ca acest frorum nu este pt a jigni pe altii. ai face un lucru intelept daca ti-ai controla vocabularul. Doamne ajuta zici daca ai credinta, daca nu, mai bine te abtii....si din cate stiu eu Dumnezeu sau Isus nu a jignit pe nimeni.

topcat 10.11.2009 10:44:51

Macar daca ai fi la fel de sceptica in ceea ce priveste asa-zisele dovezi biblice.

cristiboss56 10.11.2009 10:50:47

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 180186)
Macar daca ai fi la fel de sceptica in ceea ce priveste asa-zisele dovezi biblice.

Poate ea să fie sceptică , Cătălin ? Nu vezi ce minunăție Dumnezeiască ține în brațe ?

topcat 10.11.2009 10:52:19

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 180188)
Poate ea să fie sceptică , Cătălin ? Nu vezi ce minunăție Dumnezeiască ține în brațe ?

Călin
Nu despre ea era vorba si nu are legatura cu ce are oricine in brate

cristiboss56 10.11.2009 10:58:38

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 180190)
Călin
Nu despre ea era vorba si nu are legatura cu ce are oricine in brate

Și pentru că , zici tu că nu are legătură, uite așa că vreau eu să fiu în afara topicului și tu în el până-n gât, îi urez proaspetei mămici , multă sănătate și numai bucurii , alături de îngerașul ei !

emanouela 10.11.2009 11:01:25

:6:
Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 180193)
Și pentru că , zici tu că nu are legătură, uite așa că vreau eu să fiu în afara topicului și tu în el până-n gât, îi urez proaspetei mămici , multă sănătate și numai bucurii , alături de îngerașul ei !

:6:multumesc din suflet

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:29:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.