Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Preotul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5012)
-   -   Preotii din diaspora (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6184)

Anca-Miha 13.06.2009 14:41:17

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 145348)
Andrei, am zis ca nici eu nu stiu exact care e forma de adresare. Am fost in preajma episcopului si nu m-am priceput, de aceea am intrebat. Dar ma gandesc ca spunand unui episcop sau mitropolit "parinte", ii cam degradezi din functie. Nu se supara de nestiinta ta sau a altuia...

Da, multumesc, atacuri peste atacuri, unul mai neintemeiat decat altul; atata doar ca eu nu ma sperii, nu ma las impresionata si nu ma supar din atata.

Mirela, daca te inveseleste atacul la persoana mea, fie si asa; nu ma supar, mai ales ca pentru Hristos sunt atacata pe aici.

cristiboss56 13.06.2009 15:13:48

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 145495)
Mirela, daca te inveseleste atacul la persoana mea, fie si asa; nu ma supar, mai ales ca pentru Hristos sunt atacata pe aici.

Asta este chiar Slava Deșartă , când spui că pentru Hristos ești "atacată". Te rog să mă ierți, dar este complet aiurea a gândi astfel : că eșți atacată și pe deasupra și pentru Hristos. A-L folosi pe Hristos în astfel de gânduri și atitudini ale noastre este curată Slavă Deșartă, ca să nu-i spun altfel. Oare trebuie să gândim și să vorbim toți la fel și mai ales pe placul fiecăruia ? Așa că, mai ușor cu atacurile aste imaginare, dragă Anca !

Anca-Miha 13.06.2009 16:40:58

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 145498)
Asta este chiar Slava Deșartă , când spui că pentru Hristos ești "atacată". Te rog să mă ierți, dar este complet aiurea a gândi astfel : că eșți atacată și pe deasupra și pentru Hristos. A-L folosi pe Hristos în astfel de gânduri și atitudini ale noastre este curată Slavă Deșartă, ca să nu-i spun altfel. Oare trebuie să gândim și să vorbim toți la fel și mai ales pe placul fiecăruia ? Așa că, mai ușor cu atacurile aste imaginare, dragă Anca !

Dulceata e pentru urechile mele cuvintele sa ti-le ascult, Cristian!
Un post binecuvantat si tie!

cristiboss56 13.06.2009 16:50:40

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 145522)
Dulceata e pentru urechile mele cuvintele sa ti-le ascult, Cristian!
Un post binecuvantat si tie!

Nu de dulcețuri și lingușeli avem nevoie, ci de prietenii adevărate. Cum nici tot ce-i dulce nu este bun, așa și amarul poate fi o doftorie adevărată . Însănătoșire și post binecuvântat.

Anca-Miha 13.06.2009 20:50:49

Nu era linguseala, ci un vers dintr-o poezie din sec VII i.e.n.; un mesaj plin de dragoste crestina.

cristiboss56 13.06.2009 20:59:00

Vezi :

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 145553)
Nu era linguseala, ci un vers dintr-o poezie din sec VII i.e.n.; un mesaj plin de dragoste crestina.

De aceea este nevoie de "tratament"pentru vindecare ! Când deja mintea ne umblă într un secol imaginar din î.e.n și dragostea e confundată cu ura iar miștocăreala ne stă pe buze 24 de ore din 24, e musai nevoie de tratament , Anca dragă. Un tratament intensiv ! ! !

Anca-Miha 13.06.2009 21:08:26

Deja esti deplasat, Cristian! Chiar nu realizezi ca e atac la persoana?!?
Sa te lumineze Dumnezeu!

cristiboss56 13.06.2009 21:13:07

Grav , foarte grav !

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 145559)
Deja esti deplasat, Cristian! Chiar nu realizezi ca e atac la persoana?!?
Sa te lumineze Dumnezeu!

A fi deplasat , e o mare calomnie ce se pedepsește, dar te iert până la vindecarea ta . Să te lumineze cine poate , dacă mai poate cineva !

Anca-Miha 13.06.2009 21:47:54

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 144325)
Episcopului ne adresam cu;"Preasfintia Voastra!", iar preotului cu ;"Sfintia Voastra !"...iar fratelui cu ;"Fratia ta!, Fratia voastra!"....

Macar acum ca stim cum se zice corect, sa incercam sa folosim apelativele acestea.

cristiboss56 13.06.2009 21:52:59

Omul cât trăiește învață !

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 145569)
Macar acum ca stim cum se zice corect, sa incercam sa folosim apelativele acestea.

Să încercăm !

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:35:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.