Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   mierea (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5703)

dorinastoica14 27.02.2009 21:09:30

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 119550)
[COLOR=green]Știți ce contează? Că mierea este dulce și că mie-mi place și-mi face bine și că-mi pot permite s-o cumpăr...[/COLOR] :36:

Văd că te-ai prins .Când am spus ultima frază m-am gândit și la tine.:25:

bmd 27.02.2009 21:47:05

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 119554)
Deci, laptele cu miere e de post?

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 119062)
@bmd: :)

Laptele cu miere: delicios, dar de post, sau nu?

Alx tu esti bilbiit (a)?:13:
Raspunsul ramine acelasi: doar jumatate ....cios

alx 27.02.2009 21:49:30

@bmd: Daca doresti, poti consuma tu "cios". Eu voi incerca "deli" :)

bmd 27.02.2009 21:51:35

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 119550)
[COLOR=green]Știți ce contează? Că mierea este dulce și că mie-mi place și-mi face bine și că-mi pot permite s-o cumpăr...[/COLOR] :36:

[COLOR=#008000]Știți ce contează? [/COLOR](ma rog, nu conteaza dar in felul asta se intelege mai bine cit de aiurea suna)[COLOR=#008000]Că mierea este dulce și că [COLOR=red]mie[/COLOR] nu-mi place și [COLOR=red]nu[/COLOR]-mi face bine și că-mi pot permite s-o cumpăr...:31:[/COLOR]

bmd 27.02.2009 21:53:05

Deli poti pina luni, de luni incolo pina de Sf. Pasti, o sa consumi doar cios! Asta daca-ti place , iti face bine si o poti cumpara doar!:24:

Florin-Ionut 28.02.2009 09:58:42

Eu n-am vazut sa scrie in calendar "dezlegare la miere". Exista dezlegare la lapte, branza si oua - asta spunandu-ne ca sunt interzise in celelalte zile din post. Deci mierea nu este interzisa in post, zica cine ce-a zice.

bmd 28.02.2009 11:53:01

Eu n-am vazut sa scrie in calendar "dezlegare la smintina". Exista dezlegare la lapte, branza si oua - asta spunandu-ne ca sunt interzise in celelalte zile din post. Deci smintina nu este interzisa in post, zica cine ce-a zice.:3:

ory 28.02.2009 12:13:05

Deja aberezi,smantana intra in categoria lactatelor,deci,toata lumea stie care sunt produsele din aceasta categorie si nu este nevoie de specificatii la fiecare produs.Asocierea ta este,cel putin irelevanta.Dupa aceasta afirmatie,ar insemna sa se specifice in calendar pentru fiecare produs in parte,produs ce poate fi consumat sau nu,si asta ar fi imposibil.
DECI,MIEREA ESTE UN PRODUS DE POST!JUST!

bmd 28.02.2009 12:36:32

Cum spuneam obiceiul tau este sa-i urmaresti pe cei care nu-ti plac si sa-i contrazici.
Daca-ti luai un pic de timp puteai observa din mesajele anterioare ca:
1. Am spus intotdeauna ca mierea este de post
2. Nu eu am dorit despicatul in 4 a firului
3. Mesajul meu anterior voit ironic pentru ca logica "daca nu scrie ca exista dezlegare este de post" nu prea este logica!:15:
4. Multumesc pentru ca mi-ao lamurit faptul ca smintina "intra in categoria lactatelor"...ma intreb oare brinza nu intra? Ca o diferenta trebuie sa fie daca brinza e mentionata iar smintina, untul, iaurtul, zarul, zara....nu!

silverstar 28.02.2009 13:23:22

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 119638)
Cum spuneam obiceiul tau este sa-i urmaresti pe cei care nu-ti plac si sa-i contrazici.
Daca-ti luai un pic de timp puteai observa din mesajele anterioare ca:
1. Am spus intotdeauna ca mierea este de post
2. Nu eu am dorit despicatul in 4 a firului
3. Mesajul meu anterior voit ironic pentru ca logica "daca nu scrie ca exista dezlegare este de post" nu prea este logica!:15:
4. Multumesc pentru ca mi-ao lamurit faptul ca smintina "intra in categoria lactatelor"...ma intreb oare brinza nu intra? Ca o diferenta trebuie sa fie daca brinza e mentionata iar smintina, untul, iaurtul, zarul, zara....nu!

[COLOR=green]Dacă-i vorba de brânză și smântână, iată-mă-s și eu! O porție! Dacă se poate dublă... Și cu mămăliguță![/COLOR] :79:

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:07:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.