![]() |
buna
Citat:
|
Citat:
|
Am si eu o intrebare pentru cei ce sunt la teologie: mai exista acolo studenti care au cu adevarat inclinatie si chemare catre cele sfinte? Ca eu toti prietenii care-i am la teologie sau de care am auzit ca urmeaza aceasta facultate sunt cei mai mari vagabonzi,petrecareti,betivi,curvari,se ocupa cu droguri etc. Nici macar nu stiu sa se inchine cum trebuie cand trec pe langa biserica. Astia sunt preotii de maine? Oare despre ei se spune in profetii ca vor fi preoti fara har,cei care se vor afla in bisericile care vor inflori dar traire duhovniceasca va fi doar in cateva din ele?
|
Citat:
|
Da normal,dar eu nu prea am vazut. Majoritatea sunt cum sunt,fumeaza,sunt vai de ei. In niciun caz nu au chemare spre asa ceva...
|
Citat:
|
Si cam care ar fi procentajul?
|
Citat:
|
Citat:
Sunt si studenti ce merita respect si daca unii sunt altfel de cum am dori asta e pentru ca nu isi dau seama de raspunderea pe care o au, trateaza totul cu o mare usurinta si superficialitate. Samanta credintei se sadeste in sanul familiei si pentru a rezista ispitelor trebuie sa Il aiba in suflet, inima si gand pe Hristos! |
comentariile voastre...mai sunt si.. lasa sa se inteleaga ca procentul celor nelucratori este mai mare...
cunosc personal sau tangential multi studenti la teologie..majoritatea au chemare. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:05:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.