![]() |
Veiluur!M-ai luminat !Iti multumesc tare mult.Fara misto!Nu stiu cui sa-i multumesc!Lui Dumnezeu,sau tie,pentru aceasta ultima postare!!!Chiar!!Iti multumesc!Sincer!
|
06dec, daca te-am lamurit cu ceva, spune-mi si mie cu ce te-am lamurit? Oricum, cred mai mult ca ai facut misto de mine...fie, dar in orice caz eu nu ma supar daca razi de mine> poate asta merit, :)
|
Veilur!stii ce spunea sfântul din filmul Ostrovul când fratii din manastire il dojeneau!?"Mai fratilor!Voi ma iubiti pe mine!"Iar când il rugau sa se roage pentru el,le spunea"Mai fratilor!Voi ma urâti pe mine!"Misto!?Aici pe acest forum?Mi-e tare teama!Tu crezi ce vrei...
|
dupa cate vad ai vorbit serios. Si inca ceva: multumestei Domnului, pt ca atunci cand noi scriem ceva folositor sau adevarat se datoreaza numai Celui de sus si nu noua. Dar tot nu mi-ai spus cu ce "te-am luminat", poate o sa-mi spui si mie, daca vrei...multumesc pt atentie.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Te cred, da, e normal sa ne corectam, daca stau si ma gandesc chiar e bine sa ne ajutam intre noi in acest fel fara nici o suparare. :)
|
Eu cred ca e bine sa ne mai cerem si iertare din cand an cand .
Si ca o davada ca chiar regretam unele luari de pozitie ar trebui sa mai si cerem stergerea sau repararea unor postari care stim noi ca n-au foast an regula , daca ne mai aducem aminte si daca le mai gasim . Important e sa ne dam seama de greseli cred eu . Nici critica nu e rea dar trebuie facuta cu duhul blandetii si ca sa fie bine primita ar fi bine sa ne criticam antai pe noi cei care vrem sa atragem atentia . Chiar mi-as dori sa ne aducem aminte de roada Duhului : este dragostea ,bucuria , pacea , andelunga rabdarea , bunatatea , facerea de bine ,credinta , blandetea , anfrinarea , curatia . In lumea asta totul se mai poate andrepta , dincolo nimic ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:26:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.