![]() |
Desi in nici o icoana nu am vazut pe cineva zambind, asta nu inseamna ca vorbim de tristete. Sa fie oare in lume de dincolo un mod mai inalt de a aduce bucurie celorlalti decat zambetul din lumea noastra?
E adevarat ca atunci cand privesc o persoana care imi zambeste, zambesc. Dar cand sarut o icoana mi se umple toata fiinta de bucurie. Ca sa nu ma abat de la tema tocului, trebuie sa spun ca ieri am zambit, astazi nu. Sper sa nu trec prin zi fara zambet. |
Citat:
Persoana mea este mult prea puțin importantă sau gândul ( gândurile ) bune ce ți le-am trimis, din moment ce tu nu le-ai recepționat așa cum trebuie. Distanța să fie de vină ? Netul ăsta deformat ? Nu ști , dar ai mare grijă de tine și nu uita : Zâmbește și lasă încruntarea ! |
Nu sunt incruntata Cristi...te rog, nu ma subestima.
O fi distanta de vina, sau, poate ca internetul acesta deformat...suntem noi, nu stiu, dar cu siguranta perceptia asupra unor lucruri capata intelesuri eronate si nu este cazul. Nu sunt incruntata, ba chiar sunt fericita , sunt fericita si atunci cand zambesc si atunci cand nu zambesc...si atunci cand plang, sau doar ma gandesc, atunci cand vorbesc sau cand tac. Multumesc Lui Dumnezeu ! Sa fie toti oamenii Binecuvantati, fiindca toti suntem fii ai Lui Dumnezeu. |
Citat:
|
Citat:
Într-adevăr ai spus un mare adevăr.Dacă ne referim la zâmbet în același context aceste nu trebuie să fie profesional și lipsit de trăire doar de dragul de a fi plăcut la vedere.Mai bine nu zâmbesc. Un zâmbet este o rază de soare într-o zi cu nori.Una este să fie raza de la soare și alta să fie de la felinarul din colțul străzii. |
Citat:
Acum cand am crescut, nu vad decat oameni schimonositi, falsi, egoisti, fie de durerile sau iluziile vietii... si cand ma gandesc ca odinioara si ei au fost niste copii care la randul lor erau intampinati cu zambete binevoitoare. Va doresc un zambet trist pentru fiecare, poate ca odata 'nascuti' pe lumea cealalta zambetele vor prinde din nou culoare. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:04:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.