Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Noi atentate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18199)

iuliu46 27.11.2015 02:26:35

Citat:

În prealabil postat de Intrarea Vagonului (Post 606703)
Aia de zic asa sa se bage fara chiloti intr-o piscina cu piranha flamanzi, pentru doar un minut, doar cu partea mediana in apa. Dupa aia, nu vor mai duce grija femeilor. Evident, caracidul nervos tinteste protuberantele in primul rand, deoarece sunt foarte vag pisciforme, evocand o prada. :))))))))))))))))))

Ai vazut vreodata o pereche de Betta depunand icre ? E o chestie acolo - femela ramane in transa - parca e paralizata pentru cateva secunde. Timp in care masculul aduna ouale fecundate cu gura si le depune in cuib. Femela le-ar manca. Numai dintr-un exemplu de asta mic intelegi ca cineva i-a programat in modul asta.

Intrarea Vagonului 27.11.2015 02:29:59

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 606705)
Ai vazut vreodata o pereche de Betta depunand icre ? E o chestie acolo - femela ramane in transa - parca e paralizata pentru cateva secunde. Timp in care masculul aduna ouale fecundate cu gura si le depune in cuib. Femela le-ar manca. Numai dintr-un exemplu de asta mic intelegi ca cineva i-a programat in modul asta.

Exact, la toate Anabantoidea (suprafamilie) e cam la fel, doar ca unii fac cuib, altii tin in gura. ei bine, tocmai vaznd asa ceva, am crezut pe loc in Dumnezeu, in clasa a treia. Pentru mine, procesorul unui smartfon bulit are mai mult duh decat remus cernea.
Te contrazic: cercetari recente arata ce de fapt si ea le ia in gura dar mai putine, la unele specii de Betta, dar deasemenea le urca sus in cuibul de spuma.

Vezi tu, eu nu pot fi ateu nici mort, tocmai din motive de acest gen, sa le categorisim ca "empirice". Prin "nimic" inteleg nimic structurat mitic. Adica daca samanul, cardinalul, rabinul sau muftiul latra chemand la razboi sfant, ca asa le-a spus vocea schizo zeului in caverna cu ecou a mintilor lor, eu le dau ceva cu patru litere in gand, si ma intorc la treaba mea. Nu conteaza ritualul de invocare su numele zeului: conteaza sa fii om. Intre altele, sa nu ucizi.

iuliu46 27.11.2015 02:33:16

Citat:

În prealabil postat de Intrarea Vagonului (Post 606706)
Exact, la toate Anabantoidea (suprafamilie) e cam la fel, doar ca unii fac cuib, altii tin in gura. ei bine, tocmai vaznd asa ceva, am crezut pe loc in Dumnezeu. Pentru mine, procesorul unui smartfon bulit are mai mult duh decat remus cernea.
Te contrazic: cercetari recente arata ce de fapt si ea le ia in gura dar mai putine, la unele specii de Betta, dar deasemenea le urca sus in cuibul de spuma.

Vorbim de Betta splendens, aia de-i cresteam noi. Femela nici nu apuca macar vreun ou pana isi revine. Apoi, cand se termina ritualul, o ia ala la bataie. :p
Nu stiu unde ai vazut tu ca femela aduna oua si le pune in cuib.

Intrarea Vagonului 27.11.2015 02:37:12

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 606707)
Vorbim de Betta splendens, aia de-i cresteam noi. Femela nici nu apuca macar vreun ou pana isi revine. Apoi, cand se termina ritualul, o ia ala la bataie. :p
Nu stiu unde ai vazut tu ca femela aduna oua si le pune in cuib.

La alte specii de Betta (sunt foarte multe specii, unele cu cuib de spuma, altele cu clocit in gura).

iuliu46 27.11.2015 02:40:55

Citat:

În prealabil postat de Intrarea Vagonului (Post 606708)
La alte specii de Betta (sunt foarte multe specii, unele cu cuib de spuma, altele cu clocit in gura).

La altele poate. La astia pe care-i cresteam noi, femela ramane secunde bune in transa. Daca o lasi pe ea cu cuibul, o sa manance ouale. Sau in rarele ocazii cand prinde cate un ou, il mananca. :p
De aia dupa ce se termina imperecherea barbatul o bate de-i suna apa in cap. Si e mult mai bine sa-i desparti daca vrei sa mai ai femela. :1:

Intrarea Vagonului 27.11.2015 02:45:40

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 606709)
La altele poate. La astia pe care-i cresteam noi, femela ramane secunde bune in transa. Daca o lasi pe ea cu cuibul, o sa manance ouale. Sau in rarele ocazii cand prinde cate un ou, il mananca. :p
De aia dupa ce se termina imperecherea barbatul o bate de-i suna apa in cap. Si e mult mai bine sa-i desparti daca vrei sa mai ai femela. :1:

Uite, vezi? Acum ma intelegi de ce pun mai presus umanitatea de aiureli mitice si mistice? Nu e mai placuta o asa discutie decat una despre religii, ideologii si masacre si fanatisme in numele ba a zeilor, ba a profitului/ingineriei financiare, ba a ingineriei sociale?

iuliu46 27.11.2015 02:47:30

Citat:

În prealabil postat de Intrarea Vagonului (Post 606710)
Uite, vezi? Acum ma intelegi de ce pun mai presus umanitatea de aiureli mitice si mistice? Nu e mai placuta o asa discutie decat una despre religii, ideologii si masacre si fanatisme in numele ba a zeilor, ba a profitului/ingineriei financiare, ba a ingineriei sociale?

Nu e, ca nu duce nicaieri. Fara religie, orice lucru pe care il facem e la fel de util ca si scuipatul direct in sus atunci cand stai la orizontala. :1:

Intrarea Vagonului 27.11.2015 02:50:39

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 606711)
Nu e, ca nu duce nicaieri. Fara religie, orice lucru pe care il facem e la fel de util ca si scuipatul direct in sus atunci cand stai la orizontala. :1:

Nu fara religie. Fara fanatism dogmatic. In sensul larg: ca e dogma islamista, ateist-militanta, sionista sau a zeului profit. Sa nu pui patima decat in apararea vietii si familiei. Atat. Vorba unui personaj din "O suta de ani de singuratate": "cum sa faci razboi pentru lucruri pe care nu poti pune mana?".

AlinB 28.11.2015 12:28:57

Citat:

În prealabil postat de ahilpterodactil (Post 606659)
Să înțeleg că s-a stabilit o corelație necunoscută mie între inteligență și manipulare?
Pe când între numărul de la pantofi și ... comunicativitate, să spunem...

teoretic, oamenii inteligenti s-ar preta mai putin la manipulare.
oricum mult mai putin decat masele de prosti.
nu sunt total scutiti de a-i cadea in ispita :)) dar oricum ar trebui sa-i reziste cat de cat..

incerc sa-mi explic totusi de unde provine "subiectivismul" asta care e mult prea ridicol pentru a fi explicat printr-o eroare de logica.

faptul ca maninci o paine de la statul ateu te face sa te simti obligat sa fii solidar cu masina lui de propaganda?

exista o renumeratie suplimentara pentru chestia asta?

se stie ca serviciile secrete folosesc oameni cheie din pozitiile in care exista contact cu societatea: profesori, doctori, pentru a manipula, indoctrina, transmite anumite mesaje, a lua pulsul societatii, etc.

Asta era inca de pe vremea impuscatului, o profesoara PSD -ista mi-a explicat ca a primit un apartament aproape gratis din fondul primariei pentru un job din asta, deci lucrurile nu doar ca se practica ci se practica probabil pe o scara mult mai larga.

ahilpterodactil 29.11.2015 02:54:06

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 606781)

faptul ca maninci o paine de la statul ateu te face sa te simti obligat sa fii solidar cu masina lui de propaganda?

exista o renumeratie suplimentara pentru chestia asta?

se stie ca serviciile secrete ...

Nu știu frate, n-am mai mâncat de multișor vreun coltuc, măcar, de la stat.
*
Servicii secrete? Când le făuream eu examenele de admitere, eram șmecher mare, oho!.... Între timp m-am lăsat singur la vatră.
Dar voi? Voi cum mai stați?

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:32:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.