dillema |
01.06.2007 20:26:59 |
Citat:
În prealabil postat de romandragut
biblia este o carte in care nu cred. cum as putea sa fiu crede in ceva care incearca sa ma elimine. asta ar fi impotriva firii. diferenta dintre hermafroditi si homosexuali este aceasi ca si diferenta dintre homosexuali si hermafroditi.
ar fi cazul sa cunosti homosexuali si lesbiene pentru a intelege care este treaba. puneti si alte intrebari in afara de "cum sa fac sa dovedesc lumii ca acesti oameni sunt periculosi sau nebuni?"
|
Si atunci de ce te mai afli pe un forum ortodox daca nu crezi in Biblie.
?
Eu cred ca esti aici pentru ca acel suflu de divinitate din tine il cauta pe D-zeu...gandeste-te.
Nu am vorbit cu homosexuali si lezbiene dar dupa cte am observat majoritatea sunt drogati, au SiDa, boli venerice, morti spiritual, prin baruri etc. Daca tot nu crezi in Biblie...atunci priveste natura umana. Ca si animalele oamenii isi folosesc sexul pentru procreere si poate chiar sutnem mai rau decat animalele caci oamenii mai folosesc sexul pentru a-si perverti mintea, inima si trupul in placeri desfranate. macar ia ca exemplu firea umana.
cei care aleg homosexualitatea ori au probleme psihice( molestati sexual sau psihic de parinti: incest sau tata sau mama prea dominanti, timiditate excesiva, etc) si le este frica de esecul daca o fata il poate refuza sau parasi (in cazul barbatilor) si frica de violenta (in cazul femeilor)
sau o alta cauza ar fi pervertirea... din lipsa de D-zeu sufletul are un gol care omul doreste sa il umple cu dorinta de bani, femei, patimi, iar in cazul homosexualilor, placerea trupeasca fireasca nu ii mai produce placere si cauta placere la cel de acelasi sex sau alte perversiuni mai grave.
te sfatuiesc sa citesti Noul Testament cu inima si apoi mai vorbim
|