![]() |
Citat:
|
Citat:
Oricum, sa ne traiesti, ca fara cei ca tine, nu stiu ce facea politica romaneasca, de la cine puteau cere aceeasi hoti voturi de incredere si iar si iar si iar.. Deveneam o tara neguvernabila, chiar asa.. |
Citat:
|
|
atunci sa inchinam un toast decadentei ciclice si inevitabile a Europei(doar ca acum o dansam toti hora valorilor progresive si europene).
Lautar, una de inima albastra. Rasu-plansu. |
Citat:
Asta cu poza la Sf. Munte trebuie sa recunoastem ca ne umple de lacrimi!... Dar pe cele ale lui Basescu nu le-ati gasit prin arhiva? Nici pe cele ale mafiotilor care tot mai cred ca, vizitand Muntele, isi mai spala pacatele? Eu as prefera sa aud din gura catorva monahi recunoscuti din Romania, despre activitatea religioasa a domnului "catindat"... Ca la pozat ne pricepem toti. Iar regizorii... cu atat mai mult. Altfel mi se pare si jenanta si suspecta, aceasta insistenta. Daca e inafara bisericii, puteti sustine pe oricine si e liber la... politica. Dar, ca reprezentant al ortodoxiei romanesti... nu mai fiti atat de naivi, oameni buni! |
Citat:
|
Citat:
Nu stiam ca manifestarea bucuriei poate fi ortodoxa, catolica, sau ... Pui la indoiala faptul ca e crestin, un absolvent de teologie?!? Dar cine esti tu, sa te intrebi asa ceva? De fapt cine te crezi?!? |
Citat:
Mihai Neamtu este mult mai mult decat sustinatorul cuiva. El are propriile idei, pe care si le sustine. Si propriul partid: Noua Republica. Am postat linkul lor. Ai citit ce Program are N.R.? Dupa ce-l citesti, atunci mai discutam. Din cate am vazut, este un David, care se lupta cu Goliath. Bravo lui, ca in loc sa isi gaseasca un loc de munca in strainatate, a venit in Romania si se lupta pentru tara. Pacat ca multi inca mai sunt pentru dictatura si nu il apreciaza, sau nu il baga in seama. Timpul va arata care sunt adevaratele valori ale tarii noastre. Apa trece, pietrele raman! Sau, suntem atat de manipulati, de nu mai deosebim binele de rau?!? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:30:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.