Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Iulian Capsali, candidat independent creștin-ortodox la europarlamentare (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17071)

AlinB 03.02.2014 18:28:13

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 549891)
Asta aduce a "discutie" intre vecinele de la parter, dupa ce a iesit vecina de la etajul III cu pantofi noi in picioare :))))))))))))))

Cu diferenta majora ca vecina de la etajul III nu cere votul de incredere a zeci de mii de oameni, desi fara doar si poate ca se va gasi vecina de la IV sa-i ofere incredere neconditionata pentru ca are agatzata o iconita de parasolarul de la masina.

AlinB 03.02.2014 18:28:51

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 549890)
Devii plictisitor :) cand incerci sa faci previziuni :)

Lipsa de perspectiva e mai mult decat plictisitoare, prefer sa nu o categorisesc ca sa nu se interpreteze. :)

Oricum, sa ne traiesti, ca fara cei ca tine, nu stiu ce facea politica romaneasca, de la cine puteau cere aceeasi hoti voturi de incredere si iar si iar si iar..

Deveneam o tara neguvernabila, chiar asa..

catalin2 03.02.2014 20:43:05

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 549821)
Inseamna ca nu ati auzit de Partidul Noua Republica a lui Mihai Neamtu, care are studiat si teologia, pe langa faptul ca este absolvent de Harvard.

Mihail Neamtu este un sustinator indarjit al lui Basescu. Cam asta e principala lui platforma de pana acum.

Adriana Cluj 03.02.2014 20:54:54

Laurentiu Dumitru:

https://www.facebook.com/pridvorul.l...?stream_ref=10

Patrie si Credinta 03.02.2014 22:08:23

atunci sa inchinam un toast decadentei ciclice si inevitabile a Europei(doar ca acum o dansam toti hora valorilor progresive si europene).

Lautar, una de inima albastra.

Rasu-plansu.

Mosh-Neagu 03.02.2014 23:14:21

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 549893)
Cu diferenta majora ca vecina de la etajul III nu cere votul de incredere a zeci de mii de oameni, desi fara doar si poate ca se va gasi vecina de la IV sa-i ofere incredere neconditionata pentru ca are agatzata o iconita de parasolarul de la masina.

Probabil ca aici e partea cea mai delicata: nu atat propunerea, cat insistenta pentru candidatura unui personaj anume. Timpul ne va lamuri cu privire la el... O fi bun, o fi rau... stie Dumnezeu! Dar e destul de jenant... Ajungem sa credem cine stie ce... Si nu-i adevarat, nu-i asa? E o pura simpatie si doar atat!
Asta cu poza la Sf. Munte trebuie sa recunoastem ca ne umple de lacrimi!... Dar pe cele ale lui Basescu nu le-ati gasit prin arhiva? Nici pe cele ale mafiotilor care tot mai cred ca, vizitand Muntele, isi mai spala pacatele? Eu as prefera sa aud din gura catorva monahi recunoscuti din Romania, despre activitatea religioasa a domnului "catindat"... Ca la pozat ne pricepem toti. Iar regizorii... cu atat mai mult. Altfel mi se pare si jenanta si suspecta, aceasta insistenta. Daca e inafara bisericii, puteti sustine pe oricine si e liber la... politica. Dar, ca reprezentant al ortodoxiei romanesti... nu mai fiti atat de naivi, oameni buni!

Miha-anca 04.02.2014 00:56:15

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 549826)
Greșești fundamental în ambele direcții.

Invatati-va, oameni buni, ca atunci cand faceti o afirmatie, sa o si argumentati, ca afirmatia sa nu fie doar apa de ploaie.

Miha-anca 04.02.2014 01:12:11

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 549837)
Am întrebat ce anume o face să-l creadă că e creștin.
Nu că neapărat n-ar fi.
Mie mi-a rămas în minte modul cum s-a manifestat când a "câștigat" Băsescu referendumul de demitere.

Si-a manifestat bucuria. Atat. Tu cum iti manifesti bucuria in mod mai ortodox? Adica cu ce difera manifestarea bucuriei la tine, fata de cea a lui Neamtu?
Nu stiam ca manifestarea bucuriei poate fi ortodoxa, catolica, sau ...
Pui la indoiala faptul ca e crestin, un absolvent de teologie?!?
Dar cine esti tu, sa te intrebi asa ceva? De fapt cine te crezi?!?

Miha-anca 04.02.2014 01:27:46

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 549915)
Mihail Neamtu este un sustinator indarjit al lui Basescu. Cam asta e principala lui platforma de pana acum.

Catalin, nu-mi vine sa cred, ca scrii asa ceva!
Mihai Neamtu este mult mai mult decat sustinatorul cuiva. El are propriile idei, pe care si le sustine. Si propriul partid: Noua Republica. Am postat linkul lor. Ai citit ce Program are N.R.? Dupa ce-l citesti, atunci mai discutam.
Din cate am vazut, este un David, care se lupta cu Goliath. Bravo lui, ca in loc sa isi gaseasca un loc de munca in strainatate, a venit in Romania si se lupta pentru tara. Pacat ca multi inca mai sunt pentru dictatura si nu il apreciaza, sau nu il baga in seama.
Timpul va arata care sunt adevaratele valori ale tarii noastre. Apa trece, pietrele raman!
Sau, suntem atat de manipulati, de nu mai deosebim binele de rau?!?

Miha-anca 04.02.2014 01:32:07

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 549937)
Dar, ca reprezentant al ortodoxiei romanesti... nu mai fiti atat de naivi, oameni buni!

Dar ce, a candidat la Patriarhie?!? Candideaza la un loc de europarlamentar. Ca atare ajunge si daca e credincios, caci nu va reprezenta in nici un fel ortodoxia, ci pe români.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:30:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.