Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ce veti face pe 21 decembrie? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14537)

Simply_me 01.06.2012 11:48:00

Si daca sfarsitul nostru vine inainte???????? Oare vom fii pregatiti?????

lore86 01.06.2012 12:19:39

Citat:

În prealabil postat de Simply_me (Post 449357)

Adevaratul crestin cred ca intrebarea asta ar trebui sa si-o puna prima data.

ovidiu b. 01.06.2012 12:30:27

Citat:

În prealabil postat de Simply_me (Post 449357)

Am trâmbițat și eu aceași idee dar se pare că nu te aude nimeni. :1:

naomy 01.06.2012 13:51:41

De ce nu trebuie sa credem ca anul 2012 va fi sfarsitul lumii? Pentru ca Hristos este absent din tot discursul despre sfarsitul lumii din 2012. E un sfarsit de lume fara implicarea lui Dumnezeu. Se pierde din vedere ca sfarsitul lumii va fi potrivit Scripturii la A doua venire a lui Hristos, urmata de invierea mortior si judecata universala. Mantuitorul spune: "Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului“ (Mt. 25, 13), iar de aici reiese ca sfarsitul chipului acestei lumi poate fi si astazi. Asa ca orice crestin nu trebuie sa fie preocupat de "cand” (caci sfarsitul va veni pe neasteptate) ci de "cum” asteptam A doua venire a lui Hristos.

Raoul 02.06.2012 02:05:14

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 449376)
Am trâmbițat și eu aceași idee dar se pare că nu te aude nimeni. :1:

Eu stiu un lucru: tot trebuie sa mor odata! Asa ca ori ca o mierlesc pe 21 decembrie,ori maine,peste 5 ani,peste 10... tot aia e. Important e sa ma duc in Rai. Ca daca pierd mantuirea,poa' sa mai imi dea cineva si 1000 de ani pe pamant ca tot degeaba. De-as stii ca sunt pregatit si ma mantuiesc,as putea sa mor si maine,tot aia e.

Doamne-ajuta!

myself00 02.06.2012 02:08:57

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 449570)
Eu stiu un lucru: tot trebuie sa mor odata! Asa ca ori ca o mierlesc pe 21 decembrie,ori maine,peste 5 ani,peste 10... tot aia e. Important e sa ma duc in Rai. Ca daca pierd mantuirea,poa' sa mai imi dea cineva si 1000 de ani pe pamant ca tot degeaba. De-as stii ca sunt pregatit si ma mantuiesc,as putea sa mor si maine,tot aia e.

Doamne-ajuta!

:confused: :confused: :confused:

caryna 02.06.2012 02:23:37

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 428459)
Fie că sînteți credincioși sau necredincioși, conspiraționiști sau nu, există motive serioase de îngrijorare pentru ziua de 21 decembrie 2012. Ziarele, Internetul, posturile de radio, televiziunile vor vui din ce în ce mai mult cînd ne vom apropia de ziua atît de mediatizată. Va fi o isterie generală cum nu a mai fost nicicînd.

Deci, cum vă pregătiți pentru acel moment și ce veți face atunci? Veți lua din timp măsuri suplimentare de siguranță? Veți face provizii? Vă veți aduna atunci la un loc împreună cu prietenii, familia, cunoștințele?

Sfarsitul nu-l stie nimeni. Doar Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul si tot El ne va ajuta sa trecem cu bine daca intradevar va veni dar eu nu cred. La fel au vorbit si despre 2000 ca vine sfarsitul in anul 2000 si nu a mai venit. Stiu ca multe fete din satul bunicilor mei s-au casatorit din 1997-1998....le era teama ca vine sfarsitul lumii si ele raman nemaritate...nu e o gluma,e adevarat. Nu a venit sfarsitul, nu va veni nici acum, asa cred. Ploile,inundatiile,vijeliile....nu sunt decat cateva palme date de Dumnezeu pentru pacatele noastre....El vrea sa ne intoarcem la pocainta, sa fim mai buni cu semani nostrii,sa nu mai fim rai,invidiosi,avari...Trebuie sa ne rugam mai mult la Dumnezeu. Doamne ajuta!!!

Raoul 02.06.2012 02:32:53

Citat:

În prealabil postat de myself00 (Post 449572)
:confused: :confused: :confused:

Ce s-a intamplat? :1:

Yasmina 02.06.2012 03:13:50

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 449570)

Doamne-ajuta!

Idea este urmatoarea:cu cat mai mult timp ai la indemana cu atat mai multe sanse ai pentru pregatire.
Gandeste-te cate fapte bune ai reusi sa faci in 30 ani in comparatie numai cu o zi sau un an...
Cu cat data examenului este mai indepartata cu atat mai mult timp ca sa te pregatesti.

Raoul 02.06.2012 03:52:00

Ce spui tu e teorie. Asa si Dumnezeu ii ia pe unii mai de tineri ca sa le salveze sufletele. Asadar ce spui tu e partial adevarat,sunt doar calcule ca sa zic asa. In realitate gandeste-te ca in 30 de ani pot fuma peste 10.000 de pachete de tigari daca m-as apuca de viciul acesta,pot merge seara de seara pe centura la vreo "puicuta",pot scoate milioane de injuraturi,pot sa am pauza de zeci de duminici intre Liturghii etc. Asadar nu e nicidecum o regula. Unii se schimba in bine,insa altii... in rau.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:02:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.