Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Dogmatica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5074)
-   -   Confuzia dogmei catolice si ecumenismul ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14253)

DragosP 20.12.2011 15:07:21

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 416811)
Sincer, ti-l imaginezi pe Sf. Ioan Damaschin sau pe Sf. Francisc de Assissi, sau pe Calvin, facand "urari" ca ale tale? Stai linistit, ca nu imi "crapa" operatia (habar nu ai ce operatie e, da' tot omu' subiectiv tre' sa ii atace pe ai din echipa ailalta, eh?).

Sincer? Da. Recitește ce am scris eu și ce ai scris tu.

Citat:

Ah, fascinanta coprofagie spirituala, ceva atat de omenesc...
Hai te rog, râdem, glumim, da' nu părăsim incinta. Ai grijă cu ce faci cu lingurița!

DragosP 20.12.2011 15:13:57

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 416811)
Pacat ca nu ai un terminal, sa te loghezi in el si sa scri "apt-get install sobriety && apt-get remove ridiculous jokes".

[dragos@dragos ~]$ su
Password:
[root@dragos dragos]# apt-get install sobriety
bash: apt-get: command not found
[root@dragos dragos]#
[root@dragos dragos]#

Rulez Mandriva, sorry!

Theodor_de_Mopsuestia 20.12.2011 15:18:02

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 416819)
Sincer? Da. Recitește ce am scris eu și ce ai scris tu.

Hai te rog, râdem, glumim, da' nu părăsim incinta. Ai grijă cu ce faci cu lingurița!

Din nou, nu ma pot supara pe tine. Stiu ca nu esti fanatic, ci hiperumoristic. Mai ales ca esti din Braila, ca maica-mea... Frumos oras, pacat ca Dunarea a scazut in halul asta... Nici Cata nu e fanatic, ci doar subiectiv. Cataline, macar era misto catolica aceea? Pe bune, chiar ma intreb, nu e dincolo de limitele marturisoirri obisnuite a credintei ortodoxe anticatolicismul fratiei tale? Dau si eu cu presupusul, nu cu toporul.... Vorba lui Sa Bugu: "nu o lua personal, asa e in viata uneori". :P Lingurita, cu substanta respectiva, o dau fanaticilor din toate taberele sa o foloseasca, poate asa capata noroc in viata, in ciuda mintii putine.
Daca radem mai mult, traim mai mult..si mai usor... Prea ne atacam unii pe altii... si se mai apropie si Sfanta Sarbatoare a Nativitatii...of...pacatosi, toti, si eu cel dintai...

Erethorn 20.12.2011 15:19:44

1 atașament(e)
Să nu părăsim incinta, într-adevăr.

Revenind la subiect, și anume dacă Sfântul Iustin Martirul vorbește în Prima Apologie despre cei care trăiesc în concordanță cu Logosul, sau Cuvântul, și echivalează aceasta cu calitatea de creștin, iată textul tradus în română în ediție ortodoxă.

Theodor_de_Mopsuestia 20.12.2011 15:29:24

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 416824)
[dragos@dragos ~]$ su
Password:
[root@dragos dragos]# apt-get install sobriety
bash: apt-get: command not found
[root@dragos dragos]#
[root@dragos dragos]#

Rulez Mandriva, sorry!

Off-topic: E mai buna Mageia. :P Eu sunt nebun dupa Debian, CentOS si Vine Linux (un soi de clona a Red Hat, care, culmea, foloseste synaptic, ca si PCLinuxOS, nu yum). Distributiile rpm red hat -based ma dezamagesc ca desktop (cum Doamne iarta-ma, si Fedora 15 si 16 au buguri la conexiunea pppoe, noi abonatii la rds ce facem?!), nu-s bune decat de server. Din linia Mandrake, prefer Mageia si PcLinuxOS. Ubuntu prea e un Windows facut din Debian (auzi, parola de user coincide cu cea de admin...); securitatea incepe sa scartaie si la ei; iti dai seama, daca exista keylogger si pentru Ubuntu si pentru Windows... Deo gratias, nu exista si pentu Arch si Gentoo (alte doua mari iubiri ale mele, mai recente, si cu care am o relatie mai al inceput, mai cu flori, mai cu o cafea, etc.).
On-topic, daca fratele Erethorn a gasit si varianta ortodoxa, cu acelasi text, poate ar fi cazul sa incetam razboiul asta stupid, care nici macar nu creste numarul credinciosilor din confesiunile noastre, ci doar numarul pacatelor noastre de confesat... Spune si tu, daca nu am dreptate...

DragosP 20.12.2011 15:33:32

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 416840)
Off-topic: E mai buna Mageia. :P

De gustibus non est disputandum.
Eu sunt fan Mandrake din 2000. Și acu' am Mandriva cumpărată, că deh, și franțujii ăia tre' să mănâncă o pâine.

Erethorn 20.12.2011 15:36:04

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 416840)
On-topic, daca fratele Erethorn a gasit si varianta ortodoxa, cu acelasi text, poate ar fi cazul sa incetam razboiul asta stupid, care nici macar nu creste numarul credinciosilor din confesiunile noastre, ci doar numarul pacatelor noastre de confesat... Spune si tu, daca nu am dreptate...

Stați liniștit, acum vine faza a doua. În prima fază, dumnealui Cătălin susține că textul nu există, că e un fals catolic, o minciună etc. În a doua fază, pus față în față cu textul, vă va explica că, deși textul există, de fapt el nu spune ceea ce spune. M-am obișnuit deja, și deja nu mai scriu pentru a-i demonstra dânsului ceva. Dar nici nu pot admite ca alți cititori să înghită minciunile anti-catolice fără a vedea și adevărul.

DragosP 20.12.2011 15:49:40

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 416844)
Dar nici nu pot admite ca alți cititori să înghită minciunile anti-catolice fără a vedea și adevărul.

Văzând adevărul, vom înghiți minciunile mai ușor? :39:

Erethorn 20.12.2011 16:13:22

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 416851)
Văzând adevărul, vom înghiți minciunile mai ușor? :39:

Eu cred că mai greu ! Dar, în ultimă instanță, fiecare înghite ce vrea.

Theodor_de_Mopsuestia 20.12.2011 19:57:50

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 416843)
De gustibus non est disputandum.
Eu sunt fan Mandrake din 2000. Și acu' am Mandriva cumpărată, că deh, și franțujii ăia tre' să mănâncă o pâine.

Off-topic: Eu tocmai ce mi-am instalat Mageia 1 in virtualbox, pe Windows XP (eu pe forum eram logat de pe icspeul meu personal). Da, frantujii trebe sa traiasca, dar nu ai impresia ca distributiile care au (si) parte comerciala sunt mai...putin inovative? Si uneori au deficiente de securitate... Uita-te la Windows, la Novell, etc.
On-topic: E evident ca fratele Erethorn are dreptate. Numai ca, in timp ce dansul poate sa accepte ca BC nu depinde de apararea furnizata de fratia sa, colegul Catalin pur si simplu e inflexibil. Cum zis, simtul umorului si experienta de viata ma inteleptesc. Nu ii bag vina pe chestia asta, dar...e sportiv sa recunosti ca ai gresit.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:06:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.