Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   O problema legata de pasapoartele electronice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13413)

AlinB 30.07.2011 20:22:10

Cele trei carti de pe pagina precedenta ..unele din cele mai penibile monumente de ignoranta tehnica si teologica cu pretentii ortodoxe.

Da, le am pe toate 3 si le-am citit.

AlinB 30.07.2011 20:23:11

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 383859)
Am si eu o intrebare pt cei ce nu accepta acte cu chip: Unde este scrisa cifra 666 pe act sau in chip?

Trebuie sa scrie undeva, nu este fum fara foc, nu? :))

AlinB 30.07.2011 20:26:57

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 383858)
Aici cred ca a facut o concesie, binecuvantatul. Sau mai exista si posibilitatea ca sa fi scris altcineva in numele lui acestea.

Ce cautau securistii la inmormantarea Parintelui Arsenie Papacioc?

Sigur ca da, acum ca nu ne convine ce a zis, incepem sa-l discreditam.

Cat a trait s-a incercat sa fie manipulat de alti "securisti" gen fratii Roncea, unul din ei intre timp si-a dat arama pe fata si dupa ce a pozat o vreme in cavaler al ortodoxiei acum a devenit "cavaler de Malta" (ordin masonic), si acum ca a murit si n-a lasat in urma ce am fi vrut noi, il discreditam.

Cam la fel si cu par. Iustin Parvu, stai sa vezi ce circ o sa fie dupa ce moare, cum incep sa apara inregistrari video si scrieri "de mana lui" despre tot felul de povesti cu care se tot ispiteste BOR: cipusoare, legionari, stilisti, afirmatii anticlericale, etc.

antoniap 30.07.2011 20:28:43

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 383944)
Celor care respingeti cu fermitate pasaportul biometric va doresc sa nu aveti niciodata probleme cardiace, sa nu suferiti de tulburari ale ritmului cardiac. Stiti ca in acest caz se implanteaza cardiodefibrilatoare (microcip) care trateaza inima pacientului prin socuri electrice intracardiace, salvandu-l de la moartea subita.

Asa cum spunea parintele Arsenie Boca, fiecare boala si fiecare necaz ne sunt ingaduite cu un rost. Ma rog lui Dumnezeu sa pot lua decizii crestinesti in caz ca voi trece prin astfel de probleme. Adica, daca ma voi afla in fata unei astfel de probleme, ma voi ruga sa se faca voia lui Dumnezeu cu mine.

Daca voia lui Dumnezeu va fi sa traiesc, precis imi va scoate in cale un sfant sau niste remedii naturiste care sa ma vindece fara cardiodefrifrilator.( Si apoi cine garanteaza ca pacientul nu moare la putin timp chiar cu aparatul cu cip?) Iar daca Dumnezeu considera ca nu-mi este spre mantuire sa mai traiesc, atunci ma rog sa ma pot supune voii Sale.

Scopul vietuirii noastre pe pamant este obtinerea mantuirii. Daca asta nu obtinem, zadarnic ne luptam pentru sanatatea trupeasca. Nu cred ca e bine sa incercam sa ne descurcam fara Dumnezeu. Ne arde de nu ne vedem cu modernisme cu tot. Iar cand murim, tot cu El ne intalnim, dar depinde cum ne primeste. Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne intareasca credinta pentru a nu ne vinde sufletul pentru un blid de linte de la antihrist.

AlinB 30.07.2011 20:32:07

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 383970)
In ziua de azi mai toate cardurile au cip: cele bancare, cele de credit, cartelele de acces la transportul in comun (in multe tari, inca nu in Romania), cartela cu care intri in cladirea unde muncesti, cardul de membru al bibliotecii locale, samd.
Pasaportul, buletinul si permisul de conducere, eventual si certificatul de nastere urmeaza si ele acelasi trend, in curand vor exista cipuri in toate documentele de identificare umana.

Asa e, am depasit ceva timp vremea cand traiam la lumina lumanarii.
De asta nu ne plangem?
Sau daca ne plangem, de ce nu ne intoarcem la ea?

antoniap 30.07.2011 20:52:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 383996)
Sigur ca da, acum ca nu ne convine ce a zis, incepem sa-l discreditam.

Cat a trait s-a incercat sa fie manipulat de alti "securisti" gen fratii Roncea, unul din ei intre timp si-a dat arama pe fata si dupa ce a pozat o vreme in cavaler al ortodoxiei acum a devenit "cavaler de Malta" (ordin masonic), si acum ca a murit si n-a lasat in urma ce am fi vrut noi, il discreditam.

Cam la fel si cu par. Iustin Parvu, stai sa vezi ce circ o sa fie dupa ce moare, cum incep sa apara inregistrari video si scrieri "de mana lui" despre tot felul de povesti cu care se tot ispiteste BOR: cipusoare, legionari, stilisti, afirmatii anticlericale, etc.

Nu e vorba despre o discreditare. Dar firea omului este complexa. In plus, in fiecare zi se pot face mii de pacate, exista ispite carora pur si simplu nu le putem face fata sau nu ne este ingaduit, pentru a ne smeri. De aceea, consider ca nu ne este de folos sa idolatrizam pe nimeni. Chiar daca nu a fost ferm in privinta cipurilor, a spus clar ca nici dumnealui n-ar fi primit asa ceva.

Sa ne raportam la citatele din Apocalipsa referitoare la acest aspect si sa ne punem mintea la contributie. Traim vremurile lui ,,Scapa cine poate." dupa cum spunea parintele Adrian Fageteanu.

GLAdoS 30.07.2011 21:08:07

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 383995)
Trebuie sa scrie undeva, nu este fum fara foc, nu? :))

Poate fi alarma falsa totusi...

antoniap 31.07.2011 23:33:29

Rugăciunea stareților de la Optina

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzește-ne de înșelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, și ne izbăvește de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe toți și pe toți dreptmăritorii creștini de mrejele lui cele viclene, în tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica de Dumnezeu și să ne depărtăm de Tine și de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne Doamne, mai bine să pătimim și să murim pentru sfânt numele Tău și Credința cea Adevărată, decât să ne lepădăm de Tine și să primim semnul mârșavului Antihrist și să ne-nchinăm lui. Dă-ne nouă zi și noapte, lacrimi să plângem greșelile noastre și îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Înfricoșătoarei Tale Judecăți. Amin.

antoniap 02.08.2011 17:31:49

Tatuajul digital pe baza de senzori pentru toti oamenii. Un alt candidat la semnul fiarei?

antoniap 10.08.2011 08:29:23

Marturie preluata de pe alt forum

Petru

O doamna care merge destul de des la Manastirea Cernica mi-a relatat o intamplare auzita de la parintele Antonie: ” La manastirea Antim parintele de acolo impartasea crestinii ce formasera un sir in asteptarea Trupului si al Sangelui Domnului. La un moment dat ii vine randul unui tanar. Ca din senin o mana nevazuta ii ridica parintelui Sfantul Potir. Mirat, acesta il intreaba: Ce pacate mari ai fiule de nu te pot impartasi? Tanarul spuse ca s-a spovedit si ca nu considera ca omisese ceva, doar ca….. lucra in strainatate si avea microcip in mana.” SA STAM BINE, SA STAM CU FRICA, SA LUAM AMINTE!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:02:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.