Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11229)

EmaSimona 16.09.2011 12:00:30

Cine știe ce creaturi am fi fost noi fără acea elongație, am fi avut ceva defect.

ai2 16.09.2011 13:40:20

Citat:

În prealabil postat de EmaSimona (Post 400647)
Cine știe ce creaturi am fi fost noi fără acea elongație, am fi avut ceva defect.

Si asa suntem perfecti? N-avem niciun defect?

bogdan81 20.09.2011 15:58:23

Sa nu uitam ca noi traim intr-o lume cazuta, supusa stricaciunii si mortii.
De aceea si legile acestei lumi sunt legi de dupa caderea in pacat.

ai2 21.09.2011 09:33:48

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 401766)
Sa nu uitam ca noi traim intr-o lume cazuta, supusa stricaciunii si mortii.
De aceea si legile acestei lumi sunt legi de dupa caderea in pacat.

Sau traim intr-o lume in evolutie in care perfectiunea nu va fi atinsa niciodata. Si in aceeasi lume in evolutie niste indivizi isi vor pune intrebari la carenu vor putea raspunde decat postuland existenta supranaturalului si inventand povesti despre pacate.

bogdan81 21.09.2011 20:52:56

Eu nu vad nici o evolutie in ziua de azi.
Nu vad ursi si ursi in devenire, nici tigri si tigri in devenire sau alte chestii din astea.
Nu vad evolutie nici in plan uman. Nu cred ca oamenii de acum sunt mai evoluati si mai inteligenti decat Platon sau Aristotel. Avem mai multe cunostinte pentru ca beneficiem de descoperirile inaintasilor nostri. Dar evolutie nu vad.

cocacoc 22.09.2011 07:37:37

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 402196)
Dar evolutie nu vad.

Asa se intampla cand te informezi de pe creationism.ro . Sau probabil tu ai fi vrut sa vezi efectiv cu ochii tai.

bogdan81 22.09.2011 08:39:43

Pai daca evolutia ar fi un fapt, ea ar trebui sa se petreaca si azi. Cu alte cuvinte ar trebui sa fie simultan prezente exemplare din aceeasi specie aflate pe diferite trepte de evolutie.
Cum ar fi oameni si suboameni.
Or in momentul de fata eu vad diferite rase de oameni, dar nu oameni si suboameni.

ai2 22.09.2011 09:11:03

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 402300)
Pai daca evolutia ar fi un fapt, ea ar trebui sa se petreaca si azi. Cu alte cuvinte ar trebui sa fie simultan prezente exemplare din aceeasi specie aflate pe diferite trepte de evolutie.
Cum ar fi oameni si suboameni.
Or in momentul de fata eu vad diferite rase de oameni, dar nu oameni si suboameni.

Evolutia este un fapt, la fel cum este si ignoranta crestinilor cand vine vorba de evolutie. Asa se explica de ce unii cred ca evolutia se poate vedea live. Evolutia are nevoie de timp. Daca aveai habar ce critici cu atata pasiune ai fi stiut ca evolutia discuta de perioade mari de timp, mult prea mari pentru a fi observate de crestini. Evolutia se poate observa la organisme mici cu timpi mici de reproducere, sau, altfel spus, numar mare de generatii in timpi scurti. Dar cum voi vreti din tantar armasar, aceasta observatie nu va multumeste.

Florin-Ionut 22.09.2011 09:20:53

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 402305)
[...] are nevoie de timp [...] perioade mari de timp, mult prea mari [...] numar mare de generatii

Da, am observat că zeul ateilor este TIMPUL. :) Dacă se alocă suficient timp, orice este posibil, de la apariția energiei și a materiei din nimic pînă la prima mișcare a vieții, accidentală și ea. Nu?

catalin2 22.09.2011 13:22:56

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 402306)
Da, am observat că zeul ateilor este TIMPUL. :) Dacă se alocă suficient timp, orice este posibil, de la apariția energiei și a materiei din nimic pînă la prima mișcare a vieții, accidentală și ea. Nu?

Iar o supa sa se transforme in oameni. :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:02:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.