Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10897)

Rodica50 21.10.2010 19:47:16

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 299402)
Mulțumesc Jenica!
Mulțumesc și Cuvioasei Paraschiva care a făcut posibil ca această poză să ajungă în camera mea foto.
După ce m-am închinat la raclă voiam să fac o poză dar nu puteai sta acolo pe esplanadă decât cât te închinai.Un călugăr foarte înalt a văzut că vreau să fac poză , a luat aparatul cu care a făcut poza aceasta pe care am bucuria de a o dărui tuturor celor cl căror nume au ajuns acolo și nu numai.

Multumim, Dorina! Voi ajunge si eu curand la Sfanta Parascheva!

dorinastoica14 22.10.2010 16:22:48

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 299412)
Multumim, Dorina! Voi ajunge si eu curand la Sfanta Parascheva!

Sa te ajute bunul Dumnezeu Rodica!Multă mângâiere vei primi.

dorinastoica14 09.10.2012 14:41:16

Ca de obicei și anul acesta voi merge la Cuvioasa Paraschiva pentru a mă îchina Sfintelor Moaște ce vor fi scoase zilele acestea pe esplanada din curtea Mitropoliei din Iași.
Voi face un pomelnic cu acei care au nevoie de rugăciuni (înscriși la topicul Grup de rugăciune) și altul cu acei care nu au posibilitatea să ajungă la acestă mare sărbătoare și care se vor înscrie pe acest topic sau îmi vor scrie pe privat pomelnicul familiei lor până vineri.
Cu mult drag
Dor:6:ina

Mosh-Neagu 09.10.2012 15:07:30

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 475494)
Ca de obicei și anul acesta voi merge la Cuvioasa Paraschiva pentru a mă îchina Sfintelor Moaște ce vor fi scoase zilele acestea pe esplanada din curetea Mitropoliei din Iași.
Voi face un pomelnic cu cei care au nevoie de rugăciuni (înscriși la topicul Grup de rugăciune) și voi duce pomelnice cu toți acei care nu au posibilitatea să ajungă la acestă mare sărbătoare și care se vor înscrie pe acest topic sau îmi vor scrie pe privat pomelnicul familiei lor până vineri.
Cu mult drag
Dorina

Multumim pentru gest. Eu nu vreau nimic pentru mine. Ma rog insa pentru preotul meu-duhovnic, Ionel, care, la doua zile dupa hramul bisericii noastre (Sf Cuvioasa Parascheva) are de facut o interventie delicata la inima (4 by-pass-uri). Un gand bun catre Cuvioasa, poate il va ajuta in drumurile lui...
Multumesc mult si Doamne-ajuta!

Draghicescu Eliza 09.10.2012 15:41:07

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 296140)
Știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la Sfânta Moldovei - Cuvioasa Paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la Iași și nădăjduiesc să mă ajute Dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele Sfintei și ale Sf.Maxim Mărturisitorul.
Cei care nu dorinți să lăsați numele pe public puteți să-mi scrieți pe privat
Do:6:rina

Multumesc frumos
Eliza Maria
si
Ligia Elena

Hartford 09.10.2012 19:23:18

Citat:

Ca de obicei și anul acesta voi merge la Cuvioasa Paraschiva pentru a mă îchina Sfintelor Moaște ce vor fi scoase zilele acestea pe esplanada din curtea Mitropoliei din Iași.
Voi face un pomelnic cu acei care au nevoie de rugăciuni (înscriși la topicul Grup de rugăciune) și altul cu acei care nu au posibilitatea să ajungă la acestă mare sărbătoare și care se vor înscrie pe acest topic sau îmi vor scrie pe privat pomelnicul familiei lor până vineri.
Cu mult drag
Dor:6:ina

Vin si eu schiopa de mine Vasilica cu familia.
Sf Paraschiva sa te grijeasca pe unde mergi.

glykys 09.10.2012 20:22:16

Oooo, ce frumos!
Sa va binecuvinteze Dumnezeu si sa ii binecuvinteze pe toti pelerinii care stau acolo cu bucurie si rabdare!

EMANOIL7 10.10.2012 11:05:23

Sf cuvioasa paraschiva

Citat:

ca de obicei și anul acesta voi merge la cuvioasa paraschiva pentru a mă îchina sfintelor moaște ce vor fi scoase zilele acestea pe esplanada din curtea mitropoliei din iași.
Voi face un pomelnic cu acei care au nevoie de rugăciuni (înscriși la topicul grup de rugăciune) și altul cu acei care nu au posibilitatea să ajungă la acestă mare sărbătoare și care se vor înscrie pe acest topic sau îmi vor scrie pe privat pomelnicul familiei lor până vineri.
Cu mult drag
dor:6:ina

sf cuvioasa sa va biecuvinteze cu harul sau, ca mult bine faceti la multi care nu pot ajunge la iasi. Regret nespus de mult ca nu pot ajunge si eu la acest mare hram al cuvioasei paraschiva, dar ma voi ruga neincetet.
Am fost 12 ani consecutiv la cuvioasa din care doar 9 am trecut pe la moaste.
De 3 ori nu am putut trece pe la racla,fiind nevoit sa ies din rand, motive
de sanatate. Dat am fost de 3 ori vara special pentru a ajunge la moaste.
Cum sa va multumesc ,pentru a ma trece si pe mine in pomelnic?
Emanoil, silvia,claudiu si laurentiu.
Sf cuvioasa sa va binecuvinteze pe dv si cei apropiati.

.

dorinastoica14 10.10.2012 11:21:18

Citat:

În prealabil postat de EMANOIL7 (Post 475654)
sf cuvioasa sa va biecuvinteze cu harul sau, ca mult bine faceti la multi care nu pot ajunge la iasi. Regret nespus de mult ca nu pot ajunge si eu la acest mare hram al cuvioasei paraschiva, dar ma voi ruga neincetet.
Am fost 12 ani consecutiv la cuvioasa din care doar 9 am trecut pe la moaste.
De 3 ori nu am putut trece pe la racla,fiind nevoit sa ies din rand, motive
de sanatate. Dat am fost de 3 ori vara special pentru a ajunge la moaste.
Cum sa va multumesc ,pentru a ma trece si pe mine in pomelnic?
Emanoil, silvia,claudiu si laurentiu.
Sf cuvioasa sa va binecuvinteze pe dv si cei apropiati.

.

Nu o fac pentru a primi mulțumiri. Sigur că te trec.

dorinastoica14 10.10.2012 11:35:07

Vă aștept în continuare. M-am hotărât să plec joi dupăamiază.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:38:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.