Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

tricesimusquintus 09.03.2010 14:17:55

Citat:

În prealabil postat de veveritza (Post 222325)
Mincinosul articol nu vrea sa se dezminta, ba din contra spune ca cei opt frati ai "dezaxatului" fac toti parte din secta penticostala;
Dar lasa, daca voi l-ati renegat deja, il luam noi...in ortodoxie mai are sanse de mantuire

Eu nu fac parte din Biserica Penticostală, dintr-o sectă desprinsă din această Biserică cu atât mai puțin. Sunt adventist.

AlinB 09.03.2010 17:47:43

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 222336)
Eu nu fac parte din Biserica Penticostală, dintr-o sectă desprinsă din această Biserică cu atât mai puțin. Sunt adventist.

Presupune pentru o clipa ca era adventist.
Ce ai fi zis atunci?

tricesimusquintus 09.03.2010 18:06:12

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 222408)
Presupune pentru o clipa ca era adventist.
Ce ai fi zis atunci?

De ce să nu presupun că era ortodox? Erau 87% șanse să fie.

AlinB 09.03.2010 18:21:04

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 222412)
De ce să nu presupun că era ortodox? Erau 87% șanse să fie.

N-ai raspuns la intrebare..iti place sa te invarti in jurul cozii :)

Fa un efort totusi..

tricesimusquintus 09.03.2010 18:35:03

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 222420)
N-ai raspuns la intrebare..iti place sa te invarti in jurul cozii :)

Păi dacă ți-ai băgat coada... vroiai să te calc pe ea? :3:

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 222420)
Fa un efort totusi..

Aș fi condamnat fapta lui. Unui creștin nu-i stă bine să fie violent.

veveritza 09.03.2010 19:26:41

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 222336)

Ma asteptam ca tu, adventistul aproape mantuit, cu dragoste gata sa-ti sara din piept pentru fratii tai(indiferent de confesiune, ca doar "avem acelasi Tata, nu?) sa nu spui vorbe care pe tine te fac sa sari ca ars, gen "sectă desprinsă din această Biserică"; de unde stii ca e secta?
http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif

tricesimusquintus 09.03.2010 21:59:03

Citat:

În prealabil postat de veveritza (Post 222438)
Ma asteptam ca tu, adventistul aproape mantuit, cu dragoste gata sa-ti sara din piept pentru fratii tai(indiferent de confesiune, ca doar "avem acelasi Tata, nu?) sa nu spui vorbe care pe tine te fac sa sari ca ars, gen "sectă desprinsă din această Biserică"; de unde stii ca e secta?

Pentru că scrie în articol, nu l-ai citit? Și din Biserica Adventistă și din cea Penticostală s-au desprins grupări dizidente, aceștia sunt cu adevărat sectanți. Însă pentru tine toți sunt sectanți că așa te-au îndoctrinat materialele de propagandă ortodoxe.

danyel 09.03.2010 22:56:44

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 221841)
Graba iar strică treaba... Citește atent postarea, apoi citește atent ce scrie repondentul, altfel dai cu bâta din balta-n baltă:32:
Legea secularizării averilor mânăstirești - 1863
Înființarea B.O.R. - 1872 Tadaaam!:58:

Io cred ca dumneata vrei sa induci in eroare prin prezentarea datei cand BOR isi obtine autocefalia dar de ce esti badaran? si nu faci diferenta intre credinta ortodoxa si modul de organizare administrativ al bisericii care a suferit schimbari si sufera si in zilele noastre, vezi in 2006 a fost infintata mitropolia clujului, dupa logica dumitale ce sa inteleg? ca pana in 2006 nu exista biserica ortodoxa in ardeal?
eu stiu ca dumneata cunosti aceste lucruri numai ca iti place sa expui lucruri secundare si sa faci din tantar armasar altfel nu vad logica afirmatiei dumitale cum ca BOR ar fi aparut in 1872, chiar daca ulterior te-ai facut mai inteles totusi ramai suspect de anumite induceri in eroare

veveritza 10.03.2010 08:48:11

[quote=tricesimusquintus;222477]Pentru că scrie în articol, nu l-ai citit?

Si daca intr-un articol spune ca e adventist, asta de ce nu o crezi?
Daca ar fi scris ca varza-i floare, asta ai fi crezut-o fara doar si poate!

tricesimusquintus 10.03.2010 09:08:34

Citat:

În prealabil postat de danyel (Post 222507)
Io cred ca dumneata vrei sa induci in eroare prin prezentarea datei cand BOR isi obtine autocefalia dar de ce esti badaran? si nu faci diferenta intre credinta ortodoxa si modul de organizare administrativ al bisericii care a suferit schimbari si sufera si in zilele noastre, vezi in 2006 a fost infintata mitropolia clujului, dupa logica dumitale ce sa inteleg? ca pana in 2006 nu exista biserica ortodoxa in ardeal?
eu stiu ca dumneata cunosti aceste lucruri numai ca iti place sa expui lucruri secundare si sa faci din tantar armasar altfel nu vad logica afirmatiei dumitale cum ca BOR ar fi aparut in 1872, chiar daca ulterior te-ai facut mai inteles totusi ramai suspect de anumite induceri in eroare

Dacă acesta este un "lucru secundar" de ce supără într-atâta? ortodocșii din Ardeal aveau conducere eclezială românească și înainte de 2006, însă românii nu înainte de 1872, unde mai pui că biserica nu se numea B.O.R.
Degeaba insistați pe aspectul acesta...

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:46:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.