mihaila_alin |
29.05.2012 17:29:47 |
Citat:
În prealabil postat de ucenic
(Post 448258)
Ce ar fi ca tu personal sa vii inaintea Domnului Iisus Hristos si sa ii spui despre mine?
Daca ai ceva de marturisit, sari putin peste duhovnic si vino singur inaintea Aceluia caruia eu personal dau socoteala.
Ia seama, eu socotesc ironia o atitudine necuviincioasa pentru un crestin, astfel ca ceea ce iti spun acum, spun sincer, din inima.
"Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit." (Iac.5:16)
|
draga ce as putea spune despre tine Domnului Hristos?. iti spun tie:te-ai strecurat printr-e ortodocsii, ce vor sa ramina pina la capat, asa precum spune:credinta si botezul lor.si poate uneori, devii, o piatra de poticnire, pentru cei ce nu sunt intemeiati in credinta dreptmaritorilor crestini.
din voia duhovnicului nu vreau sa ies,insa, se intimpla, doar atunci cind ispita ma biruieste,si cunosc nenumarate cazuri.eu nu te-am judecat[are cine]daca asa ai impresia.poate ti-am creat impresia unei ironii.daca vrei sa iti mai descretesti putin fruntea, si sa te bucuri de un nou inceput de saptamina,te invit cu respect,pe un forum de sectari,unde vei vedea doar lucruri placute ochiului tau,si vor ajunge direct la inima ta.aici se dezbat cu totul alte probleme,ce ii privesc doar pe fratii ortodocsi.sti problema aceia cu cele doua sfere ce se ciocnesc si se resping? cam asa stau lucrurile intre ortodocsi,si sectari.aici nu iti gasesti linistea si aleanul, cauza:te bagi unde nu iti e treaba,nu iti spun cu rautate, dar iti spun direct sa nu dam curs interpretarilor inutile.in rest Mila Domnului.
|