![]() |
Citat:
Exemplul 1 "Am fost în duh în zi de duminică și am auzit, în urma mea, glas mare de trâmbiță" (Ap.1,10 versiunea ortodoxă) "În ziua Domnului eram în Duhul. Și am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trîmbițe." (Ap.1,10 versiunea Cornilescu) Expresia în originalul grecesc este κυριακή ‛ημέρα (kyriaké heméra) = ziua domnească, ziua Domnului. Denumirea actuală (duminică) a primei zile din săptămână a apărut câteva secole mai târziu, este deci evidentă fraudarea textului sacru. Cel ce a adăugat cu de la sine putere, se face pasibil de osânda descrisă în aceeași carte: "Și eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărți: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta" (Apocalips 22,18) Exemplul 2 "Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă." (Evrei 4,8 versiunea ortodoxă). "Căci, dacă le-ar fi dat Iosua odihna, n'ar mai vorbi Dumnezeu după aceea de o altă zi." (Evrei 4,8 versiunea Cornilescu) Verificați în originalul grecesc, nu apare această interpolare frauduloasă (de odihnă) ortodoxă: http://www.scripture4all.org/OnlineI...NTpdf/heb4.pdf |
Citat:
"Și le zicea lor: Bine, ați lepădat porunca lui Dumnezeu, ca să țineți datina[paradosis] voastră!" (Marcu 7,9) Știi cum suna mai corect propoziția? Duminica este o desfigurare a sâmbetei Domnului. Nu degeaba a fost numit diavolul "maimuța lui Dumnezeu". A reușit să desfigureze, să schimonosească ziua sfințită și binecuvântată de Dumnezeu într-un simulacru de zi de odihnă. Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
"Now of the things which we have spoken this is the sum: We have such an high priest, who is set on the right hand of the throne of the Majesty in the heavens;A minister of the sanctuary, and of the true tabernacle, which the Lord pitched, and not man." (Evrei 8,1-2 versiunea KJV) Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Uite ce zice Scriptura : Dar Iisus le-a răspuns: Tatăl Meu până acum lucrează; și Eu lucrez. (Ioan 5:17) |
O alta intrebare cum interpretezi versetele ?
Evrei 4 3.Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în odihnă, precum s-a zis: "M-am jurat întru mânia Mea: nu vor intra întru odihna Mea", măcar că lucrurile erau săvârșite de la întemeierea lumii. 4.Căci undeva, despre ziua a șaptea, a zis astfel: "Și S-a odihnit Dumnezeu în ziua a șaptea de toate lucrurile Sale". |
Citat:
|
Citat:
Odihna înseamnă exact aceeași „odihnă” la care s-a făcut deja referire în cap. 3,11.18; 4,1. „Odihna” în care intră creștinii, inclusiv iudeii convertiți, este exact aceeași „odihnă” spirituală la care îl chemase Dumnezeu pe vechiul Israel – „odihna” sufletului, care este rezultatul unei depline predări a vieții lui Hristos (compară cu Isaia 30,15; Ieremia 6,16; Matei 11,29). |
Doua posturi unul dupa altul in care te contrazici cu tine insuti.Mai intai spui ca Odihna lui Dumnezeu s-a terminat , apoi spui ca Dumnezeu ne cheama la odihna.Deci la ce odihna ne cheama daca aia din "ziua" a saptea s-a sfarsit?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:27:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.