![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=7Xvf5Nibczs Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Nu stiu cine va fi incoronat acolo sau care e treaba pe acolo.... si nici nu ma intereseaza ! Oricum nu vor construi nici un templu (cel putin nu in locatia pe care o doresc ei fiindca o pretind si musulmanii). Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Raoul,
las-o moarta, ai probleme. Ura impotriva evreilor nu merge impreuna cu credinta crestina. |
Si ura impotriva musulmanilor (n.r. - Iranul) e mai compatibila cu dogma crestina,sau cum? De ce doar pe mine m-ai adus in discutie?
Si eu nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii. Am mai explicat,doar nu sunt de ieri pe forum. |
JIDÁN, jidani, s. m. (Pop. și peior.) Evreu. – Jid (reg. „evreu” < sl.) + suf. -an.
|
Citat:
Iar la partea a doua ti s-a raspuns mai sus desi nu cred ca era cazul, stii si tu dar iti place sa te invarti in jurul cozii, ca cei care n-au nici un Dumnezeu. |
Am mai explicat odata care este diferenta intre jidani si evrei! Ba nu am explicat eu,am pus drept dovada o pagina dintr-o carte a unuia dintre marii parinti ai Bisericii Ortodoxe Romane! Nu-i mai victimizati pe evrei atat,spunand ca "jidan" e un peiorativ,ca e cu totul altceva. Cu evreii nu am nimic!
|
Citat:
|
Citat:
In mod evident te-ai referit la evrei cand ai zis mai sus ca ar fi bine sa-i starpeasca cineva deoarece in statul Israel sunt mai multi evrei decat ceea ce tu numesti, folosind un cuvant nepotrivit, jidani. Nu voi mai continua dialogul cu tine! Esti un soi de om cu care nu se poate discuta. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=CiiSfvSlpro Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si tot nu ai raspuns carei religii apartii...:65: De ce nu treci la profil? Iti este rusine de tine? |
Citat:
|
Citat:
Pe de alta parte, fratele Raoul e de apreciat in multe idei. E inca foarte tanar; pe vremea cand eram cumva "crestin nondenominational", ca adolescent si tanar, si mai tarziu, cand m-am trezit stilist dupa convingeri si apartenenta, gandeam foarte vag similar. Cei ca el au impresia ca ura, si inca una lipsita de substanta, poate stimula oamenii spre bine. Asa ceva gasesti doar in....Star Wars, la ametitii aia imaginari de Sith. Din nou, este ceva juvenil, infantil. Evreii sunt, pur si simplu, partea complet evoluata, sau de la inceput desavarsit creata, a umanitatii. Cand te focalizezi pe ei, pe ce sunt, cine sunt, ce fac, si ce reprezinta pentru destinul speciei, chiar si daca incepi negativ, ajungi sa fii fascinat de ei si sa ii indragesti. Daca un evreu va face bine, mai bine nu poate nici un muritor face. Daca un evreu va face rele, nici un muritor nu ii va putea sta impotriva. "Les juifs ne laissent pas l'humanite dormir". Oare cine a zis-o? (E o intrebare retorica). |
Citat:
Si cum tu nu ai raspuns,nici eu nu o sa iti raspund! Iar daca te (va) roade curiozitatea atat de tare,cautati in mesajele mele. Am postat chiar foarte detaliat! Asa,sa va si dau putin de lucru,nu sa primiti totul mura in gura de la un tanar nestiutor. Cu parere de rau o spun ca unii au imbatranit degeaba,tot "orbi" au ramas. O seara frumoasa! |
Citat:
M-ai facut curios. |
Cautati. Nu am multe mesaje,doar 1790. Accesati profilul meu si dati la toate mesajele scrise de mine. Printre ele se afla si cel in cauza,chiar am verificat personal daca se mai gaseste postul.
|
Părintele Adrian Făgețeanu: Eu n-am nimic cu evreii, numai cu jidanii
"...eu n‑am nimic cu evreii, numai cu jidanii. Pentru că evreii adevărați au respectat Vechiul Testament. Jidanii n‑au nimic din Vechiul Testament, ei sunt cu Talmudul, care spune: „Pe cel mai bun dintre goimi (crestini), ucide‑l!” Și Mântuitorul spune să-l iubești pe vrăjmașul tău, nu pe vrăjmașul lui Dumnezeu." |
I-ai scutit pe carcotasi de la munca ;) Eu pe deasupra am pus si o fotografie cu pagina respectiva de carte,in caz ca cineva are indoieli asupra textelor digitale de pe internet.
Totusi,nu am fost crezut nici cand am aratat ce contine Talmudul. Ciudat cum unii ii prefera pe jidani in loc de musulmani... |
Citat:
|
Citat:
să aibă și Iranul bombă atomică? poate si Coreea de Nord ... imaginează-ți că o avea Saddam ... |
Citat:
mai degrabă a unui inchizitor ... |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Evreii au plătit destul în ultimul război mondial; nu trebuie nimiciți. Sunt destui lacomi în lume, care vor s-o stăpânească, și ei nu sunt doar evrei. Vezi bine și la noi în țară câți îmbogățiți prin tot felul de hoții și șmecherii avem, și câți săraci suferă din pricina acestor nedreptăți. Și totuși, Hristos nu ne îndeamnă la răscoală, ci la răbdare, la iertarea (și chiar iubirea) celor care ne fac rău; ca să câștigăm nu lumea asta, ci mult mai mult decât atât: împărăția lui Dumnezeu. |
Se spune ca la sfarsit unii evrei vor veni la Hristos in Biserica, iar unii din cei alesi vor fi amagiti de Antihrist.
|
Citat:
nu se poate ca tot poporul Israel sa devina credincios, peste noapte. |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Măi copile, nu încetezi odată cu modul ăsta de a vorbi aici?:62:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Iti aduci aminte de vorbele astea? Asadar.. |
Se pare ca nu va fi razboi! Cred ca presiunile economice vor da rezultate!
http://www.cotidianul.ro/proteste-vi...ionale-195957/ http://stirileprotv.ro/stiri/interna...spre-iran.html |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Mi se pare destul de "marunt" sa te superi fiindca atunci cand altu plange este ajutat iar cand tu plangi nici macar nu esti bagat in seama! Ce vrei? Sa ne plangem mai tare ca sa fim auziti mai bine? Nu este mai bine sa ne ajutam singur si sa ne facem viata pe care ne-o dorim? |
Citat:
Citat:
PS: ORICE FEL DE GENOCID ESTE CONDAMNABIL (fie el evreu, roman, chinez etc) |
Te cam contrazici în afirmații, "amice".
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:49:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.