Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Tragedie fără precedent in Capitală! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18164)

ovidiu b. 03.11.2015 10:06:08

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604122)
Pai ai face degeaba, pt ca toti sunt unsi inainte.
Nu poti sa ai politicieni corupti si popor cinstiti asa cum nu poti sa ai politicieni
cinstiti si popor corupt.
Politicieni sunt exact cum este si poporul care i-a ales.Identific, nimic in plus nimic in minus.

De acord cu tine. Asta înseamn că noi, fiecare dintre noi, purtăm vina corupției și deci, și vina morții / suferinței acelor tineri (idem varianta mistică).

Copacel 03.11.2015 10:11:12

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604144)
Asta înseamn că noi, fiecare dintre noi, purtăm vina corupției și deci, și vina morții / suferinței acelor tineri (idem varianta mistică).

BINGO.Da asa este. Fiecare din noi avem o parte din vina.Fiecare din noi
am pus umarul in mod indirect la moartea lor.
Ei bine daca as spune asta altora, m-ar lua la bataie sau ar zice ca bat campii.
Acum se doreste un tzap ispasitor.Primar, vacar, nu conteaza sa fie gasit cineva un tzap
ispasitor si nu adevarul.
Pai de ce ?
Pai ca sa marcheze "ca rezolvata" problema, gasit vinovat, si apoi fiecare sa-si vada de treburile lui.
Nu conteaza daca cel gasit vinovat este cu adevarat vinovat, conteaza ca cineva sa fie facut responsabil
ca apoi toti ceilalti sa-si vada de treburile lor.(afaceri, spaga in continuare, hotie, etc)

iar cand se va mai intampla ceva asemanator , ghici ce ? Situatia se va repeta.Si se va cauta iarasi un nou tzap
ispasitor.

Si asta pt ca adevarata cauza este coruptia si hotia.Deci ceea ce pt unii a cauzat moarte si suferinta, pt altii cauzeaza
masina, apartament, vacante in strainatate.Ei, printre cei care au pus candele la moartea alora se numara si astia.

Si atunci ai asa: "Da, coruptia este de vina.Imi pare rau pt ei ca s-a intamplat asa dar vedeti din cauza coruptiei eu
am casa/vila/pozitie sociala/conturi bancare alimentate/etc.Asta e, lucrurile merg mai departe"

Si dupa ce a aprins o candela , si a spus la TV ca coruptia este de vina si trebuie starpita , se duce si face coruptie.
trafic de influenta, etc.

Aceiasi chestie o vedem si la vot."Da e adevarat ca sunt hoti/fura si ca au distrus tzara.Nu-i votez. Si apoi dupa ce pleaca din fatza camerei isi banul de la omul de partid si ii voteaza pe cei pe care i-a denigrat in fatza camerei"

Aceiasi chestie o vedem si la politicieni."X fura, minte, trafic de influenta, la puscarie cu el". Si dupa emisiune il vezi
la o bere cu X unde o pun de o afacere astfel incat sa nu-l mai denigreze pe X in public.

ovidiu b. 03.11.2015 10:24:49

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 604125)
Ceva e putred in...Colectiv.

Eu mi-am pus următoarea întrebare: cum a fost posibil să se aprindă acel stâlp de la niște artificii, fie el acoperit cu burete fonoizolant, artificiile fiind la o distanță destul de mare de acel stâlp?

http://www.mariustuca.ro/media/image...20colectiv.jpg

Copacel 03.11.2015 10:28:13

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604146)
Eu mi-am pus următoarea întrebare: cum a fost posibil să se aprindă acel stâlp de la niște artificii, fie el acoperit cu burete fonoizolant, artificiile fiind la o distanță destul de mare de acel stâlp?

Simplu. Daca buretele de pe tavan a fost dat in prealabil cu substanta inflamabila. Si atunci caldura de artific a intrat in interctiune cu molecule de solvent din peretii buretului, fapt ce a dus la agitatie termica energica si la flacara.
Orice solvent are un parametru important numit punct de autoprindere.
(adica la ce temperatura in aer liber se autoaprinde solventul).

ovidiu b. 03.11.2015 10:39:41

Când am pus întrebarea am luat în calcul și această posibilitate deși, nu este sigur dacă au dat sau nu pe burete cu o substanță inflamabilă. Sincer, dacă aș avea posibilitate aș experimenta să văd dacă este posbilă varianta expusă de tine, bineînțeles, cu o sală goală. :)

Copacel 03.11.2015 10:51:12

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604148)
Când am pus întrebarea am luat în calcul și această posibilitate deși, nu este sigur dacă au dat sau nu pe burete cu o substanță inflamabilă. Sincer, dacă aș avea posibilitate aș experimenta să văd dacă este posbilă varianta expusă de tine, bineînțeles, cu o sală goală. :)
.

Eu nu ti-as recomanda acest lucru.Atunci cand arzi un burete fono-absorbant este posibil(in functie de modul de
fabricare al acestui tip de burete) sa produca substante toxice care in plamanii tai sa formeze cianuri.Si te curetzi
repede,adica mori otravit.

Uite cum arde un burete fono-absorbant nou(adica nu a fost curatat de funingene cu un solvent):
http://stirileprotv.ro/stiri/incendi...e-aprinde.html

iuliu46 03.11.2015 10:54:58

Bai voi nu sunteti normali. Un incendiu se produce foarte usor. Eu am vazut cum de la o scanteie s-a aprins fata de masa care era facuta din panza normala, nu era asa de inflamabila ca buretele. Atata trebuie - o scanteie. Nu le mai dati crezare tuturor.
Cred ca-i plin de securisti pe facebook. Unii intreaba unde-i patriarhul, altii se dau crestini si raspandesc ideea cu satanistii iar altii baga la greu prostii din astea cu mana criminala, trupuri ascunse, sau mai stiu eu ce. Din pacate si unii oameni ai bisericii le-au dat apa la moara in aceste zile prin lucrurile pe care le-au scris. Nu vorbesc despre mistici gen copacel, vorbim despre nume cunoscute in spatiul public. Din pacate le-au facut jocul acelora care vor sa puna in genunchi Biserica Ortodoxa. Se pare ca serpii sunt totusi mai isteti decat cei care ar trebui sa fie isteti precum serpii si blanzi precum porumbeii.

ovidiu b. 03.11.2015 10:58:32

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604132)

Ținând cont de ideea cu care amândoi suntem de acord, varinta asta cam pică. Sincer, cum poți posta asemenea mizerii? NU Dumnezeu pedesește (El fiind iubire), ci păcatele noastre sunt cauza. Necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie, și spală cu ele vinovățiile noastre

iuliu46 03.11.2015 10:58:52

Ce articol bun :

http://www.contributors.ro/societate...mila%E2%80%9D/

"Oamenii care mergeau în Colectiv erau altfel, pe unii dintre ei îi cunosc personal, pe mulți alții care ar fi putut fi acolo, de asemenea. Pe unii i-am avut studenți, pe alții, prieteni. Unul dintre cei răniți m-a ajutat cu mulți ani în urmă să-mi fac coperta primei cărți. Oamenii ăștia care se aflau în clubul Colectiv nu erau publicul de la Antena 3, dar, din păcate, ei nu se mai pot apăra acum de generozitatea vomitivă a unor Gâdea, Dan Negru și restul. Oamenii care sînt acum în spital nu cred că au trebuință de pielea doamnei de 79 de ani care zice că e bătrînă și nu mai are nevoie de ea. Pot să înțeleg că doamna de 79 de ani crede că face un lucru bun, dar e manipulată în cel mai pervers mod cu putință, așa cum e manipulată și copila de 12 ani care-și donează alocația. Și parcă nimeni nu-și dă seama. Și totul e de un grotesc exploziv, care trebuie cumva oprit, ca să nu dea pe dinafară în cine știe ce altă tragedie."

Asta-i problema. Ca dracul s-a urcat pe corpurile alea arse si joaca tontoroiul si toata lumea il aplauda.

Copacel 03.11.2015 11:02:35

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604150)
. Nu vorbesc despre mistici gen copacel, vorbim despre nume cunoscute in spatiul publici

Nu-s mistic.Pur si simplu sunt doua cai in acest incident:
calea mistica( au fost jertifiti de catre satanisti)
calea rationala( din cauza coruptiei si faptul ca nu s-au respectat normele PCI)

Acum, e foarte greu pt orice persoana sa ignore calea mistica.
Adica am o trupa rock a carei melodie reprezentativa este "the way we die"
iar textul melodiei se refera la numai la foc si moarte si apoi aia de acolo
mor exact cum au cantat in melodie.Deci hai sa fim seriosi.Exista o legatura.

Copacel 03.11.2015 11:12:16

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604152)
Ce articol bun :
Asta-i problema. Ca dracul s-a urcat pe corpurile alea arse si joaca tontoroiul si toata lumea il aplauda.

Fa exorcizari.

ovidiu b. 03.11.2015 11:14:47

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604153)
calea rationala( din cauza coruptiei si faptul ca nu s-au respectat normele PCI)

Calea mai plauzibilă. Norme PSI...de unde ai scos PCI sau lămurește-mă.

iuliu46 03.11.2015 11:15:42

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604153)
Nu-s mistic.Pur si simplu sunt doua cai in acest incident:
calea mistica( au fost jertifiti de catre satanisti)

Acum, e foarte greu pt orice persoana sa ignore calea mistica.
Adica am o trupa rock a carei melodie reprezentativa este "the way we die"
iar textul melodiei se refera la numai la foc si moarte si apoi aia de acolo
mor exact cum au cantat in melodie.Deci hai sa fim seriosi.Exista o legatura.

Mai copacel eu zic sa te lasi de misticism. Si de analizat textele melodiilor pentru ca se pare ca nu intelegi nimic. :71:

Uite aici interpretare in cheie mistica :

" Și, ca să pun capac la ticăloșia și nepriceperea mea, mărturisesc public, sus și tare, faptul că nu am izbutit să văd unde ar fi satanistă melodia "The day we die". Dimpotrivă, dincolo de stilul vocal - pe care îl înțeleg, dar care îmi este incomod - cântecul are un subiect perfect ortodox:
nu suntem numere, suntem oameni vii, iar ziua în care ne vom da bătuți și vom accepta să devenim numere, vom accepta să fim sclavii sistemului, este ziua în care vom muri.
Mi-a plăcut mesajul acestui cântec! Foarte mult!

Habar nu am de celelalte melodii ale albumului, dar mesajul acestei melodii este, din punctul meu de vedere, perfect ortodox.
Iar comentariile pe temă ale unora - privitoare la "premoniția" din această melodie - țin de o boală cumplită a datului cu părerea despre ceea ce nu știm. Bârfă, șușana, prostie.
Ca și cele despre presupusa "petrecere satanistă" de la Colectiv și altele asemenea, toate bazate pe "auzenii".
Ooo, sigur, nu a fost o vecernie sau o litie acolo la club. A fost o petrecere, da. Și vineri seară, corect. Dar de aici și până la "sărbătoare satanică" și alte asemenea aberații este o uriașă distanță.
Pe care mulți așa-ziși ortodocși - oameni care ar trebui să fugă de bârfă ca de dracu - nu s-au sfiit s-o treacă. Autoritar, tupeist, fără pic de empatie, fără dragoste, fără milă. " - Preotul Mihai Andrei Aldea

ovidiu b. 03.11.2015 11:19:39

Iuliu, frumos articol. :)

Copacel 03.11.2015 11:22:39

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604155)

PCI = Paza Contra Incendiilor
Materie pe care am studiat-o pe vremea mea la scoala generala.
Tot acolo am invatat cum sa folosesc un extinctor pt prima data.
si bazele chimiei solventilor

ovidiu b. 03.11.2015 11:28:19

Medic: El este eroul, nu noi. Cum a murit Claudiu Petre

"El este eroul, nu noi", sunt cuvintele medicului care a încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute pe Claudiu Petre, unul dintre salvatorii de la clubul Colectiv. După ce a reușit să scape din iad, tânărul fotograf s-a întors de două ori în flăcări ca să-și salveze prietenii. A căzut însă în capcana gazelor toxice și fierbinți. Claudiu Petre a fost decorat, luni, post-mortem, de președintele Klaus Iohannis."

sophia 03.11.2015 11:31:20

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604155)

Pe vremea mea se numea PCI (Paza contra incendiilor).
Mai era si protectia muncii si se faceau instructaje si controale, existau in intreprinderi responsabili atat pentru PCI cat si pentru protectia muncii.
Astazi cum mai este oare?

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_p..._text?idt=9098

PSI ce inseamna?

In rest n-am citit discutia.
Am citit in schimb articolul de pe prima pagina a site-ului si nu mi-a placut. Nu-si are rostul. Mai bine se punea o rugaciune pentru victime.

iuliu46 03.11.2015 11:32:21

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604157)
Iuliu, frumos articol. :)

Articolul asta despre premonitiile misticilor sau cel despre satanele de la A3 ? :71:

iuliu46 03.11.2015 11:33:05

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 604160)

PSI ce inseamna?

Paza si stingerea incendiilor.

ovidiu b. 03.11.2015 11:36:17

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604161)
Articolul asta despre premonitiile misticilor sau cel despre satanele de la A3 ? :71:

Ambele....

ovidiu b. 03.11.2015 11:36:51

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604158)
PCI = Paza Contra Incendiilor

Mulțam pentru clarificare. :)

Copacel 03.11.2015 11:38:41

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604156)
nu suntem numere, suntem oameni vii, iar ziua în care ne vom da bătuți și vom accepta să devenim numere, vom accepta să fim sclavii sistemului, este ziua în care vom muri.
Mi-a plăcut mesajul acestui cântec! Foarte mult!

Mie nu. Pt ca au devenit numere.
1,2, 3, 4,...32.
Puteau foarte bine sa "razvrateasca in rugaciune" sau daca erau suferinzi
sufleteste dar si trupeste la taina Sf Maslu. Nu sa urle mai tare decat lupii
pe melodiile alea ale lor.
Sincer eu cand am ascultat melodia si a inceput solistul sa "cante" eu
personal am simtit atata ura in glasul sau de m-am speriat si am inchis
imediat.Imi pare rau, aceasta impresie mi-a facut mie.Acum nush pt
cine era ura aia, dar efectiv era ura-pura.

Citat:

Habar nu am de celelalte melodii ale albumului, dar mesajul acestei melodii este, din punctul meu de vedere, perfect ortodox.
Iar comentariile pe temă ale unora - privitoare la "premoniția" din această melodie - țin de o boală cumplită a datului cu părerea despre ceea ce nu știm. Bârfă, șușana, prostie.
Forma mesajului in care este livrat decide adevaratul mesaj.
Un mesaj ortodox nu este dat pe genul de heavy-metal sau ce-o mai fi si
panarama asta de asa-zisa muzica.

Cum ar fi sa vina Hristos si sa-ti urle mai rau ca lupii "iubeste-ti vrasmasul"
si apoi sa dea din cap , sa se strambe la tine in timp ce scoate limba ?
Ar mai fi asta mesaj ortodox ? Sigur ca nu.
Forma mesajului decide tinta adevarata a acestuia.
Una este sa vin la tine sa-ti strang mana si sa-ti zic "fa milostenie frate".
Si alta este sa vin la tine sa-ti dau o palma si apoi sa-ti ordon cu degetul
si sa-ti zic "traci si goleste-ti buzunarele pt ceilalti".
Ambele mesaje au ca scop impartirea din prisosul altuia insa unul este de la
Dumnezeu si altul este la diavolul.
Hmm oare care dintre ala o fi a Domnului ?

Citat:

Ooo, sigur, nu a fost o vecernie sau o litie acolo la club. A fost o petrecere, da. Și vineri seară, corect. Dar de aici și până la "sărbătoare satanică" și alte asemenea aberații este o uriașă distanță.
Din cate am inteles , multi prieteni ai patronului au primit mesaj cu 10 minute inainte sa plece ca urmeaza sa iasa rau de tot.

iuliu46 03.11.2015 11:42:29

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604165)

Din cate am inteles , multi prieteni ai patronului au primit mesaj cu 10 minute inainte sa plece ca urmeaza sa iasa rau de tot.

Alta barfa, susana, prostie.

zaharia_2009 03.11.2015 11:43:15

Fiecare gindeste si priveste cum voieste, mie insa in vin in minte multe, multe, multe cuvinte de ale parintilor bisericii si sfintilor parinti care, pe vremea lor desi nu exista si nici ei nu aveau habar de ironia numita "teoria conspiratiei" (numita astfel de catre cei ce se indoiesc)invatau astfel:
- cea mai subtila lucrare a diavolului este sa te faca convins, dar convins incit iti vine sa te razboiesti cu toti ca tu ai dreptate si ca esti in stare sa aduci un sac de dovezi,ca el nu exista... mai ales in locul in care tu nu vrei sa exsite!
- dracul te face de ochi "cu tine de fata" si te bate cu stiinta si covingerile tale sofiste si cultural stiintifice de ajungi de nerecunoscut! Vorba gheronului Cleopa: da-te pe mina satanei ca asa de iscusit este incit te invata sa vorbesti si intr-o multitudine de limbi!
- cine se ia de slujitorii lui Dumnezeu si cine arunca margaritarele Lui inaintea porcilor si a ciinilor va sfirsi calcat in picioare si rupt de catre acestia ! Margaritarele credintei(asa-zisele simboluri, care defapt nu sunt doar simboluri ci realitati covirsitoare) sunt odoare si se pastreaza la mare cinste. Nu se ard, percum a facut si trupa concertista cu o luna in urma la un alt concert in care a postat inaintea tribunei niste cruci carora le-a dat foc. In semn de ce? Oare in semnul troparului Sf. Cruci care spune: Doamne arma asupra diavolului crucea Ta o ai dat noua, ca se ingrozeste si se cutremura nesuferind a cauta spre puterea ei..." Iar crucea nu este un simbol niciodata, ci ea este, ori din ce ar fi facuta, una si aceiasi cruce a lui Hristos! Desigur, ca in sinea lor, membrii formatiei atit de mult s-au cutremura de cruce incit au hotarit sa o cinsteasca... dindu-i foc!
- sa avem grija ce vorbim ca pt fiecare cuvint rostit vom da socoteala. Aceste cuvinte ale unui parinte bisericesc chiar au fost luate ca motou de catre un user. Doar rokerii nu stiu asta, ori de-adevaratelea stiu ei mult prea bine, atunci cind isi construiesc sau adera la filosofia rokerista si compun libretele pieselor din cele mai elocvente.
- si in final"... la judecata cea mare veti da socoteala ce ati facut cu pruncii vostrii, cei pe care vi i-am incredintat". Caci adevarat a zis mitropolitul Banatului: de la un punct sunt fiecare este raspunzator de faptele lui dar rostul magistral, momumental al parintilor in cresterea si educarea copiilor nu poate fi scuzat cu nimic. Nici mortii si nici vii din si de la club nu au nici o scuza deoarece ei sunt generatiile care de la 1990 in coace au facut in mod sistematic Religia in scoli sau ... sau, parintii lor au luptat cu tarie impotriva Religiei si a prezentei lui Dumnezeu in scoala!

Iar acum noi ii socotim eroi si tinem doliu national. De ce? Pentru ce?
Cind la maternitatea Giulesti au fost copti de vii copii fara vina, fara aparare, fara vointa, ba din contra, lasati in grija unora care erau platiti pt. asta, nimeni nu a demonstrat, nimeni nu a protesta impotriva unui profesor universitar sef de clinica care in nebunia lui se crede sef doar peste semne, simptome si boli, nu si peste personal, peste starea de fixatie, peste mersul bun al activitatii profesionale, peste cearsafuri, perne, paturi, sterilizatoare, incubatoare, medicamente, fesi , alcool si tot, tot, tot ce exista in acea sectie dar absolut tot ce exista in clinica in care cu tupeu el este inca sef si se vede nevinovat . Iar alesii natie in loc sa faca legi pro umanitate fac precum Dragnea, legii de genul: sa nu ma jignesti cumva ca faci ani grei de puscarie! Adica legi cert mafiote, sa nu jignesti pe sefu ba, ca este de rau! Si parlamentul aproba!
Pt militarii romani care mor in teatrele de operatii straine, aparind si sustinind onoarea natiei si demnitatea statului intre celelalte neamuri si tari, lasindu-si acasa copii, sotii, mame... nu se tine dolui national. Dar pt cei care au ales sa fie sau sa simpatizeze cu "Arzatorii Crucii" intr-un stat eminamente crestin... da! Da, cu gura mare, cu mare tristete si tarie!
Si exemplele absurde pot continua in aceasta tara luata de val si dezaxata de la firescul si dumnezeiescul existentialism.
Cui nu-i este clar ce se intimpla in tara asta de 26 de ani si tot mai spera, precum preotii cu ochii beliti dupa bani, ca daca in biserica, aparent, sunt multi tineri... insemneaza ca este bine? Pai la scoala este suficient sa te duci si gata te faci destept fara sa mai si inveti? Dar la fabrica? Tot asa, este sufient doar sa intrii pe poarta fabricii si gata, si vi cu bani acasa? Dar la spital daca te internezi, insemneaza ca te si vindeci automat?
Vai, vai cit de mult ne-am instrainat si cu cita ardoare ne sustinem si aparam demonimul nostru.
Vorba marelui Gamaliel cind a vorbit in sinedriu aparindu-i astfel pe Petru si Ioan"... aveti grija impotriva cui luptati ca sa nu va treziti ca luptati tocmai impotriva lui dumnezeu, ca atunci este tare rau!"

Copacel 03.11.2015 11:46:26

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604166)
Alta barfa, susana, prostie.

Da' de unde stii tu acest lucru ? Ca nu se poate infirma sau confirma.(deocamdata)
De unde stii tu sigur ca este susana / barfa ?

Copacel 03.11.2015 11:55:29

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 604167)
Iar acum noi ii socotim eroi si tinem doliu national. De ce? Pentru ce?

Pai nu.Stai.Eroi sunt cei care au murit salvandu-i pe ceilalti.
Ei da, ei sunt cu adevarati eroi.
Tinand cont de statul asta roman, cred ca familiile eroilor nu vor primi
nici o indemnizatie sau ceva.Cred ca doar multumiri si atat.

Citat:

Cind la maternitatea Giulesti au fost copti de vii copii fara vina, fara aparare, fara vointa, nimeni nu a demonstrat, nimeni nu a protesta impotriva unui profesor universitar sef de clinica care in nebunia lui se crede sef doar peste semne, simptome si boli, nu si peste personal, peste starea de fixatie, peste mersul bun al activitatii profesionale, peste cearsafuri, perne, paturi, sterilizatoare, incubatoare, medicamente, fesi , alcool si tot, dar absolut tot ce exista in clinica in care cu tupeu el este inca sef si se vede nevinovat . Iar alesii natie in loc sa faca legi pro umanitate face precum Dragnea, legii sa nu ma jignesti cumva ca faci ani grei de puscarie!
Cel mai probabil daca ar fi sa cadul capul lui ar trebui sa cade foarte multe
capete care detin puterea pe care au luat-o de la voi la vot.
Vb cu ovidiu mai devreme despre acest aspect.

Citat:

Pt militarii romani care mor in teatrele de operatii straine, aparind si sustinind onoarea natiei si demnitatea statului intre celelalte neamuri si tari, lasindu-si acasa copii, sotii, mame... nu se tine dolui national.
Mai uite ce este.Eu aici nu m-as hazarda.Noi nu stim ce fac militarii aia
romani acolo.
De fapt ei sunt acolo ca mercernari.Ca sunt in baza de contract contra bani.
Nu pt apararea interesului national
Nu stii cate crime au facut acolo si cati copii afgani ale oierilor de acolo au
impuscat sau ce torturi au facut pe acolo.
Actiuni pe care le va deconta poporul asta cand o sa vina aia sa se razbune,
aruncandu-se in aer prin Romania, in multzimi in public.
Citat:

Vorba marelui Gamaliel cind a vorbit in sinedriu aparindu-i astfel pe Petru si Ioan"... aveti grija impotriva cui luptati ca sa nu va treziti ca luptati tocmai impotriva lui dumnezeu, ca atunci este tare rau!"
Asa este.

DragosP 03.11.2015 11:58:43

Citat:

Fiecare gindeste si priveste cum voieste...

Bine zis, sa nu te superi pe mine Zaharia.

AlinB 03.11.2015 12:07:10

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604165)
Mie nu. Pt ca au devenit numere.
1,2, 3, 4,...32.
Puteau foarte bine sa "razvrateasca in rugaciune" sau daca erau suferinzi
sufleteste dar si trupeste la taina Sf Maslu. Nu sa urle mai tare decat lupii
pe melodiile alea ale lor.

Fiecare om are bolile sale suflestesti.
Asa cum si tu esti obsedat de corporatiste materialiste si avere.

Ar trebui sa arzi pentru asta? Pana la Iad ma refer..

ovidiu b. 03.11.2015 12:11:15

Citat:

Nu se ard, percum a facut si trupa concertista cu o luna in urma la un alt concert in care a postat inaintea tribunei niste cruci carora le-a dat foc.

Ai o sursă în acest sens? Ar fi bine de știut.

iuliu46 03.11.2015 12:13:26

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604168)
Da' de unde stii tu acest lucru ? Ca nu se poate infirma sau confirma.(deocamdata)
De unde stii tu sigur ca este susana / barfa ?

Am auzit ca i-a sunat un mistic. De unde stii tu sigur ca-i barfa ?
Ne mai miram de ce sunt atatea gropi pe drumuri.

AlinB 03.11.2015 12:13:30

Exista trupa cu asa nume macar ?

Pai sursa...o postare pe facebook, ce crezi :)

Acum are ce manca presa vreo luna de zile.

Gaura de 2 miliarde din buget a lui Ponta sub tacere.

Si pentru ca banii nu se fac cu ciocanul, ne-am imprumutat 2 miliarde. Euro.

22.10.2015

România a vândut pentru prima dată obligațiuni în euro pe 20 de ani

http://www.zf.ro/eveniment/romania-a...e-ani-14857797

Si dupa cateva zile:

26.10.2015

Minus 1,6 mld lei taiați de la drumuri de către PSD la ultima rectificare bugetară

http://www.stiripesurse.ro/minus-1-6...ra_971169.html

Spaga electorala 1 miliard de euro ( 2.3 miliarde RON la primari inseamna ceva mai mult de 1 mld Euro)

Cateva zile mai tarziu tragedie nationala si presa vorbeste doar despre asta.
Nimeni nu mai pomeneste nimic despre cele 2 miliarde de euro.

N-as zice ca aia cu conspiratia sunt chiar nebuni.

Si apropo, nu suntem la prima miscare de genul:

Execuția bugetară înainte de rectificare
https://logec.ro/executia-bugetara-i...e-rectificare/

iuliu46 03.11.2015 12:29:53

Se trezi si Basescu sa spuna ca tinerii au nevoie de cluburi. Cred ca s-a gandit sa spuna ca a fost si el rocker da deja era prea gogonata. :1:

Copacel 03.11.2015 12:35:12

Aline ne-ai intrecut pe toti la teoria conspiratiei de data asta.:57:
Cat despre banii de la drumuri, pe unde crezi ca are bani pt marirea salariilor la toti bugetarii ?
De la investitii Alineeeeee.....

AlinB 03.11.2015 12:35:48

Basescu e mai mort pentru politica decat Iliescu.
Numai el nu s-a prins.

Desi s-ar putea sa aiba si el sansa unui proces rasunator ca Iliescu :)

crisstiann 03.11.2015 12:36:26

În România se fac zilnic avorturi la cerere..sute ... Pentru acești prunci uciși în pântece când vom începe să ținem doliu național ...sau cumva acestia nu sunt oameni, sunt doar embrioni de 14 zile ?

pt rockeri dinastia sa tinem doliu national,sa mai zica cineva ca nu exista satanism in muzica rock

Behemoth este o formație poloneză de blackened death metal din Gdansk, formată în 1991. Se consideră că formația a jucat un rol important în instituirea comunității poloneze de metal extrem, alături de trupe cum ar fi Vader, Decapitated, Vesania și Hate.[1][2] Până la sfârșitul anilor 1990, formația a cântat Black Metal tradițional cu versuri pagâne, dar curând s-au schimbat în teme oculte și telematice scrise de vocalistul Nergal și de Krzysztof Azarewicz. Cu lansarea din 1999 a albumului Satanica, formația a arătat prezența sa în scena Blackened Death Metal

Behemoth - Blow Your Trumpets Gabriel Uncensored: https://www.youtube.com/watch?v=SBCH...layer_embedded

ovidiu b. 03.11.2015 12:40:30

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604176)
N-as zice ca aia cu conspiratia sunt chiar nebuni.[/url]

Ai uitat de accidentul mortal al agentului de circulație Bogdan Cosmin Gigina care facea parte din coaloana oficială a lui Oprea.
Cum spunea și Copăcel, ne-ai întrecut pe toți. :))

ovidiu b. 03.11.2015 12:42:20

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604176)
Exista trupa cu asa nume macar ?

Pai sursa...o postare pe facebook, ce crezi :)

Cel mai probabil nu vom primi nici un răspuns.

ovidiu b. 03.11.2015 12:46:15

Citat:

Nu se ard, percum a facut si trupa concertista cu o luna in urma la un alt concert in care a postat inaintea tribunei niste cruci carora le-a dat foc.

În acest caz (dacă este adevărat) suntem în măsură să-i judecăm pe cei din trupă sau să ne rugăm pentru iertarea/îndreptarea lor?

ps: așteptăm o sursă în acest sens.

iuliu46 03.11.2015 12:54:46

Stiu ca era un clip cu o alta trupa - se pare ca in acelasi club. Acolo erau niste cruci in flacari.

Desi exista asemenea simbolistica in muzica metal, foarte putine formatii sunt cu adevarat sataniste. Iar fanii - probabil doar aia care au probleme la cap. Multi dintre acesti tineri vor deveni mai tarziu crestini asa ca eu cred ca e pacat sa aruncam si noi cu laturi peste ei. Sigur, eu cred ca e pacat sa participam si la maneaua asta generalizata din aceste zile, suntem exact ca aia din Coreea de Nord si cine nu plange in public e pus la zid.
Dar cu privire la muzica - eu cred ca satana se ascunde mai degraba in manele sau in muzica asta usurica de prin cluburile de fite, pe unde se nasc si se inmultesc feministele si gheii. :)
Sa nu uitam ca Parintele Serafim Rose a mers intre "satanistii " astia, si asa a aparut miscarea Death to the world.

http://s17.postimg.org/pfsx95a99/image.jpg

zaharia_2009 03.11.2015 13:14:21

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604185)
În acest caz (dacă este adevărat) suntem în măsură să-i judecăm pe cei din trupă sau să ne rugăm pentru iertarea/îndreptarea lor?

ps: așteptăm o sursă în acest sens.

Fa frate ce crezi tu de cuviinta. Daca pina acum nu iti este clar mai ai sansa gheronului Cleopa: cu intrebarea sa calatoresti!

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:24:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.