zaharia_2009 |
24.02.2014 15:47:18 |
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
(Post 552044)
Bine, asta nu e ceva nou. Fiecare caută pe măsura înțelegerii la care a ajuns. Asta e o soluție pentru tine, pentru mine, dar care nu rezolvă problema. Era o întrebare retorică.
La fel spune părintele Arsenie Boca și cred. La fel despre joc, dans...
|
Nu am urmarit sa te necajesc sau sa te simti afrontat prin postarea mea, desi eu sunt asa, mai patimas, mai vulcanic de felul meu in exprimare si in frazare, mai exagerat... stiu si pt asta te rog sa ma ierti!
Adevarul este insa destul de trist. Nu stiu ce sa zic ! La nivel mare, nu avem ce face. Nu putem decit sa ne rugam staruitor si sa facem cu adevarat ceea ce spune Sf. Serafim de Sarov: "...sfintindu-te pe tiene, si cei din jurul tau se vor sfinti!"
Sti, asta este defapt o talmacire a Mintuitorului de la Matei, V, in care spune ca asa sa fie faptele noastre incit oamenii vazindu-le sa isi doreasca si ei sa faca la fel si astfel sa laude pe Dumnezeu !
Dar nu-i usor lucru ! Este o "facultate" de o viata si sincer vorbind, nici nu stim daca luam sigur licenta !
Vorba iubitului Pavel: "Lupta-te lupta cea buna si vei capata cununa" ii spunea lui Tit sau Timoptei, atragindu-i atentia ca nu orice ni se pare noua lupta este si cea adevarata !
Este greu... din ce in ce mai greu ! Asa mi se pare mie !
|