![]() |
Citat:
|
Citat:
|
|
Ar putea exista ARMA BIOMETRICA? O arma inteligenta ce te depisteaza dupa cip sau recunoastere faciala …
Merita citit comentariul userului Agerstres |
Citat:
|
Sunt bune petitiile astea, pot in felul asta sa-si faca usor si fara efort baze de date cu indivizii care prezinta potential "antisocial".
Apropo, avem deja acte biometrice. V-ati uitate vreodata in C.I? Acolo in colt este o foarte biometrica poza.. Ca maine o sa va spuna saccsiv ca exista rachete cu identificarea faciala. Pazea! |
Citat:
|
Citat:
Imi pare rau sa va spun ca ati facut un lucru pe jumatate. Intentie buna (sper, fiindca din "petitia" care ar trebui semnata nu reiese) dar nefinalizata. Din formularul pe care l-ati emis spre semnare reiese mai degraba ca am cere aceste carti de identitate biometrice decat ca le refuzam. Mai incercati !!!!! [24/08/2010 17:11] titlu care induce in eroare [Popa Mircea-Aurel] Titlul acestei petitii nu este conform cu textul petitiei. Eu unul am semnat impotriva cartii de identitate biometrica asa cum spune textul petitiei si nu titlul acesteia. Dumnezeu sa ne ajute pe toti ! Rugati-va pentru toata lumea. Refuzati actele biometrice. [23/11/2010 03:28]" Exact aceasi impresie am avut-o si eu ca si cei doi comentatori! Cine administreaza oare aceste petitii on-line? Isi ating ele scopul? |
Pașapoartele normale se numesc pașapoarte temporare. Oare această denumire a fost pusă special pentru a le scădea importanța?
|
Citat:
Iar daca nu merge asa, te gaseste dupa telefonul mobil. Si daca nici asa, dupa adrea de IP de la care postezi pe forum. Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:20:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.