Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena
(Post 190530)
Ehe...dragii mei frati si surori... Eu mereu am suferit in dragoste si cand am gasit pe cine trebuia...imi spune ca " Nu e o drama daca facem dragoste acum"...iar eu nu vreau sa-l pierd...Desii eu visez la cineva care sa ma iubeasca ptr suflet, nu pentru corp cineva cu care sa o fac dupa nunta...pentru prima oara...dar, nah...Ce ma sfatuiti sa fac? Sa-i zic? Pentru ca nu vreau sa-l ranesc..
Sper ca Dumnezeu sa-mi lumineze mintea..
|
Tu chiar nu realizezi ca ai ajuns sa intrebi necunoscuti pe internet daca sa te biiiiiip cu ACTUALUL prieten?
Cam ce te-ai astepta sa ti se raspunda pe un forum ortodox? Ti-ai anulat personalitatea pana intr-acolo incat sa faci ce-ti spun altii intr-o problema personala? Tu esti singura responsabila pentru alegerea pe care o faci.
Ti-a mai spus cineva ca n-o sa-l tina langa tine faptul ca i-ai cedat. Asta nu inseamna ca nu puteti trai impreuna pana la adanci batraneti!
Daca ar fi fost momentul potrivit, sexul ar fi venit ca un lucru natural, nu cersit! Deschide ochii si da-ti seama care sunt intentiile in situatia in care va aflati si nu mai cauta argumente pentru o alegere pe care ai luat-o deja! Stiu ca e un moment important dar tocmai pentru ca e o data in viata trebuie sa te gandesti si la ce urmeaza. Nu cred ca un moment, oricat de important ar fi, trebuie sa conteze mai mult decat ce urmeaza. Iar ce urmeaza, repet, ar trebui sa vina de la sine, in mod natural!
Iti propun un test destul de simplu si parerea mea relevant. Intreaba-l ce prezervative vrea sa folositi. Cu cat mai ieftin cu atat tine mai putin la tine. Ieftin inseamna si deloc! Daca nu renunta la o bere pentru siguranta voastra, ar trebui sa-ti reconsideri standardele dupa care iti alegi prietenii. Evident, daca ai cu ce! Cerere si oferta!
Relevanta unor astfel de momente tine de ratiuni evolutioniste. Daca voi vreti sa credeti altceva, n-are rost sa intru in detalii.
|