Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Va rog putina rugaciune pentru cineva (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7555)

elizabeta 04.12.2009 09:28:20

Citat:

În prealabil postat de Marimira (Post 187489)
Va rog daca treceti pe aici faceti putina rugaciune si pt.mine. (Rodica)..traversez stari sufletesti f.grele datorita unei situatii extrem de dificile...Dzeu sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze!

Te-am trecut azi dimineata la Sf.Liturghie si la Sf.Maslu. Roaga-te si nu deznadajdui! Doamne ajuta!

Marimira 04.12.2009 09:36:05

Citat:

În prealabil postat de elizabeta (Post 187829)
Te-am trecut azi dimineata la Sf.Liturghie si la Sf.Maslu. Roaga-te si nu deznadajdui! Doamne ajuta!

Multumesc!Dzeu sa te rasplateasca!:1::6:

elizabeta 04.12.2009 09:38:42

Citat:

În prealabil postat de Marimira (Post 187832)
Multumesc!Dzeu sa te rasplateasca!:1::6:

Chiar n-am facut nimic, mai erau si alte suflete pe lista, draga mea...
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa treci peste toate incercarile. Sunt alaturi de tine, nu descuraja!

Marimira 04.12.2009 09:43:16

Citat:

În prealabil postat de elizabeta (Post 187834)
Chiar n-am facut nimic, mai erau si alte suflete pe lista, draga mea...
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa treci peste toate incercarile. Sunt alaturi de tine, nu descuraja!

Simt acest lucru..ca esti alaturi de mine..si iti sunt recunoascatoare.:53:
Numele tau de botez este Elizabeta?

elizabeta 04.12.2009 09:46:46

Citat:

În prealabil postat de Marimira (Post 187835)
Simt acest lucru..ca esti alaturi de mine..si iti sunt recunoascatoare.:53:
Numele tau de botez este Elizabeta?

Ma bucur ca ai ganduri bune, in ciuda greutatilor...sa nu te schimbi...
Da, Elisabeta.

Marimira 04.12.2009 09:48:23

Citat:

În prealabil postat de elizabeta (Post 187837)
Ma bucur ca ai ganduri bune, in ciuda greutatilor...sa nu te schimbi...
Da, Elisabeta.

Ma bucur, sunt incantata sa cunosc oameni ca tine.:1:

mara2008 04.12.2009 09:49:13

Cu tot sufletul ma rog mereu

Ma alatur cu rugaciunea mea celorlalti pentru Viorel,Ioana si Andrei Nicolae si Rodica ,Elizabeta .pentru toti ,multi care au fost si sant langa mine cu o rugaciune si un gand bun caci se simte rugaciunea voastra frati crestini, azi voi merge la Radu-Voda si va voi trece pe toti la Sf Liturghie,Sf Maslu .
Doamne ajuta !

elizabeta 04.12.2009 09:50:16

Citat:

În prealabil postat de Marimira (Post 187838)
Ma bucur, sunt incantata sa cunosc oameni ca tine.:1:

Darga mea, eu atata ma rog, sa nu se piarda nici un suflet si sa ne cunoastem cu totii intr-o zi in Imparatia Cerurilor...

elizabeta 04.12.2009 09:54:39

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 187839)
Ma alatur cu rugaciunea mea celorlalti pentru Viorel,Ioana si Andrei Nicolae si Rodica ,Elizabeta .pentru toti ,multi care au fost si sant langa mine cu o rugaciune si un gand bun caci se simte rugaciunea voastra frati crestini, azi voi merge la Radu-Voda si va voi trece pe toti la Sf Liturghie,Sf Maslu .
Doamne ajuta !

Sa-ti redea Dumnezeu sanatatea, draga mea, si nu te lasa, dupa cum vezi, incepe sa se faca un pic de lumina...
Pai se simte rugaciunea, ca ii place lui Dumnezeu sa ne rugam unii pentru altii, dar mai ales se simte pomenirea la Sfanta Masa, eu asa cred...
PS: Si tu erai pe lista cu pricina...

mara2008 04.12.2009 10:45:03

Multumesc Elisabeta

Multumesc pentru tot ce faci pentru noi toti,sa dea Dumnezeu sa ne redea sanatatea la toti,caci sant sigura ca multi sufera in tacere,eu una sant ff mica si datorita multora ma simt mult mai bine,ceea ce ma rog sa se simta totii.
Te rog pune-i pe ceilalti pe primu plan ,eu prefer sa raman cat mai anonima cu multe pentru ca asa simt si asa cred ca e f bine,te rog sa nu te superi pentru rugaminte mea.
Eu una ma rog cu drag pentru fiecare in necaz,nevoi si boala care cere ajutorul nostru.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:24:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.