sergiu |
16.07.2009 15:09:19 |
Citat:
În prealabil postat de ai2
(Post 153182)
Comunismul a fost ateu? Ma faci sa rad!
|
A fost cumva comunismul pro-credinta?
Citat:
În prealabil postat de sophia
(Post 153184)
Singuri nu ne-am descurca. Asta este adevarul.
|
De ce singuri? Dumnezeu ar fi cu noi..
Citat:
În prealabil postat de sophia
(Post 153184)
Uite-te ce se intampla in alte tari unde conduce biserica statul.
|
Ce se intampla in aceste tari? Da-ne cateva exemple te rog.
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
(Post 153320)
EXACT aceleasi metode de turnatorii si ridicare a oamenilor in toiul noptii pentru a fi executati sau batuti cu bestialitate au existat si acum 60-70 de ani prin Hitler- Gestapoul, Stalin cu corbii negrii de la 2 noaptea (NKVD-ul) si Legionarii din Romania, Ungaria, etc.
|
Sa intelegem ca Stalin si Gestapo au fost motivati religios???
Citat:
(Post 153808)
Mai omule, intelege odata ca nu exista societate perfecta. Democratia dintre toate este cea mai user -friendly, progresista, si mai ales LIBERA, din cite a cunoscut omenirea de la Adam pina acum, capisci?
|
Democratia este ok atata timp cat majoritatea este pentru lucruri bune. Ce nu observi tu este ca in noua democratie majoritatea este impinsa spre lucruri din ce in ce mai negre! 1. Vrajitoria promovata prin filme si carti pentru copii! Numarul de vrajitori in UK (e.g.) a crescut de zeci de ori in ultimele decenii. 2. Depravarea sexuala promovata peste tot! 3. Violenta promovata peste tot, inclusiv prin show-uri gen lupte de gladiatori, unde publicul scandeaza extaziat vazand cum isi rup aia oasele... Cand aceste lucruri vor deveni foarte normale, tu ca si crestin vei fi batut, scuipat si omorat. Acest lucru se va intampla pentru ca tu vei fi "anormal", nu vei fi din majoritate. Probabil tu nu vei fi pentru ca te vei fi dezis demult, dar care vor rezista, asta vor pati.
Citat:
Deci las-o moarta cu critica ei(democratia), dece ? pentru ca alta mai buna nu ai CUM sa gasesti.
|
Fals. Intotdeauna exista cai mai bune.
Citat:
Daca nu era democratia nici pina acum nu faceam rost de nici o Biblie si muream prosti! intelegi?
|
Sa intelegem ca pe timpul lui Ludovic XIV era interzisa Biblia? Pentru ca nu cred ca era democratie atunci...
Citat:
(Post 153821)
Nimic nu bate democratia americana!
|
Sua nici macar nu este o tara si nici democratie nu este. Este o unealta pentru ca asa a fost initiata a fi! Este "curva de pe ape" (pt cine stie).
Citat:
Vietnamul?...au fost prosti ca s-au aliat cu rusii comunisti in loc sa fie mai intelegatori. Acum ar fi fost belferi si ar fi avut orase mari industrializate ca Shanghai-ul cu 20 mil de locuitori, dar au fost batuti in cap si s-au opus democratizarii tarii.
|
Asta mi-e si greata sa mai o si comentez. Vorbesti de democratie dupa care negi dreptul unei natiuni de a-si alege calea de dezvoltare...
Citat:
Indienii nativi?, la fel fratioare, s-au opus ca salbaticii, trageau cu arcul si le luau scalpul americanilor care voiau sa construiasca orase si cai ferate si in general civilizatiei care-i acoperea incet incet si-i dadea jos din copaci sau ii scotea din pesteri si din iurte unde locuiau ca nomazii. Din mindrie prosteasca au ajuns asa de rau. Acum sunt cei mai renumiti contrabandisti de pe continent si in plus nu platesc taxe si impozit la nimic.
|
Asta deja e de la casa pt copii cu deficiente mintale "Capsunica"...
Citat:
În prealabil postat de ai2
(Post 153885)
Deci am ajuns la miezul problemei. Europenii ne fura fetele! Noi n-avem nicio vina ca suntem badarani (n-am zis eu!). N-avem nicio vina ca ne uitam la taraftv si otv cand avem de ales si posturi tv de cultura sau sa citim ceva carti, n-avem nicio vina ca avem cel mai redus consum de sapun pe cap de locuitor din Europa, n-avem nicio vina ca ragaim cand bem bere si mergem la meci sa ne batem cu jandarmii sau ceilalti suporteri! Suntem perfecti si europenii ne strica!
|
Problema nu e cu prostimea, lasa prostimea in pace, problema in Romania e cu lipsa varfurilor valabile! Cei ce sunt varfuri in Ro acuma dar si in Vest in general sunt niste degenerati! Pentru ca asta se doreste a fi promovat!
|