Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Alesul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6668)

hatryan 12.07.2009 00:58:30

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 152275)
Nu e de lauda, pt ca un barbat care iubeste cu adevarat nu uita de cea pe care o iubeste doar prin prezenta unei femei frumoase...

Perfecta dreptate!!! Eu incerc sa ma innec in distractie si in alte alea,dar adevarul e ca iubesc enorm de mult si orice fata imi apare in cale nici macar nu o vad!!
Si mai mult... fetele care inainte erau preferatele mele si eram topit dupa ele...acum le ignor complet... si asta fara sa vreau,deci dragostea cand e se vede...

Anna 12.07.2009 01:00:02

Citat:

În prealabil postat de hatryan (Post 152280)
Perfecta dreptate!!! Eu incerc sa ma innec in distractie si in alte alea,dar adevarul e ca iubesc enorm de mult si orice fata imi apare in cale nici macar nu o vad!!
Si mai mult... fetele care inainte erau preferatele mele si eram topit dupa ele...acum le ignor complet... si asta fara sa vreau,deci dragostea cand e se vede...

De cat timp o iubesti?

hatryan 12.07.2009 01:04:08

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 152281)
De cat timp o iubesti?

de un an acum implinit,azi! de fapt in prima luna nu am cum sa spun ca am iubito... dar dupa mai mult si mai mult si acum ca aproape stiu ca am pierduto... pffff... nu exista cuvinte!!!
as face orice daca miar cere Dumnezeu,ca sa fim iar impreuna!

Anna 12.07.2009 01:05:27

Dar de ce v-ati despartit totusi?

giovaninnaa 12.07.2009 01:06:40

Anna, stiam cartea Labirintul codependentei dar nu am avut starea si rabdarea sa o citesc. Multumesc pentru amandoua. Hai ca am destul de citit in vacanta asta!!!

Hatryan, poate ar fi bine sa nu te mai ineci in distractie, ci in lucruri mai serioase, si profunde, care stii ca i-ar placea si ei sa stie ca le faci, si mai ales i-ar placea lui Dumnezeu sa le faci. Ma rog, acum.. depinde ce intelegi tu prin distractie, ca poate te distrezi cumintel ;) si atunci nu-i bai.

giovaninnaa 12.07.2009 01:08:36

Scuza-ma Monica, acum mi-a picat fisa ca TU ai postat linkurile catre carti, si ai spus ca , crezi ca le-a mai postat si Anna, asa ca va multumesc amandorura!

hatryan 12.07.2009 01:09:12

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 152285)
Dar de ce v-ati despartit totusi?

e o larga istorie! cred ca pe langa faptul ca eu am luato razna in ultimul timp cat am sta cu ea,si fosta nu a fost cuminte la locul ei si a facut multe ca ssa ne desparta,ducanduse pana si la o vrajitoare daia ca nu stiu cum sai spun! multe... am plecat ca un idiot inconstient de la ea din romania... si fara sa stiu ce fac...

Anna 12.07.2009 01:11:41

Si cand v-ati despartit? Si cum v-ati despartit? Ca e important si asta...

hatryan 12.07.2009 01:16:46

Citat:

În prealabil postat de giovaninnaa (Post 152286)
Anna, stiam cartea Labirintul codependentei dar nu am avut starea si rabdarea sa o citesc. Multumesc pentru amandoua. Hai ca am destul de citit in vacanta asta!!!

Hatryan, poate ar fi bine sa nu te mai ineci in distractie, ci in lucruri mai serioase, si profunde, care stii ca i-ar placea si ei sa stie ca le faci, si mai ales i-ar placea lui Dumnezeu sa le faci. Ma rog, acum.. depinde ce intelegi tu prin distractie, ca poate te distrezi cumintel ;) si atunci nu-i bai.

ma distrez (adica imi distrag atentia) mai joc un remmy cu prietenii sau ceva de genu... de alta distractie numi arde! :)

hatryan 12.07.2009 01:22:07

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 152290)
Si cand v-ati despartit? Si cum v-ati despartit? Ca e important si asta...

cand: acum 5 saptamani... cum: mia picat rau de tot sa ma intorc in spania (unde am trait in ultimii 5 ani si undeam cunoscuto) fara sa stiu de ce,fara motiv important am vrut sa plec,ma rugat din tot sufletul sa o iau si pe ea,nu am vrut,am plecat,si prin ungaria am avut accident usor,mam intors la ea,am stat inca 5 luni cu ea si iar mia picat pata,la fel fara motiv,si de data asta sa rugat sa o iau si pe ea,nu am vrut,am plecat neam despartit frumos,si incet incet am inceput sami dau seama de ce am facut si sami dau seama cat o iubesc si am insistat ssa vina aici sau sa ma intorc acolo,pana la urma cu tot stresul de la mine mia zis ca nu mai are rost si ca trebuie sa se gandeasca si blña bla...eu am zis ca e mai bine daca o lasam balta ca nu mai aveam rabdare... ea a zis ok,dupa mia parut iar rau si acum uite unde sunt!...

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:03:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.