getasart |
26.11.2006 07:11:54 |
Stefan ma ierti,am incecat sa intru pe messenger;adresa care ai dat-o;as vrea sa-ti spun ca sunt o persoana mai cu multa experienta de viata,fata de multi dintre voi de aici;nu este bine sa joci zaruri cu Dumnezeu;ca tu,asta faci;--daca nu-mi dai,ma sinucid--;sa stii,ca Dumnezeu te iubeste,daca te-a salvat de atitea ori;dar bine ar fi,sa-ti cauti in DUHOVNIC ,PREOT CALUGAR--chiar daca la inceput iti v-a fi foarte greu,sa nu te lasi;sa faci tot ce spune preotul;cit priveste -o prietena-;iarta-ma,dar da-mi voie sa-ti spun cu mina pe inima,nu se merita sa mori,pentru ca nu o gasesti;nu se merita sa-ti piezi sufletul,nici ca mama,sora,verisoara spun si fac multe;TOTI,DAR ABSOLUT TOTI,VOM FOM FI JUECATI DUPA FELUL CUM VORBIM,CE FACEM.CUM NE COMPORTAM;si crede-ma,sunt atitea de facut in viata asta si asa scurta;ce ai incercat tu,am incercat si eu pe cind aveam 29 ani si un baiat de 4 anisori;aveam probleme cu sotul;o vecina,a venit sa merg sa ma spovedesc;am intrebat la ce ora si am plecat de acasa,cu 2 ore inainte;sigur,satana ma "ajuta" sa nu merg la spovedit;Dar stii ceva;si nici pina astazi nu am gasit vreo explicatie omeneasca la intimplare;plecind din casa,am spus ca ma plimb,imi pierd timpul;dar nu a fost dupa mine;Dumnezeu mi-a ndreptat pasii spe Episcopie;nu fusesem niciodata;cind am intrat,erau doi tineri care voiau sa se spovedeasca pentru casatorie;nu erau decit citiva oameni in biserica;se terminae slujba;preotul a ntrebat,daca mai vrea cineva sa se spovedeasca;din spatele bisericii,si credema,este mare;am strigat cit am putut--eu--;apoi,speriata,m-am uitata sa vad cine a strigat;preotul s-a speriat,si a spus,-bine,veniti sa va citesc molifta-;sau spovedit cei doi,si apoi am mers eu;Crede-ma ca nici nu stiam ce trebuie sa fac ,sau sa spun;preotul m-a intrebat de cind nu sunt spovedita,i-am raspuns ca niciodata;si am inceput sa spun,plingind cu hohote,tot ce aveam pe suflet;preotul s-a speriat tare;apoi,mi-a spus,cu blindete,ca trebuie sa merg sa-l caut pe un preot batrin,calugar;ei,o saptamna,am umblat dupa parintele;mergeam la chilie,nu era;mergeam la biserica,imi spune aca merg in alt loc;dar acum,dupa ce l-a gasit pe Iisus,stiu ca eram incercat-a sa vada Dumenzeu,daca nu renunt;ei,nu am renuntat,si iti spun cu mare bucurie,BINE AM FACUT;La-m gasit pe IISUS si pe MAICA LUI;Acum sunt FERICITA,sunt tot cu sotul,baiatul a crescut,are 28 ani;si totul este bine;sigur,incercari sunt tot timpul;dar facind o SFINTA CRUCE si spunind o rugaciune;facind o milostenie,stiu ca IISUS ma iubeste si ma ajuta;Incearca si tu;cauta-ti un duhovnic,preot calugar si nu te speria cind vei fi certat de el;toate sunt spre MINTUIREA TA;si merita;aaaa.am uitat sa-ti spun,stii ce am primit in dar de la Dumnezeu?;un TALANT;vei ride,dar am primit in dar talantul de a face icoane;--vrei sa vezi citeva?;intra pe --www.getasart.3x.ro --sper sa se deschida;ai sa vezi multe din lucrarile mele;printre care si o lucrare --APOCALIPSA-dupa Ioan;daca ai primit adresa de messenger,accepta si vom vorbi mai mult,bine?
Si inca ceva;nu ai nevoie de medic pentru slavlare--Medicul tau este un preot bun duhovnic---;tu,esti bolnav cu sufletul,nu cu capul;
Doamne ajuta!!
|