![]() |
Citat:
Dar o pereche de chiloți și un sutien la 100 lei sunt ieftine și nici de fâțe? (La un salariu astronomic de 1000 lei?) |
Citat:
Daca iti plac parfumurile fine, presupun ca stii deja ca acelea NU se gasesc in magazine gen Sephora sau Bloomingdales.. Iar daca nu stii asta, nu ai pierdut nimic, insa nu vad pe ce baza ii raspunzi in acea maniera lui Crestin Ortodoxa. @ Crestin Ortodoxa.. ma bucur ca ai scris despre partea nociva a parfumurilor. Eu am folosit ani intregi parfumuri si aveam migrene si greturi.. mai ales dimineata. Foarte greu le-am pus in legatura cu parfumul, nu-mi venea sa cred ca un produs atat de scump te poate imbolnavi. Mai ales parfumurile Chanel au un efect groaznic asupra sanatatii mele. Si nu pot sa uit cand sora mea s-a parfumat pt prima data cu YSL si au aparut instantaneu niste pete mari rosii pe pielea ei! Sau produsele Clinique.. tot sora mea s-a umplut de pete pe fata de la ele (si mancarime).. Si nu a avut nici o reactie alergica pana la maturitate cand a venit in contact cu cosmetice. Imi plac parfumurile Hermes.. dar sotul meu sta la trei metri distanta de mine: ii se face rau de la ele. (M-am gandit ca totusi pot avea o utilitate in post.. glumesc. ). S.a.m.d. In timpul sarcinii am renuntat total la parfumuri, cosmetice, vopsit par, chiar si deodorant (pt ca nu transpir, nu miros.. decat daca mananc carne si junk food) si imi este foarte bine (desi la vopsitul parului am revenit). In ocazii speciale am mai folosit parfum, dar acum simt diferenta (adica am o usoara greata, uneori o usoara durere de cap) |
Citat:
Insa cred ca celor care au probleme din cauza unor lucruri marunte nu le foloseste sa le zicem 'da, e pacat' sau'nu, nu este', si gata. Le foloseste sa le atragem atentia asupra lucrurilor mai profunde, din care pot deduce ei insisi daca pentru ei este pacat un anume ananunt sau altul. |
Citat:
|
Vad ca multi confunda parfumarea cu spalatul. Una e una si alta e alta.
E indicat sa te speli cat mai des, in general macar o baie/un dus pe zi. Daca nu ai conditii te speli cat de des poti, dar e de dorit sa nu eviti ocaziile. Totusi nu vei fi judecat dupa cat de curat la trup esti ci cat de curat la suflet. Nu uitati chestia asta. Parfumarea. Ce este parfumarea? Este acelasi lucru cum sunt si fardurile, rujurile, ojele etc. Amagire. Asta sunt, amagire. De ce sa nu miroasa trupul tau a trup curat si spalat ci trebuie sa miroasa a tot felul de miresme rare? Bunica-mea mirosea a tamaie cand venea de la biserica, iar cand era acasa mirosea a busuioc, paie (de la salteaua de pe laitza etc). Si chiar si a lut, caci casa era din lut. Avea un amestec de mirosuri care erau sanatoase si foarte naturale. Iar noi vrem sa inselam nasurile altora punand parfum pe noi. Am avut momente cand am fost atras spre o domnisoara doar pt parfumul ei. Era ea mai merituoasa, mai curata cu sufletul, o mai buna viitoare mama? Ma indoiesc. Inseamna ca eram atras de ceva nefiresc, de o minciuna. Stiu ca nu va convine raspunsul meu, nici mie nu-mi convine, si eu ma dau dimineata cu un parfum bun, dar asta nu ma incurca sa vad adevarul asa cum e. Acuma pe langa multe alte pacate mari sincer nici nu mai stiu daca mai conteaza acesta... |
Citat:
|
Citat:
Citat:
pentru cine nu a aflat inca, NU SE MAI POARTA parfumurile ca uz zilnic, SE POARTA insa mirosul de curat si proaspat spalat. Si doar la ocazii speciale, ceva fin si ff discret. Si ca sa revenim la intrebarea care da titlul topicului: ce este cu masura si, mai ales, nu agreseaza pe altii prin simturi nu este pacat. |
Citat:
*(incearca la The Body Shop) |
SE POARTA insa mirosul de curat si proaspat spalat. Si doar la ocazii speciale, ceva fin si ff discret.
Sunt de aceeasi parere. |
Sergiu, busuiocul tot parfum este caci nu este mirosul natural al corpului.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:13:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.