![]() |
Sincera sa fiu, nu imi place sa il ascult pe Dan Puric. O fi omul inteligent, dar ma plictiseste si imi e greu sa ii urmaresc ideile din cauza ca sare de la un lucru la altul fara tranzitii, practic spune ce ii trece prin cap. Isi da cu parerea despre tot felul de lucruri fara sa fie nici istoric, nici teolog. Nu imi plac xenofobia si fobiile lui politice -- vai, Europa ne omoara pe toti, vai, americanii sunt niste idioti, vai, globalizarea ne-a luat tot ce aveam mai drag. Cate prostii.
Si pentru cine spunea ca Ronald Reagan, tot un actor, a fost un presedinte bun. Nu a fost. A fost un cold warrior cu vederi destul de inguste. Si nu din cauza lui a fost invinsa Uniunea Sovietica. In fine, dar asta e o poveste mult prea lunga ca sa ma angajez sa scriu aici. |
Citat:
|
Citat:
|
"Romania lui Dan Puric"
"Romania lui Dan Puric" (video in patru parti) ...foarte inedit ...si adevarat!!!
1) http://www.youtube.com/watch?v=xZeR9...eature=related 2) http://www.youtube.com/watch?v=8__fs21Kj2I&NR=1 3) http://www.youtube.com/watch?v=3ow-O...eature=related 4) http://www.youtube.com/watch?v=uOxtkSE88As&NR=1 |
Citat:
Iata cateva fragmente de pe Wikipedia despre Ronald Reagan: " [COLOR=#000000]Politica sa ca președinte al Statelor Unite este caracterizată de optimism și de încredere în calitățile poporului american. Pe plan economic, realizează cea mai mare reducere de impozite din istoria americană. În politica externă, se remarcă prin deciziile sale ferme, lipsite de compromisuri. În [COLOR=#0000ff]1983[/COLOR] ordonă invazia [COLOR=#0000ff]Grenadei[/COLOR] iar în [COLOR=#0000ff]1986[/COLOR] bombardarea instalațiilor militare din [COLOR=#0000ff]Libia[/COLOR]. Susține lupta de guerilă împotriva guvernului [COLOR=#0000ff]pro-castrist[/COLOR] din [COLOR=#0000ff]Nicaragua[/COLOR] și a mujahidinilor [COLOR=#0000ff]afgani[/COLOR] în lupta lor contra ocupației [COLOR=#0000ff]sovietice[/COLOR].[/COLOR] [COLOR=#000000]Încurajează [COLOR=#0000ff]Inițiativa de apărare strategică[/COLOR] SDI ([COLOR=#0000ff]en:Strategic Defense Initiative[/COLOR]), cunoscută (datorită concentrării asupra apărării spațiale împotriva [COLOR=#0000ff]rachetelor intercontinentale sovietice[/COLOR]) sub expresia de "Războiul stelelor", în confruntarea cu [COLOR=#0000ff]Uniunea Sovietică[/COLOR], pe care o definește drept "Imperiul Răului" (Empire of Evil - Godless, Communists, Liars and Spies). În [COLOR=#0000ff]1984[/COLOR], Reagan obține al doilea mandat prezidențial. Urmează ani caracterizați de înăsprire a "[COLOR=#0000ff]Războiului rece[/COLOR]", în care timp - pe de altă parte - are mai multe întrevederi cu președintele sovietic, [COLOR=#0000ff]Mihail Gorbaciov[/COLOR], la [COLOR=#0000ff]Geneva[/COLOR], [COLOR=#0000ff]Reykjavik[/COLOR], [COLOR=#0000ff]Moscova[/COLOR] și [COLOR=#0000ff]Washington[/COLOR], ajungând - până la urmă - la [COLOR=#0000ff]acordul istoric de eliminare a rachetelor cu rază medie de acțiune din Europa[/COLOR]. În anchetarea scandalului provocat de vânzarea de arme guvernului din [COLOR=#0000ff]Iran[/COLOR], pentru finanțarea forțelor [/COLOR][COLOR=#000000]"Contras"[/COLOR][COLOR=#000000] din [COLOR=#0000ff]Nicaragua[/COLOR], Reagan rămâne indemn de orice culpă. Își încheie mandatul cu o popularitate în continuă creștere."[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000]Daca a fost reales dupa primii 4 ani de mandat si isi incheie 8 ani in fruntea celui mai puternic stat cu o popularitate in continua crestere, eu cred ca nu am gresit in cele afirmate. Adauga ca istoricul acord de la Malta, semnat de urmatorul presedinte SUA a fost tot opera echipei lui Ronald Reagan din care facea parte si George H. W. Bush. Aceasta intalnire nu ar fi fost posibila fara investitiile uriase in domeniu militar facute in cele 2 mandate Reagan. Aceste investitii au creat un decalaj atat de mare intre cele 2 superputeri incat, in fata evidentelor si cu teama de a nu cauta solutii cand va fi prea tarziu, Gorbaciov a incercat sa castige macar pacea daca razboiul rece era clar ca URSS il pierduse.[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000]Doamne-ajuta![/COLOR] |
[quote=sofiaiuga;108594][SIZE=3]CRESTIN-ORTODOXISMUL ARE CU PRESEDINTIA ceea ce au avut si voievozii nostri ,care sint acuma canonizati ca sfinti ,precum STEFAN CEL MARE ,C-TIN BRINCOVEANU..[/[/SIZE]quote]
Doamne-ajuta! Cuvintele tale sustin elocvent de ce Romania are nevoie de un crestin-ortodox in frunte. De departe mai clar decat tot ce am dialogat noi pe 7 pagini. Doamne-ajuta! |
Ideal ar fi ca urmatorul Presedinte sa fie crestin-ortodox practicant.
|
Citat:
|
Dca am ajuns sa dorim pe Dan Puric presedinte este tocmai pentru ca ne dorim un presedinte [COLOR=Red]Crestin[/COLOR]! Multumesc Anca, acum am inteles ce ai vrut spui in postarea ta anterioara.:1:
|
Uneori pentru cei din afara lucrurile nu se vad/inteleg ( eu doar presupun din postarile unora) foarte bine. Sincer, imi este putiin "greu" sa vad cum este improscata Romania cu noroi chiar de romanii nostri. Da, avem hoti, avem saracie, avem lenesi, avem tigani, dar avem si oamnei de stiinta, copii olimpici avem sfinti si avem pe Dan Puric. Il iubim si daca l-am vota ar fi pentru ca am avea incredere in Domnul Dumnezeul nostru. Domnul D. Puric este un crestin traitor or...unuia ca acesta ..[COLOR=Red]ii ajuta Harul unde lipseste cunoasterea[/COLOR].. Nu scriu acestea pentru ca il doresc presedinte, scriu acestea pentru ca doare.. sa vezi cum fratii tai au schimbat patriotismul pe un pumn de dolari.. Da, sunt roman, iubesc pe D.Puric si am ramas aici incercand sa fac ceva, aici in dreptul meu pentru tara mea. Sunt un om nescolit, un om simplu dar incerc sa schimb ceva in coltul meu de tara ..poate si pentru voi sau copii sau nepotii vostri ce se vor intoarce in tara... Nu e tocmai corect sa spui din occident..nu as vota pe D. Puric nu se pricepe..
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:15:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.