![]() |
Citat:
O sa fiu in continuare un simplu observator , incercati totusi sa-I puneti Lui direct intrebari...e cel mai intelept si rabdator interlocutor... ... acolo in "singuratatea chiliei" primim raspunsuri care sa ne umple de bucurie...si simplitate... |
Citat:
cum stai de vorba cu Dumnezeu? ti s-a intamplat vreodata sa te rogi si sa-ti curga lacrimie siroaie?...sau sa simti o bucurie enorma in suflet fara niciun motiv? sau sa te uiti spre cer(un gest aparent copilaresc)si sa simti o mangaiere neasemuita?... dragul meu sau draga mea Emi , tanjesc dupa acele clipe, desi intre timp fac mii de pacate...si am zeci de indoieli...si prefer sa ma adancesc in deznadejde decat sa cred...si totusi...revin la viata fara s-o merit...revin si iar revin ...asa pacatoasa cum sunt... |
Citat:
|
Citat:
Hristos s-a inaltat! Intrebarea "Ce este adevarul?" este gresit pusa.Ea ar trebui sa sune asa " Cine este Adevarul?" .Pentru ca Adevarul este Cineva,si nu ceva.Adevarul este o Persoana.Adevarul este chiar Mantuitorul Iisus Hristos.El insusi spune asta:"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata".De aceea cand a fost judecat de Pontiu Pilat si i sa pus aceasta intrebare :"ce este adevarul?" Mantuitorul nu raspunde. |
Bine zis, Adevarul este unul personal, Hristos este adevarul. In filosofie, mai ales in perioada sofistilor, exista replica:"adevarul este unul, nu cunoaste forma de plural, numai minciuna cunoaste foarma de plural"
|
Citat:
MAi mult decat adevar, acest adevar. |
Citat:
"O spun sincer, ca nu m-am asteptat sa primesc asemenea raspunsuri, si nunumai atat, dar ceea ce ma surprinde in deosebi, este atentia meticuloasa de depistare a gereselilor si de a le corija. " ...Atunci bucura-te ! E semn ca viata a reusit...:)) |
Citat:
Intreb, duhovnicul nu este unul din cei alesi ? Nu este si el vazut ca fiind unul dintre cei mai buni ? Daca da, atunci cum sa am incredere in chiar astfel de oameni, cand chiar ei sau unii din ei sau cei mai multi dim ei vor fi inselati de catre satan ? Este o probabilitate sau o posibilitate, ca si cei alesi sa fie amagiti? |
Draga EMI, am crezut ca vrei sa te umpli de viata, intreband despre Adevar. Acum, imi pare ca este lipsit de "muzicalitate" pentru urechile tale, de vreme ce incepi sa te pierzi in alte intrebari. S-a raspuns: Adevarul este Hristos. Nu mai intarzia, iesi, ca Hristos e la poarta, si culmea, ai si incuiat-o.
|
Citat:
" Dar tu oare ce astepti de la o consultatie? " Raspunsul il gasiti in intrebarea mea. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:03:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.