Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Sotul ideal (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1979)

fallen 27.01.2012 17:29:39

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 425083)
Pe forumul acesta lipseste simtul umorului (cu exceptia lui Om bun).

Ca sa raspund la subiect: cu Mr. Perfect m-am maritat eu.
De aceea, cu aceasta experienta de viata, as sfatui fetele tinere sa caute barbati mai umili, care sunt capabili sa-si vada pacatele.

Subscriu.
Si eu l-am ales tot pe Mr. Perfect. Nu bea, nu e afemeiat, nu e gelos, nu pierde vremea cu baietii, daca fac scandal spala si vasele, dar are un singur mare dfect: e prea bun pentru mine; n-o sa fiu niciodata vrednica sa-i fiu sotie cu adevarat.
Pacat ca n-are dreptul la replica, dar cu siguranta ar fi de acord cu mine de data asta.

fallen 27.01.2012 17:33:42

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 425063)
si eu .. am avut acelasi gand ca Omul bun cand am citit mesajul lui Stefan. :)
("prietene, sunt luat deja.")

Toti baietii buni sunt luati. Din pacate, majoritatea de catre pitzipoance (pardon, femei inteligente, de succes).
Cei care nu sunt luati sunt probabil aceia care sunt "prea buni" pentru lumea asta.

N.Priceputu 27.01.2012 18:34:13

Citat:

În prealabil postat de fallen (Post 425244)
Subscriu.
Si eu l-am ales tot pe Mr. Perfect.

și tu, și anna21, tot pe Mr. Perfect?... Păi asta nu-l descalifică?

Dumitru73 27.01.2012 18:53:16

Citat:

În prealabil postat de fallen (Post 425247)
Toti baietii buni sunt luati. Din pacate, majoritatea de catre pitzipoance (pardon, femei inteligente, de succes).
Cei care nu sunt luati sunt probabil aceia care sunt "prea buni" pentru lumea asta.

eu nu sunt luat ...
era sa "cad" de vreo 3 ori ... dar am rezistat :))

N.Priceputu 27.01.2012 20:13:47

și nu-ți pare un pic rău că ai rezistat prea bine?

Yasmina 27.01.2012 20:15:16

Citat:

Subscriu.
Si eu l-am ales tot pe Mr. Perfect. Nu bea, nu e afemeiat, nu e gelos, nu pierde vremea cu baietii, daca fac scandal spala si vasele, dar are un singur mare dfect: e prea bun pentru mine; n-o sa fiu niciodata vrednica sa-i fiu sotie cu adevarat.
Pacat ca n-are dreptul la replica, dar cu siguranta ar fi de acord cu mine de data asta.

Prea bun pt tine?
Cu ce anume esti mai prejos?Bei pana nu mai stii de tine?Ai mai multi iubiti?Vii noaptea acasa din cluburi?

Mr.Perfect care voia sa faca dormitorul copilului in bucatarie?Hmmmm,cel putin la faza asta nu-i perfect!!!

Yasmina 27.01.2012 20:20:28

Citat:

Lasati,nu-i mai faceti victime pe bietii baieti care au fost inhatati de nenorocitele de pitzipoance.
Mai bine v-ati pune in cap ca aceasta este realitatea si asta isi doresc barbatii cu adevarat(nu 100% dar este un trend in crestere).

Raoul 27.01.2012 20:23:43

Citat:

Subscriu.
are un singur mare dfect: e prea bun pentru mine;

Si eu am fost poate la fel de bun as zice,insa nu toata lumea a apreciat asta. Se pare ca el a avut noroc cu tine. Alta l-ar fi luat de prost...

Citat:

Si aici ai dreptate. Dar si noi baietii spunem de fetele bune ca sunt luate...

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 425285)
Lasati,nu-i mai faceti victime pe bietii baieti care au fost inhatati de nenorocitele de pitzipoance.
Mai bine v-ati pune in cap ca aceasta este realitatea si asta isi doresc barbatii cu adevarat(nu 100% dar este un trend in crestere).

Nu ca asta vrem,dar cand variante nu prea sunt,ce sa facem? Stiu,asta nu e un argument,dar asta e realitatea. Eu ca tanar daca ma uit la fetele apropiate de varsta mea (in general cele sub 20 de ani),cam ce fel de persoane crezi ca sunt?? Generatia facebook si copiii puri ai democratiei! Ce sa aleg de aici? Le numeri pe degete pe alea bune!

anna21 27.01.2012 20:31:22

Citat:

Subscriu.

:4:

Eu eram ironica.
Sunt casatorita cu Mr. Perfect, adica cu cineva care nu ar admite in ruptul capului ca ar avea vreo imperfectiune.

Yasmina 27.01.2012 21:01:24

:105:“We can judge the heart of a man by his treatment of animals.”
― Immanuel Kant _

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:49:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.