Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Răzbunarea rușilor! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18690)

DragosP 09.11.2016 14:46:01

Din Alaska în Hauai, soroșiștii strigă "vaai!"

CristianR 09.11.2016 14:56:36

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 635348)
iar peste 60 % din terenurile arabile ale acestei tzari au fost cumparate de holdinguri, pe care nu cultiveaza nimic
tocmai ca sa te imprumuti de bani pt a importa mancare proasta la preturi de

Eu cred că dezinformezi. E vorba, de fapt, de 30%, iar pe locul întâi sunt italienii, apoi spaniolii, mi se pare, care cumpără în scop speculativ în general. Mai sunt și din țările arabe, care duc lipsă de pământ fertil.

Ca atare, mă întreb cât preț putem pune pe celelalte afirmații ale tale.

Copacel 09.11.2016 16:16:58

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 635352)
Eu cred că dezinformezi. E vorba, de fapt, de 30%, iar pe locul întâi sunt italienii, apoi spaniolii, mi se pare, care cumpără în scop speculativ în general. Mai sunt și din țările arabe, care duc lipsă de pământ fertil.

http://www.economica.net/studiu-ue-a...ul_109876.html
Dar si astia se inseala. In tara unde coruptia este de 99 % tu crezi ca se poate pune baza pe informatii oficiale ? :))
Tu iei de-buna informatiile oferite de catre un sistem de guvernare care nu-ti mai publica cosul zilnic ?:))
Pai in celelalte tari cosul zilnic se publica zilnic.In Romania nu se mai publica efectiv ca sa nu va luati campii.

Citat:

Pune pret cat vrei tu si cum vrei tu.Cum gandesti asa traiesti.

Copacel 09.11.2016 16:37:27

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 635350)
Cei care au luptat pentru unirea Basarabiei cu Romania in 1918, cei care au luptat in al doilea razboi mondial pentru eliberarea Basarabiei de sub ocupatie sovietica, cei care au tinut aprinsa flacara romanismului si care s-au opus deznationalizarii romanilor din Basarabia dupa 1945, cei care au suferit si murit in Gulagul sovietic din aceasta pricina, cei care au luptat la sfarsitul anilor 80- începutul anilor 90- pentru eliberarea Basarabiei de sub ocupatie sovietica si care au contribuit la promovarea valorilor nationale romanesti in Basarabia si la reafirmarea constiintei nationale romanesti acolo (precum Mircea Druc, Leonida Lari, Grigore Vieru, Ion Hadarca, Gheorghe Ghimpu, Ilie Ilascu si multi altii), au facut acest lucru in mod dezinteresat, din pur patriotism, si merita toata cinstea si aprecierea noastra! Cinste lor!

Pe care din pacate in afara de Biserica nimeni nu prea o arata.Arata-mi te rog un monument funerar inchinat sacrificiuljui de cotul Don.Nimic.Cucu.Toti se feresesc.
Soldatii romani au platit cu vietile lor tradarea generarilor lor, tradarea clasei politice.
Ia seama ca aliatii tai te-au vandut ca pe o carpa lepadata pe un bilet de hartie.Asta inseamna ca virgula conducatorii natiunii sa se bazeze
pe altii oameni si in Dumnezeu.

Citat:

Iar actiunea militara a Romaniei din 1941 a fost una perfect normala, legitima si morala, vizând eliberarea unor teritorii romanesti ocupate in 1940 de catre URSS.
Aliandu-te cu marele ANTIHRIST HITLER. Deci hai s-o judecam asa:
Eu chipurile crestin , ma aliez cu unul care arde mame, copii fratii si surori de vii in cuptoare sau ii gazeaza intai si apoi ii omoara, ca sa eliberez ....
Deja nu mai conteaza ce , pt ca eu insusi am devenit antihrist in acel moment.
Legitimitate da, morala omeneasca da, toate da.
Vezi tu mai Florine, ca sa poti alaturi de Hitler in razboi , trebuie sa impartaseti in secret ideile sale .Asta inseamna ca unii conducatori din aceea vreme frecventau cercuri comune unde ideile lui Hitler erau considerate pretioase.Beleaua este ca nu erau ale lui Hitler ci i-au fost date de Blavatschi,
adepta fanatica a luminii Luciferice.(vezi thule society sau mai bine zis Thule-Reichstag);
Citat:

In momentul când Ion Antonescu (pe care-l consider un mare patriot si un bun militar, dar care, ca om politic, a comis si unele erori) a dat celebrul ordin Ostasi, va ordon sa treceti Prutul!, a fost sustinut de liderii principalelor partide politice de atunci (PNL si PNT), de regele Mihai intai si de marea majoritate a opinii publice romanesti.
Dupa parerea mea Antonescu nu trebuia se se alieze cu fiara.
Apoi armata romana a fost folosita pe post de cobai.Ia a fost luat de nemti
ca sa le preia pierderile omensti.Adica acelasi statut de carpa.
Citat:

Dar mai multe despre istoria Basarabiei si perspectiva unirii Republicii Moldova cu Romania, putem discuta la topicul dedicat pentru aceasta!
N-ai ce sa discuti prea multe.Pur si simplu de fiecare data tarile straine
cand vor dorii sa-si faca bani din razboie vor relua iarasi "astfel de unirii"
mizand pe dorinta gloatelor.
Citat:

Iar ca sa încheiem si acest topic, cred ca prea putin ne afecteaza cine a castigat alegerile prezidentiale in SUA!
pe mine, deloc, pe altii insa din tzara ii va afecta serios din pacate.

Citat:

In Romania astazi sunt cu totul alte probleme grave (starea agriculturii, coruptia, saracia, starea mai mult decat precare a infrastructurii feroviare, sanatatea, educatia, etc).
Si daca tu crezi ca asta nu sunt rezultatul luptelor dintre marile puteri te inseli amarnic.
Regula numarul 1: du-ti razboaiele pe alte teritorii si nu pe teritorul tau.

Copacel 09.11.2016 16:41:08

De unde crezi CristianR ca iti vor da bani de pensie ? Din ce ai depus tu ?
Ce ai depus tu de-a lungul vietii sunt fie in offshore-uri straine fie au fost papati demult de altii.
Banii de pensie iti va da statul fie din imprumuturi fie din vanzare de active.
Iar pamantul arabil este un activ foarte ravnit de alte tzari. Suntem tzara cu cea mai permisiva legislatie de vanzare a terenurilor, spre deosebire de celelalte tzari din UE.Tu crezi ca o intamplare ? Normal.:43:

CristianR 09.11.2016 17:08:41

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 635358)
http://www.economica.net/studiu-ue-a...ul_109876.html
Dar si astia se inseala. In tara unde coruptia este de 99 % tu crezi ca se poate pune baza pe informatii oficiale ? :))

„Până la 40%” e mai aproape de 30% decât de 60%.

Copacel 09.11.2016 17:11:29

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 635363)
„Până la 40%” e mai aproape de 30% decât de 60%.

Eu personal consider toata statistica care se face publica , cele mai mari minciuni. :35:

CristianR 09.11.2016 17:15:15

A, și atunci dublezi sau înjumătățești cifrele, după caz, ca să obții adevărul...

Copacel 09.11.2016 17:36:56

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 635366)
A, și atunci dublezi sau înjumătățești cifrele, după caz, ca să obții adevărul...

Fiecare cu informatiile pe care le are.

Florinvs 09.11.2016 17:39:18

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 635359)
Pe care din pacate in afara de Biserica nimeni nu prea o arata.Arata-mi te rog un monument funerar inchinat sacrificiuljui de cotul Don.Nimic.Cucu.Toti se feresesc.
Soldatii romani au platit cu vietile lor tradarea generarilor lor, tradarea clasei politice.
Ia seama ca aliatii tai te-au vandut ca pe o carpa lepadata pe un bilet de hartie.Asta inseamna ca virgula conducatorii natiunii sa se bazeze
pe altii oameni si in Dumnezeu.

Aliandu-te cu marele ANTIHRIST HITLER. Deci hai s-o judecam asa:
Eu chipurile crestin , ma aliez cu unul care arde mame, copii fratii si surori de vii in cuptoare sau ii gazeaza intai si apoi ii omoara, ca sa eliberez ....
Deja nu mai conteaza ce , pt ca eu insusi am devenit antihrist in acel moment.
Legitimitate da, morala omeneasca da, toate da.
Vezi tu mai Florine, ca sa poti alaturi de Hitler in razboi , trebuie sa impartaseti in secret ideile sale .Asta inseamna ca unii conducatori din aceea vreme frecventau cercuri comune unde ideile lui Hitler erau considerate pretioase.Beleaua este ca nu erau ale lui Hitler ci i-au fost date de Blavatschi,
adepta fanatica a luminii Luciferice.(vezi thule society sau mai bine zis Thule-Reichstag);

Dupa parerea mea Antonescu nu trebuia se se alieze cu fiara.
Apoi armata romana a fost folosita pe post de cobai.Ia a fost luat de nemti
ca sa le preia pierderile omensti.Adica acelasi statut de carpa.

N-ai ce sa discuti prea multe.Pur si simplu de fiecare data tarile straine
cand vor dorii sa-si faca bani din razboie vor relua iarasi "astfel de unirii"
mizand pe dorinta gloatelor.

pe mine, deloc, pe altii insa din tzara ii va afecta serios din pacate.

Si daca tu crezi ca asta nu sunt rezultatul luptelor dintre marile puteri te inseli amarnic.
Regula numarul 1: du-ti razboaiele pe alte teritorii si nu pe teritorul tau.

In 1941, singura tara cu care se putea alia Romania, si singura tara care ne-a oferit sprijinul pentru eliberarea Basarabiei de sub ocupatie sovietica, a fost Germania nazista!
Pur si simplu alta solutie nu exista atunci, si oricine ar fi fost in locul lui Ion Antonescu atunci ar fi procedat la fel!

Insa Ion Antonescu s-a aliat cu Germania nazista strict din considerente strategice si militare, si nu impartasea in nici un fel doctrina politica nazista!

Cateva dovezi sunt concludente in acest sens:

-In timpul "dictaturii" antonesciene, desi formal "interzise", partidele zise "istorice" (PNL si PNT) au continuat a functiona, iar liderii lor (Iuliu Maniu si Dinu Bratianu) si-au putut desfasura activitatea nestingheriti!

-Evrei din teritoriile aflate sub conducerea guvernului lui Ion Antonescu nu au fost trimisi spre lagarele mortii naziste, Ion Antonescu refuzand aplicarea "solutiei finale" a lui Hitler in privinta evreilor

-Prin educatie si prin convingere, Ion Antonescu era filo-britanic, in perioada interbelica fiind atasatul Romaniei la Londra. Dupa propriile sale declaratii, in razboiul americano-japonez, vroia sa castige SUA.

Principalul repros adus lui Ion Antonescu a fost decizia sa de continuarea a razboiului dincolo de Nistru! Evident ca ideal ar fi fost ca armata romana sa se opreasca la Nistru, dar, in conditiile militare si politice de atunci, nu stiu daca acest lucru ar fi fost posibil!

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:52:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.