Intrarea Vagonului |
27.11.2015 01:54:12 |
Citat:
În prealabil postat de iuliu46
(Post 606696)
Aici ne despartim. Ca eu nu slavesc umanitatea. Nici nu cred ca toti oamenii sunt vii. Cei mai multi sunt morti deja. Doar ca nu put.
Dar asta cu slavitul umanitatii nu-i o lozinca ideologico-religioasa ? :1:
|
Nu. Suntem vii. Imi place sa respir, sa mananc, sa ma iubesc, sa citesc, sa postez, sa compilez, sa instalez, sa ma plimb, sa beau un vin fiert cu prietenii si sa le dedic in gand lui Erdogan si regelui saudit salam de biscuiti si fanta self-made. (Sper ca nu ma pui sa explic poanta!). Si nu, nu mai urasc sau doresc moartea unor oameni sau civilizatii. Si nu doar de frica stiu eu cui. Ci, pentru ca, inconjurat de atatea stiri despre moarte si morti, m-am saturat de propria mea contributie la aerul de cimitir si lagar din jur, care se insnueaza insidios dar sigur in sufletele majoriatii. Asa ca nu mai pledez pentru moarte. Nici public, nici privat. Did you copy that, Indulf/An Ionsaighthigh?
Iar chestia ca cei mai mult nu put...Iuliu, vino intr-un autobuz bucurestean, vara, fara masca de gaze (trisorule!) si daca supravietuim amandoi dupa o cursa dupa-amiza pe la periferiile sudice ale Capitalei, fac eu cinste.
|