Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   De la resemnare la acceptare (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18019)

delia31 29.07.2015 13:40:01

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 596581)
Bre Ioane, nu te zburli acuma la mine ca un cocoșel virilizat peste noapte de admirația cotețului, că n-am eu treabă cu găinușa ta preferată. Doar ziceam că un pic de lirică hepato-biliară te-ar mai întoace un pic într-ale tale obișnuite, alea cu smerenia, inima înfrântă etc. etc. Lasă-i pe luzări în necazul lor, nu ține la rânză toate bombănelile lor, tu ocupă-te de ce știi tu cel mai bine să faci!
Vai, vai câtă risipă de bunătate se face când se supără sfințișorii sezonieri ai forumului!

Ai gasit asadar si deznodamandul parabolei tale! Case closed!

Lirica hepato-biliara? Pentru altii e laser noetic de dislocat haosul! Ce sa-i faci, de gustibus… Fiat lux in sepulcrum or remain as blind as a mole!

Bine ca nu-i aici neinhibatul Barsaumas, contele prozei scatologice, ca ti-ar face el un referat, de s-ar lasa iar cu razbel.

Darth Ludicus 29.07.2015 13:43:58

Mesa back! Mai ludic decat vreodata si oricand.

Yeah, my lady, here I am. Dar, te rog: fa-ma archduke al prozei in chestiune.
May the Uncreated Grace be with us all.
Nu, nu calcai regulile. Cerui adminului stergerea contului anterior. Numele nu ma reprezenta asa bine, sau complet. Totusi, sunt un membru in Dark Council...
Inainte sa sa aruncati careva in mine cu grenadele balegoase ale variatiunilor pe tema "esti infantil/dus, ba, cauta-te la devla", atrag atentia ca si excelentul nostru coleg MariS glumea despre sine ca e martian.
Cer scuze tuturor celor jigniti de mine, sau ca sa il parafrazez pe Darth Vader, pe care existenta mea ii manjeste. Ludicus in aeternum!

AlinB 29.07.2015 13:44:48

Este deja, dar de la ultima evacuare fortata a invatat macar ca trebuie sa schimbe nitel tonul prozei.

Pentru ca oamenii daca e sa se intepe, trebuie sa o faca totusi cu o anumita gratie, rafinament, ceea ce trebuie sa apreciem in mod deosebit in cazul de fatza, mai mult decat substanta conflictului in sine, ridicola si trecatoare la urma urmei.

Si el a cazut in pacatul de a se lua prea mult in serios, care cred ca e de fapt vecin bun cu fudulia.

Daca nu mai poti inghiti o gluma pe seama ta, inseamna ca ai nevoie de o revizie generala la capitolul asta.

Si apoi, trebuie sa te gandesti ca un forum public nu e un loc bun unde sa-ti expui prea mult propria persoana, daca o faci, indiferent de motive, trebuie sa-ti asumi si riscurile de a fi smerit mai mult decat era in planul initial.

Darth Ludicus 29.07.2015 13:52:27

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 596596)
Este deja, dar de la ultima evacuare fortata a invatat macar ca trebuie sa schimbe nitel tonul prozei.

Pentru ca oamenii daca e sa se intepe, trebuie sa o faca totusi cu o anumita gratie, rafinament, ceea ce trebuie sa apreciem in mod deosebit in cazul de fatza, mai mult decat substanta conflictului in sine, ridicola si trecatoare la urma urmei.

Si el a cazut in pacatul de a se lua prea mult in serios, care cred ca e de fapt vecin bun cu fudulia.

Daca nu mai poti inghiti o gluma pe seama ta, inseamna ca ai nevoie de o revizie generala la capitolul asta.

Si apoi, trebuie sa te gandesti ca un forum public nu e un loc bun unde sa-ti expui prea mult propria persoana, daca o faci, indiferent de motive, trebuie sa-ti asumi si riscurile de a fi smerit mai mult decat era in planul initial.

Corect, Alin, ai dreptate. Totusi..."evacuare fortata"...suna delicios de scatologic, miam-miam... Vorba lui Igor, iertare daca va smintii.

Mihailc 29.07.2015 14:06:48

Citat:

În prealabil postat de delia31 (Post 596593)
Ai gasit asadar si deznodamandul parabolei tale! Case closed!

Lirica hepato-biliara? Pentru altii e laser noetic de dislocat haosul! Ce sa-i faci, de gustibus… Fiat lux in sepulcrum or remain as blind as a mole!

Bine ca nu-i aici neinhibatul Barsaumas, contele prozei scatologice, ca ti-ar face el un referat, de s-ar lasa iar cu razbel.

Parcă se zvonea că nu vă mai interesează parabola și vă refugiați undeva la umbră să vă jucați cu laserul paranoetic de relocat haosul...

delia31 29.07.2015 14:27:31

Citat:

În prealabil postat de Darth Ludicus (Post 596594)
Yeah, my lady, here I am. Dar, te rog: fa-ma archduke al prozei in chestiune.
May the Uncreated Grace be with us all.
Nu, nu calcai regulile. Cerui adminului stergerea contului anterior. Numele nu ma reprezenta asa bine, sau complet. Totusi, sunt un membru in Dark Council...
Inainte sa sa aruncati careva in mine cu grenadele balegoase ale variatiunilor pe tema "esti infantil/dus, ba, cauta-te la devla", atrag atentia ca si excelentul nostru coleg MariS glumea despre sine ca e martian.
Cer scuze tuturor celor jigniti de mine, sau ca sa il parafrazez pe Darth Vader, pe care existenta mea ii manjeste. Ludicus in aeternum!

Welcome back! Drept sa-ti zic, nu ma incanta sa-ti confer eu acest titlu la care aspiri. Ti-l pot recunoaste pe baza skillurilor de care ai dat dovada in diverse "competitii literare de gen" :)), inclusiv in lupta pentru titlu, cu expertul in ricoseuri si ironii acidsulfurice. Ati ajuns amandoi in top, doar ca la categorii diferite. Unfortunately.
Deci, Autunit si-a cam facut veacul pe aici? Nici macar n-am observat sa fi fost asa radioactiv.

delia31 29.07.2015 14:31:11

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 596601)
Parcă se zvonea că nu vă mai interesează parabola și vă refugiați undeva la umbră să vă jucați cu laserul paranoetic de relocat haosul...

Pai, daca s-a gasit rezolutia... ce sa si faci pe canicula asta? :))
Operatia a reusit, pacientu-i mort...

Darth Ludicus 29.07.2015 14:35:02

…...……....…......................…
#! #! #! #!
Etc., etc., etc.

Mihailc 29.07.2015 14:43:59

Citat:

În prealabil postat de delia31 (Post 596606)
Pai, daca s-a gasit rezolutia... ce sa si faci pe canicula asta? :))
Operatia a reusit, pacientu-i mort...

Nu-i așa mare bai, a ajuns în sfârșit, bietul, la "bunătățile după care trebuie să tânjim"...

Ioan_Cezar 29.07.2015 19:26:08

Din lirica hepato-biliară. Tubaj.

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 596581)
Bre Ioane, nu te zburli acuma la mine ca un cocoșel virilizat peste noapte de admirația cotețului, că n-am eu treabă cu găinușa ta preferată. Doar ziceam că un pic de lirică hepato-biliară te-ar mai întoace un pic într-ale tale obișnuite, alea cu smerenia, inima înfrântă etc. etc. Lasă-i pe luzări în necazul lor, nu ține la rânză toate bombănelile lor, tu ocupă-te de ce știi tu cel mai bine să faci!
Vai, vai câtă risipă de bunătate se face când se supără sfințișorii sezonieri ai forumului!

Preambul:
De la Cluj la București
Munți de slove îngerești!
În schimb, de la Răgălie
Doar un strop. De.... apă vie!

Lirică:
Amicul Rotto-Fey ("Prea-Plinul")
Cu muget elevat mă toarnă.
Nu-i prima oară când răstoarnă
Prea-bunul Must. Schimbîndu-l cu pelinul....

Artist capabil, poate, de-o icoană,
June-Nick-ul se dă critic. Bunăoară
Spre a lovi cu artă, într-o doară
Pe-un domn sărman. Și într-o domnișoară!...

Manifestări străvechi! Tot ancestrale,
Din șir bovin-ilustru moștenite.
Trăind amar (de ani) pe lângă vite
S-a pricopsit cu-apucături ... rurale.

Se trage dintr-un soi de inși semeți!
Tot tauri singuratici și, pârdalnic,
Foști tinerei, care au plâns amarnic
La vremea lor. Că erau blegi, nu creți!

("- Virilitate, bruno, sublimată!
De ce mi-ai fost răpită? Deocheată??
- Andrei, Sorine, Gabby - măi băieți!
Tot nu-învățarăți, domle, să fiți creți?")

Dar e canicul. Frunza, iată-i, arsă.
Și io mă pierd cu ochiu-n monitor.
N-ar fi mai bine-acasă, pe tractor?
Decât să întrețin o nouă farsă....

Mai bine-o șterg la țară. Cât mi-i dor!
Acolo ghiersu-i verde și-mi e soare,
Iar noaptea dau la greieri. Și-n răcoare
D-o isihie m-aș lăsa să mor...

C-un singur gând, o, Doamne, mă cam sparii:
Cum vom plăti agrestele avarii?
Că îmi răsare, iată, pe cărare,
Fără de lauri, încă o bannare!

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:37:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.