![]() |
Citat:
prezenta icoanei în celulă nu este semn de pocainta. poate disperare, pentru unii. și nu "si-au pus". de obicei li s-a pus. sau a fost pusă de șeful camerei si acceptată fără cartire. |
Dumitru73
Inchei discutia cu tine aici, caci n-are niciun sens :) Ai spus ca icoana nu e nociva pentru elevi, dar vrei sa fie scoasa, asa, din principiu. Eu, tot din principiu, ma opun sa fie scoasa, daca a fost alegerea acelei colectivitati sa o puna si totodata ma bucur ca exista oameni cu o gandire sanatoasa- majoritatea societatii civile, care nu accepta bataia de joc a ASUR-ului.
|
Citat:
icoana este în clasa. mă întreabă cineva dacă sunt de acord? nu. la a doua generație de elevi deja pare obligație. chestia cu alegerea lebera pică. |
Citat:
|
Citat:
consider că sunt mult mai folositoare modele din viața reală a țării și umanității. sunt oameni de știință, domnitori, poeți, scriitori, etc., care își merită dreptul de a sta pe pereții sălilor de clasă. manelizarea poporului își are rădăcina tot în lipsa de educație. bineînțeles că este un fenomen nefast. și trebuie să luptăm cu toate mijloacele împotriva lui. |
Dar daca ar fi in clasa o statuie catolica v-ar deranja ?
|
Citat:
p.s pe mine nu m-ar deranja. |
Citat:
partea gravă este că poziția de majoritar iti da iluzia de a crede că poți calca in picioare această libertate a mea. |
Citat:
|
Citat:
pentru că nu este agățată pe perete cu titlul de opera de artă, cum încerca cineva sa spună, ci că obiect de cult, având un scop bine definit. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:50:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.