Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Religia pe Marte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15790)

ioanna 30.11.2012 17:25:20

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 485094)
Noi nici planeta noastra nu o mai putem salva, dapai sa colonizam Marte... Ati vazut ce vanturi si ce temperaturi sunt acolo, nu? Nu stapanim meteorologia nici pe pamant, dapai pe o planeta necunoscuta.

Ai fi surprins sa aflii ca unii si-au cumparat pamant pe Marte. Luna s-a tranzactionat suficient, ofertele noi cuprind Marte si Venus :) Decat o calatorie dus-intors pana pe Marte ce iti ia un an si jumatate + un sejur de cateva zile acolo intr-un hotel capsula, mai bine un "total recall" ce-ti transforma visul in amintiri reale.

Patrie si Credinta 30.11.2012 17:42:35

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 485237)
Ai fi surprins sa aflii ca unii si-au cumparat pamant pe Marte. Luna s-a tranzactionat suficient, ofertele noi cuprind Marte si Venus :) Decat o calatorie dus-intors pana pe Marte ce iti ia un an si jumatate + un sejur de cateva zile acolo intr-un hotel capsula, mai bine un "total recall" ce-ti transforma visul in amintiri reale.

investiti in Marte. Venus e un infern cu acid sulfuric de striveste navete in 2 secunde. Macar asa poti sa ceri taxa ca trece Curiosity pe acolo.

catalin2 30.11.2012 17:57:08

Citat:

În prealabil postat de ba al ha tak (Post 485223)
Vine in acelasi timp in tot universul? Pare de domeniul sf-ului.

Exista o comparatie, citeste prima pagina din Sfanta Scriptura, la prima zi, cand lumina era peste tot.

ba al ha tak 30.11.2012 18:03:05

E irelevant ce scrie in scriptura, povestile sunt pentru copii mici.

catalin2 30.11.2012 18:05:53

Citat:

În prealabil postat de ba al ha tak (Post 485241)
E irelevant ce scrie in scriptura, povestile sunt pentru copii mici.

Dar tu ai pus o intrebare din punct de vedere crestin, incercand sa gasesti o contradictie din acest punct de vedere, nu altul.

Crestin_Simona 30.11.2012 20:47:39

Citat:

În prealabil postat de ba al ha tak (Post 485230)
Prin botez da, sunt ortodox, multumita? Bine te-am gasit, sau nu, asta ca sa fiu in ton cu ironia ta. Are importanta ce scrie la mine? Pot sa scriu ca sunt papuas ortodox cu influente boshimanice de rit vechi, are vreo importanta?

Da. Eu ma bucur fie ca tu da/nu - [asta fara ironie]. Este adevarat, poti sa scri orice, dar NU ai facut asta -[asta cu ironie]!

Citat:

În prealabil postat de ba al ha tak (Post 485230)
oamenii trebuie tratati in mod egal nu, doar toti suntem creatiile lui dumnezeu, conform credintei tale de ortodoxa 100%.

Imi place ca iti place sa fi tratat bine! Pe mai departe de tine depinde!!!

ba al ha tak 30.11.2012 23:30:04

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 485271)
Da. Eu ma bucur fie ca tu da/nu - [asta fara ironie]. Este adevarat, poti sa scri orice, dar NU ai facut asta -[asta cu ironie]!

Imi place ca iti place sa fi tratat bine! Pe mai departe de tine depinde!!!

Bine ca te bucuri, pe forumul asta oamenii sunt cam inversunati impotriva celor cu pareri diferite de ale lor, probabil au multe greutati acasa.

Am scris ceva, ca raspuns la textul tau.

Normal ca imi place sa fiu tratat bine, tie nu ?

Raoul 01.12.2012 00:30:28

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 485237)

Idioti! Ma intreb cine incaseaza banii... Adica cine e proprietar acolo? Si cu ce drept?

PS acum fara suparare, de ce le raspundeti tuturor trollilor si celor care nu au nicio treaba cu ortodoxia si sunt doar "gica-contra"? Dati apa la moara si nu vad rostul.

AlinB 01.12.2012 00:38:04

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 485332)
Idioti! Ma intreb cine incaseaza banii... Adica cine e proprietar acolo? Si cu ce drept?

Poate nu stii pe aia care vand pamant pe Luna.
Au un birou si in Bucuresti.

Sau aia care dau ce nume vrei tu la o stea, contra la o taxa. Si binenteles, numele alea apar doar in cataloagele lor stelare pe care nimeni nu le ia in considerare.

Naivitatea e mare, din ce ar trai prostii daca n-ar fi altii si mai prosti ca ei?

Yasmina 01.12.2012 01:39:09

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 485335)
Poate nu stii pe aia care vand pamant pe Luna.
Au un birou si in Bucuresti.

Sau aia care dau ce nume vrei tu la o stea, contra la o taxa. Si binenteles, numele alea apar doar in cataloagele lor stelare pe care nimeni nu le ia in considerare.

Naivitatea e mare, din ce ar trai prostii daca n-ar fi altii si mai prosti ca ei?

Nu-s neaparat mai prosti ci doar natarai.
Imi aminteste,de sotul unei prietene,bancher.
La prima intalnire i-a luat flori de $120; la o doua a invitat-o intr-o excursie in Dubai,si tot asa au crescut cadourile exponential pana cand i-a cumparat si o stea :))
Mai nasol este ca i-a trecut repede fascinatia pt ea si acum sunt in divort...

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:41:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.