![]() |
Macar gandaceii or sa-ti fie recunoscatori. :71:
|
Citat:
Da, macar gandacii... dar n-avem!!!!!!!!!!! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Poate am eu probleme cu memoria de nu imi vine in minte nici un nume de scriitor tigan ??? Pictor??? Poet??? N-au avut romanii o cultura solida? Ma indoiesc. |
Citat:
PS cu "dedicatie" :21: http://www.youtube.com/watch?v=T-Zu0bRGuUQ Iar la faza cu fetele are dreptate. Sunt mult mai cinstite,mai harnice si mai cuminti decat romancele! |
Citat:
Off-topic: coleg guardian, fa dragoste frateasca, cum zic monahii ortodocsi, si schimba-ti avatarul. Nu stiu daca stii ce reprezinta, dar sincer, e echivalent cu imaginea Vrajmasului. |
Citat:
Pai nu spuneam eu ca romanii se urasc intre ei???Uite aici dovada! Cum poti sa ridici pe pedestal un trib nomad,mai presus de fratii tai care au o istorie,o cultura,o religie de mii de ani??? Tot spuneti ca niste roboti ca romanii sunt dezbinati,insa ii ridicati in slavi pe tigani chiar voi prin exemple puerile...auzi tiganci cuminti... Cum se face atunci ca tiganii sunt renumiti pentru porcariile pe care le vorbesc?Pai unei fete/femei romance ii este rusine peste cap numai cand aude ce le debiteaza gura!!! Stii ce obicei au tigancile,acela de a-ti arata partile intime????? Cand femeile romance vor face asta atunci sa indraznesti sa faci aceasta comparatie stupida!!! Este de-a dreptul scandalos ceea ce debitezi/debiteaza unii! Cu acest sistem de gandire or sa va incalece tiganii si bine v-ar face,nu meritati altceva!! |
Citat:
In fiecare societate a omenirii exista aceste doua tipuri de culturi, uneori insa ele sunt foarte apropiate, alteori foarte schizoide !!! Deci nu trebuie sa le amestecam, ca rascam sa amestecam mere cu pere !!! In ce priveste cultura tiganeasca care se impune, utiati-va putin la imbracamantea tanarului simplu de pe strada,care imita moda tiganeasca de cocalar, uitati-va la ce muzica se asculta la tv, la iarba verde, la nunti la botezuri si prin crasmele satesti ! uitati-va la limbajul folosit de unii romani, la tendinta de a copia comportamentul violent si arbitrar,adica de a face ce vrea muschii lui ,in anumite situatii !!! Tendinta de a distruge, banci, indicatoare rutiere, publele de gunoi de pe stalpi...etc... (nu odata le-am vazut sparte sau distruse,spre marea mea mirare,de catre cine ???!!!) etc...deci fenomenul incuibaririi mentalitatii tiganesti este mult mai complex si periculos,decat ar parea la prima vedere ! pur si simplu , tiganul exercita o anumita seductie a raului ,si a exoticului,care in unele societati mai fragile (am tot respectul pentru cultura romana,este una apreciabila, cu scriitori si artisti de mare valoare !!!) prinde foarte tare !!! La polul opus se afla societati foarte rezistente,care au o cultura istorica si societala cladita in timp,ca foste imperii care i-au organizat pe altii,avand know-how-ul propriei organizari foarte bine pus la punct !!! Cum am putea copmara cultura societala austricaca, de exemplu cu cea romaneasca ??? pai distanta, practic e ca de la cer la pamant ,din motivele istorice binecunoscute,si pentru care nu romanii sunt de vina !!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:14:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.