fallen |
13.02.2012 13:48:07 |
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
(Post 429231)
Citește o carte decât să iți pierzi timpul la o asemenea emisiune.
|
Nu stiu daca fac bine sau rau ca ma uit, pentru ca unul din motivele pentru care ma uit e ca imi place ce aud. Dupa cum am mai spus, el chiar este un sustinator al credintei ortodoxe.
Emisiuni interesante sunt si pe canalele istorice, stiintifice, dar multe dintre ele contesta lucrarea lui Dumnezeu, veridicitatea Evangheliilor, ba chiar considera anumite miracole din istorie ca fiind interventia extraterestrilor.
Nu stiu de unde toata lumea pe forumul asta vorbeste de "sminteala". Apoi daca suntem slabi de inger ne smintim si daca citim carti precum "Ana Karenina", "Ion", "Ciuleandra" si alte clasice, in care nicicum nu "castiga" cine trebuie.
Revenind la carti, sunt de acord ca e bun cititul, insa ce citesc citesc doar pentru mine, daca povestessc cuiva ce am citit nu ma crede nimeni, insa daca ceva apare la tv, mai aud si altii si are alt impact.
In orice caz, eu cred ca indiferent daca emisiunea sau cartea e buna sau proasta, omul tot se poate sminti, daca atat il duce capul. E o cheste individula.
|