machho |
05.06.2011 08:09:17 |
"Cel ce crede, se teme si cel ce se teme,se trezeste'' sf.Maxim
Citat:
În prealabil postat de Melissa
(Post 366366)
Eu nu inteleg un astfel de comportament...A ramane cica pentru copii, alaturi de un om care te-a tradat, pentru mine este de neimaginat..eu n-as putea sa dorm cu sarpele in casa...
|
undeva..de demult,s-a spus : " ceea ce Dumnezeu a legat,omul sa' nu dezlege"
...este normal sa' fie greu de perceput acest "mesaj",cand omul cauta' sa'-si dezvolte propriul "management" ,propria constructie.Nu e vina ta,Melissa!?, nu e vina mea!?...dar daca' unul din noi se schimba', atunci peste generatii(daca' Domnul da' viata' mai departe)...omul,sau mai bine zis Omul, va strange egoismul sau cu acest "eu nu inteleg, eu nu vad unde e problema, eu nu a-si putea ..etc". Poate,asa cum spun parintii nostri traitori in Hristos, tocmai acest "eu"...ne departeaza' de Hristos, de Dumnezeu,care...a spus "EU sunt CEL ce sunt".
Hai, sa' vedem si din alte "forme", uite deja avem tehnologie HD.Hai!!..sa' vedem ca' de fapt noi traim cu sarpele in casa', atat eu cat si tu, noi traim cu sarpele la sanul nostru,el are diferite forme si nume, inselare,egoism,ura', neincrederea,parere de sine,chiar si prostie.Asta este lumea care am format-o ca paravan ca sa' nu VREM sa' vedem sarpele,care este in tampla noastra'....si care ,de multe ori rade de naivitatea noastra'. Dar, s-a spus clar : "Crede si nu cerceta...", daca' tocmai asta vrea sarpele,ca el sa' fie vazut in altii dar nu in noi,dar...sa' ne duca' la "extremitatea" : eu nu a-si trai cu sarpele in casa',cand ORICE casa' are sarpele ei.
''Omul sfatuieste pe aproapele precum stie; iar Dumnezeu lucreaza în cel ce aude, precum acela a crezut.''
|