Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Ce spuneti de actele biometrice? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10367)

IonelS 16.08.2010 15:17:27

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 278148)
Eu nu am spus nicaieri ca cipurile nu sunt un pericol...am spus doar ca actele care sunt date acum in functiune DEOCAMDATA (asta am mentionat de fiecare data) nu sunt un pericol...am mai spus ca si mie imi este teama de ce va fi...inca nu imi este teama de ce este acum.

Daca pui o pentagrama la piept astepti sa-ti fie bine sau sa nu se intample nimic ?
Fie ca pui un act cu cip, care contine acest 666, fie o pentagrama, tot aia este..Ce-mi este in piele sau pe piele ?!
Care ar fi greseala in acest rationament ?

anita 16.08.2010 15:31:57

Citat:

Eu nu am spus nicaieri ca cipurile nu sunt un pericol...am spus doar ca actele care sunt date acum in functiune DEOCAMDATA (asta am mentionat de fiecare data) nu sunt un pericol...am mai spus ca si mie imi este teama de ce va fi...inca nu imi este teama de ce este acum.

Actele biometrice premerg pecetluirii si asta o stiu foarte bine cei care obliga popoarele sa ia aceste acte.
Nu se poate trece direct la pecetluire.
Daca il avem pe Hristos ar trebui sa nu ne fie frica desi stim cu totii ca va fi foarte greu.

angel4ver 16.08.2010 16:05:37

am auzit un zvon. desi cred ca stiti despre ce vorbesc. vor de la anu' sa schimbe toate buletinele in tara. si toti sa avem alt format, unde se baga si cipul. unii dintre noi nu aleg cipul in/pe sub piele, dar cum ramane cu buletinul?
refuzam sa ni-l facem ca sa nu avem cipul sau cum?
eu asta nu inteleg :)

gabriela8 16.08.2010 17:28:52

Citat:

Iar referitor la ce a spus Mantuitorul...El cam adesea a vorbit in pilde si parabole...
Iti dau doar un exemplu: cand a spus pilda neghinei sau a semanatorului...tu ce ai inteles? ca acum se referea la spice de grau? fix la neghina?

Cam acelasi lucru este si cu trambitele...daca asteptati sa auziti si sa vedeti ingerii cu trambite...atunci e bine...aveti de asteptat...dupa parerea mea si din cat am citit eu, sunetele astea se fac auzite dar intr-o alta maniera....si asta se intampla de cand s-a inaltat Hristos.

Parerea ta... Timpurile de acum ar trebui sa te ingrijoreze destul de mult si sa ne fereasca Dumnezeu sa intindem mana celui rau pentru anumite "beneficii"!

gabriela8 16.08.2010 17:38:45

Citat:

În prealabil postat de angel4ver (Post 278180)
am auzit un zvon. desi cred ca stiti despre ce vorbesc. vor de la anu' sa schimbe toate buletinele in tara. si toti sa avem alt format, unde se baga si cipul. unii dintre noi nu aleg cipul in/pe sub piele, dar cum ramane cu buletinul?
refuzam sa ni-l facem ca sa nu avem cipul sau cum?
eu asta nu inteleg :)

Asculta sfatul parintelui Iustin si comunicatele in aceasta privinta; sunt mult lamuritoare!

Cristian_S 16.08.2010 23:06:32

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 278205)
Asculta sfatul parintelui Iustin si comunicatele in aceasta privinta; sunt mult lamuritoare!

Sfaturile parintelui Iustin sunt parazitate de parerile unor rataciti care n-au nimic in comun cu invatatura de bun simt a parintelui. Spre exemplu, la Manastirea Petru Voda, niste "calugari mai putin dusi pe la biserica" au afisat niste mesaje prin care resping prezenta in manastire a persoanelor care au pasapoarte sau acte de identitate cu "cip"...... :(

Iubirea 16.08.2010 23:08:22

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 278203)
Timpurile de acum ar trebui sa te ingrijoreze destul de mult si sa ne fereasca Dumnezeu sa intindem mana celui rau pentru anumite "beneficii"!

Subscriu...si n-am spus niciodata ca nu ma ingrijoreaza, dar prefer sa nu intru in panica...ci sa am nadejde si sa ma las in voia lui Hristos si a Maicii Domnului.

Iubirea 16.08.2010 23:12:28

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 278166)
Actele biometrice premerg pecetluirii ...Nu se poate trece direct la pecetluire.
Daca il avem pe Hristos ar trebui sa nu ne fie frica desi stim cu totii ca va fi foarte greu.

M-am gandit si eu la acest aspect si este posibil intr-un procent fff mare sa se ajunga aici...dar nu vreau sa ma gandesc si sa ma panichez inainte de vreme...
Daca tie nu-ti este frica, te felicit si ma inclin...eu sunt mai slaba si imi recunosc neputinta.

Iubirea 16.08.2010 23:25:01

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 278157)
Daca pui o pentagrama la piept astepti sa-ti fie bine sau sa nu se intample nimic ?
Fie ca pui un act cu cip, care contine acest 666, fie o pentagrama, tot aia este..Ce-mi este in piele sau pe piele ?!
Care ar fi greseala in acest rationament ?

Da...daca pun o pentagrama la gat sunt mai mult decat convinsa ca nu o sa mi se intample nimic...asa cum nu patesc nimic din cauza unui numar....este un numar cu care am avut de-a face de-a lungul vietii mai mult sau mai putin. (de ex la aritmetica mi s-a intamplat sa fac o socoteala care a dat rezultatul 666...sincer n-am patit nimic, nici de bine, nici de rau, de ani de zile consum alimente cu bare care cica au acest nr. si uite ca am crescut mare si sanatoasa, n-am absolut nici o problema)...sunt oameni care au in nr de telefon aceste numere, sau la masina, sau la casa...etc

Daca pentru tine este acelasi lucru exteriorul corpului tau cu interiorul...atunci n-am ce sa mai comentez...pentru mine este cu totul altceva...daca pun un ac pe mana sau oriunde pe suprafata corpului unde desigur exista piele nu am nici o problema, nu ma doare nimic...dar daca imi infig acul ala sub piele...nu zic mai adanc, parca incep sa simt ceva durere, poate din ce in ce mai insuportabila si sincer nu-mi convine.

Cam asa vad eu problema...iar din punctul meu de vedere tot ce ai spus este o greseala tocmai ca nu are rationament.

anita 17.08.2010 11:52:51

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 278328)
M-am gandit si eu la acest aspect si este posibil intr-un procent fff mare sa se ajunga aici...dar nu vreau sa ma gandesc si sa ma panichez inainte de vreme...
Daca tie nu-ti este frica, te felicit si ma inclin...eu sunt mai slaba si imi recunosc neputinta.

A zis Hristos ca toate acestea trebuie sa se intample cum a fost scris.
Daca ne este frica nu se vor mai intampla ?
Rugaciunea si sfintele slujbe sunt importante pentru aceste vremuri in care diavolul lupta din rasputeri.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:24:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.