Iubirea |
16.08.2010 23:25:01 |
Citat:
În prealabil postat de IonelS
(Post 278157)
Daca pui o pentagrama la piept astepti sa-ti fie bine sau sa nu se intample nimic ?
Fie ca pui un act cu cip, care contine acest 666, fie o pentagrama, tot aia este..Ce-mi este in piele sau pe piele ?!
Care ar fi greseala in acest rationament ?
|
Da...daca pun o pentagrama la gat sunt mai mult decat convinsa ca nu o sa mi se intample nimic...asa cum nu patesc nimic din cauza unui numar....este un numar cu care am avut de-a face de-a lungul vietii mai mult sau mai putin. (de ex la aritmetica mi s-a intamplat sa fac o socoteala care a dat rezultatul 666...sincer n-am patit nimic, nici de bine, nici de rau, de ani de zile consum alimente cu bare care cica au acest nr. si uite ca am crescut mare si sanatoasa, n-am absolut nici o problema)...sunt oameni care au in nr de telefon aceste numere, sau la masina, sau la casa...etc
Daca pentru tine este acelasi lucru exteriorul corpului tau cu interiorul...atunci n-am ce sa mai comentez...pentru mine este cu totul altceva...daca pun un ac pe mana sau oriunde pe suprafata corpului unde desigur exista piele nu am nici o problema, nu ma doare nimic...dar daca imi infig acul ala sub piele...nu zic mai adanc, parca incep sa simt ceva durere, poate din ce in ce mai insuportabila si sincer nu-mi convine.
Cam asa vad eu problema...iar din punctul meu de vedere tot ce ai spus este o greseala tocmai ca nu are rationament.
|