Scotianul |
12.05.2010 12:09:59 |
Bineinteles ca sunt
obsedat de bani.Doar nu o sa fiu obsedat de religie sau de invataturile lui Hristos.Alea sunt pt idealisti.Eu sunt pragmatic ma nu obsedat.Caut profitul in scopul unei satisfactii personale,fie si in detrimentul altora.Ma doare undeva de altii.Sunt o gena mai egoista decat crezi tu.Eu vreau sa se oficializeze exterminarea Credintei.Omul,lipsit de vechiul sau reper nu va deveni mai bun.Istoria iti demonstreaza ca evoluam spre rafinamentul exterminarii nu spre conservarea speciei.Asa cum spuneam>omul lipsit de un reper moral precum crestinismul va spune>,,orice imi este permis.Nu ma va judeca nimeni".Daca imi invoci dreptatea umana te invit sa faci o plimbare pe ,,culoarul pasilor pierduti"din tribunale.Vei vedea cat este de subiectiva,corupta si imperfecta.Desi exista norma>arbitrarul actioneaza extrem de des.Arbitrar ma nu liber arbitru.cand omul va pune accent doar pe individualism>atunci consumul va urca pe pereti.Idem profitul.Aici intru eu in scena asa de Bulgakov.Oamenii interesati de consum si profit sunt competitivi.Le este indusa mentalitatea conform careia trebuie sa razbata,sa castige,sa fie cel mai bun.Asta implica concurenta si lipsa spiritului de sacrificiu la adresa altora.cand oamenii concureaza pt supravietuire,precum orice alta specie,atunci cel de linga tine este un potential concurent.Cat timp gandesti asa>este usor sa controlezi oameni pe principul competitiei care de fapt este un ,,divide et impera".
Mai voi credeti ca am inventat eu oul si gaina?Gaina momentan s-a suit in varfu parului de cat de arivisti am ajuns.Pe tine nu te obsedeaza banii?Nasol.Cumva nu imi mai esti simpatic pt ca nu te voi putea controla.daca iti vin idei bune?Pai eu nu vreau idei bune.Eu vreau profit.Vorba lu Al Pacino ,,Ce om in toate mintile ar putea afirma ca secolul acesta nu imi apartine in intregime?".Unii il numesc Diavol.Altii il numesc Profit.Altii il numesc in alt mod.
Nu exista diavol?No prob.Exista lupta pt profit care este mult mai salbatica.
Voi av uitati la tv sau traiti intr-o lume virtuala?In afara de profit..pt ce se mai lupta lumea actuala?Exista ceva in care banii sa nu isi revendice statutul?
Topcat..eu sunt cel care merge fara Dumnezeu.La fel ca si tine.O sa ne intelegem bine..trust me
|