Citat:
În prealabil postat de delia31
(Post 615873)
Da, dar pana mai ieri ziceai ce bine e in tarile alea civilizate, unde copiii nu sunt batuti ca in inapoiata Romanie!
Sigur, ca da, acolo legea vegheaza strasnic sa nu fie vatamati corporal da' ii da direct in bratele homosexualilor care ii vatama sufleteste cu consecinte nebanuite pe termen lung si in vesnicie.
L-am intrebat si pe dl. MihaiG, dar n-a raspuns. Te intreb si pe tine, cum intelegi cuvintele astea ale lui Hristos in contextul acestui subiect?
"Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena" (Matei 10, 28)
Ce e mai grav? Vatamarea corporala (cu efecte doar in viata pamanteasca) sau vatamarea sufleteasca (cu efecte si in viata de dincolo de moarte).
|
Nu ati inteles, copiii romani sunt batuti si in Norvegia si in Romania, (normal ca mai mult in Romania) cu diferenta ca in Norvegia se si aplica legea vezi cazul Bodnariu si Nan, spre deosebire de Romania, unde copiii sunt batuti ani la randul si nimeni nu se sesizeaza decat foarte tarziu sau deloc desi exista legea asa cum a scris domnul avocat care incrimineaza orice forma de violenta si in Romania.
Eu sunt admirativa vis-a-vis de Norvegia pentru nivelul de trai, civilizatie, si pentru ca se aplica legile, copiii sunt respectati.
Daca acei copii ajung la homosexuali, unii dintre ei , prin adoptie, si se stie asta, sa nu se mai duca romanii nostri pentru bani in vest, sa nu se duca cei care tin mai mult la credinta decat la bani, acolo, daca se duc doar pentru bani si atunci sa plang de consecinte, e deja ipocrizie!
La bani stim sa ne ducem, dar sa respectam legile si sa traim civilizati nu suntem in stare. Noi vrem sa beneficiem de toate oportunitatile dar in schimb sa nu se aplice legea cand e cazul si am mai vrea sa si schimbe legile vesticii pentru noi in virtutea faptului ca suntem crestini.
Acel citat din Biblie eu nu m-as hazarda sa il interprez pentru ca nu sunt preot si nu am caderea, dreptul si nici d-voastra daca nu ma insel. Intrebati mai bine un preot.
Dar cred ca alaturarea d-voastra este fortata.
Vatamarea corporala este evident ca nu este buna in nici un fel si acceptata nu ar trebui sa fie de nimeni si nici nu este, de lege, in orice caz unii oamenii accepta vatamarea corporala, desi legea interzice. Vatamarea sufleteasca este un lucru care nu trebuie sa se intample este un lucru in care doar crestinii cred, norvegienii nu cred in asa ceva tocmai pentru ca nu privesc acest lucru din punct de vedere religios.
Eu nu pot intelege defel un lucru, cand stim ca legea romana si norvegiana interzic orice fel de violenta care provoaca suferinta, mai sunt unii care scuza bataia, chiar si in fata legii.