![]() |
Citat:
Poate ca-i avea ceva adevar...ei se aduna sambata (care se aduna , care nu stau acasa) in adunari si pun in mijlocul adunari o ruda de carnati de PORC , si un platou cu gratare (tot din carne de PORC) saliveaza un pic , apoi canta cantece Domnului si merg acasa , ca au gustat virtual din ele.. |
Ce am vrut sa scot in evidente este ca ei NU tin nici sambata evreilor si nici duminica crestinilor, ce odihna dar tin ei?Ca nu isi amintesc de dezrobirea din Egipt in fiecare sambata.Ar fi interesant sa ne zica de ce tin ei sambata, cred ca o sa ne amuzam foarte tare.
|
Citat:
În prealabil postat de Danut7 Ce sarbatoriti voi in fiecare sambata la adunare?Va aduceti aminte de dezrobirea din Egipt, precum fac evreii te obliga cineva sa faci ce faceau evreii sau sa intelegi ca ei? si apropo stii tu cum serbeaza Sabatul evreii? ia sa te interesezi si o sa vezi ca e mult mai profund decit orice duminica tinuta pe aici Partea cu iesirea din robia pacatului, nu o vezi? si intrarea in pacea Domnului si spiritual si fizic ,in partasie cu aproapele. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Deci, arata-mi si mie ce zi ne-a invatat Hristos sa pazim si cum sa o pazim. Ca un ajutor, pot sa-ti spun ca Domnul Iisus Hristos vorbeste de vre-o 40 de ori despre ziua a saptea (sambata), fara sa desfiinteze acesta zi sfintita de Dumnezeu. Dar, nu vorbeste niciodata despre pazirea zilei intaia a saptamanii. |
Citat:
Pacat .Nu stii ce pierzi. Presupun ca nu ai trecut nici prin nasterea din nou,nu? Pai atunci la ce te ajuta ce te invata Sfintii parinti daca nu ai trecut prin asa ceva? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:17:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.