Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

amarius 22.02.2010 22:56:26

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 215374)
faci parte din armata salvarii?
pentru tara noastra ma rog in fiecare duminica la biserica.:25:

Din orice armata Ano, cu Domnul sa fie. :6:

anaana71 23.02.2010 07:54:38

Citat:

În prealabil postat de amarius (Post 215438)
Din orice armata Ano, cu Domnul sa fie. :6:

nu-i chiar asa, si eu pot infiinta armata de nu stiu care sub conducerea Domnului si sa fac cine stie ce matrapazlacuri in spate sau erezii. sau te referi pur teoretic?

amarius 24.02.2010 09:48:30

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 215509)
nu-i chiar asa, si eu pot infiinta armata de nu stiu care sub conducerea Domnului si sa fac cine stie ce matrapazlacuri in spate sau erezii. sau te referi pur teoretic?

Si teoretic deoarece practic se va vedea cui se inchina, ca minciuna are picioare scurte.

anaana71 24.02.2010 09:59:07

Citat:

În prealabil postat de amarius (Post 215975)
Si teoretic deoarece practic se va vedea cui se inchina, ca minciuna are picioare scurte.

pai pana se afla ca mint, smintesc multa luma. :64:

amarius 24.02.2010 11:20:32

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 215979)
pai pana se afla ca mint, smintesc multa luma. :64:

Datoria fiecaruia este sa cerceteze Ano.
Omul se sminteste, inseala, minte si singur de multe ori.

anaana71 24.02.2010 11:30:48

Citat:

În prealabil postat de amarius (Post 216001)
Datoria fiecaruia este sa cerceteze Ano.
Omul se sminteste, inseala, minte si singur de multe ori.

asa este, multi au cercetat, s-au smintit si au crezut..... si "capii" furau si minteau pe rupte.

macsim 24.02.2010 19:02:06

Poporul meu piere din lipsa de cunostinta ...

Multe prejudecati pe aici, si multe lucruri crezute "dupa ureche" ...

Nu inteleg de ce atata frica de Duhul Sfant? Si de darurile Lui? Si de ce nu ar avea parte de ele un om obisnuit, care-L iubeste simplu si curat pe Dumnezeu? De ce atata inversunare in a-l "impacheta" pe Dumnezeu si a-L face "dupa chipul si asemanarea" unei biserici sau a alteia? Dumnezeu, care are atata imaginatie, poate sa faca lucruri spre lauda Sa, asa cum voieste, indiferent ce pareri "omnisciente" avem noi.

Am si eu o intrebare. V-ati gandit, daca va fi sa prindeti in viata revenirea Domnului, cum Il veti recunoaste?

tricesimusquintus 24.02.2010 19:41:22

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 216226)

Nu inteleg de ce atata frica de Duhul Sfant? Si de darurile Lui? Si de ce nu ar avea parte de ele un om obisnuit, care-L iubeste simplu si curat pe Dumnezeu? De ce atata inversunare in a-l "impacheta" pe Dumnezeu si a-L face "dupa chipul si asemanarea" unei biserici sau a alteia? Dumnezeu, care are atata imaginatie, poate sa faca lucruri spre lauda Sa, asa cum voieste, indiferent ce pareri "omnisciente" avem noi.

Am si eu o intrebare. V-ati gandit, daca va fi sa prindeti in viata revenirea Domnului, cum Il veti recunoaste?

Bună întrebare, căci așa cum a făcut-o de atâtea ori, cel ce va contraface și această revenire, va găsi destui adepți dintre cei ce sunt pe calea largă.Și-l vor urma pe cel ce se "preface într-un înger de lumină" (2 Cor.11,14).

macsim 24.02.2010 20:52:10

OK! Dar ... cum Il vei recunoaste? Daca va veni inaintea ta, cum vei sti daca este Domnul ?

Danut7 24.02.2010 20:56:45

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 216226)

Fara Hristos si fara Biserica nu poate nimeni primi pe Duhul Sfant.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:18:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.