Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Combaterea evolutionismului, in 29 de puncte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7369)

Anytza 20.05.2010 12:32:18

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 250075)
Faptul ca exista o Eva mitocondriala nu inseamna ca nu au mai existat femei inaintea ei sau alte femei care traiau alaturi de ea. Rezulta numai ca doar urmasii acelei Eve mai traiesc azi.

Rezulta ca..... rezulta ce au spus cercetatorii care au facut testele, nu rezulta ce vrei tu. Asa faceti si cu big bangu...daca se indeparteaza galaxiile rezulta ca...:4:
Au spus clar ca au gasit o singura femeie ale carui gene le purtam toti si ca toti suntem urmasii acelei femei si ca inainte de ea nu a mai existat niciuna. (Era documentar ateist, daca asta te intrebi, au denumit ei asa eva, nu ca se referea la cea din Biblie.)

Dumitru73 20.05.2010 12:52:47

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 250800)
Rezulta ca..... rezulta ce au spus cercetatorii care au facut testele, nu rezulta ce vrei tu. Asa faceti si cu big bangu...daca se indeparteaza galaxiile rezulta ca...:4:
Au spus clar ca au gasit o singura femeie ale carui gene le purtam toti si ca toti suntem urmasii acelei femei si ca inainte de ea nu a mai existat niciuna. (Era documentar ateist, daca asta te intrebi, au denumit ei asa eva, nu ca se referea la cea din Biblie.)

Chiar ti-e greu sa intelegi?
Sau o faci doar ca sa nu ii dai dreptate?

Jane Says 20.05.2010 12:53:40

Eva mitocondriala, ce misto :D

Anytza 20.05.2010 12:56:52

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 250819)
Chiar ti-e greu sa intelegi?
Sau o faci doar ca sa nu ii dai dreptate?

Asta o stii tu din proprie experienta? tu asa faci?
dar tu cauti intentionat posturile mele ca sa ma faci proasta?

Dumitru73 20.05.2010 13:02:21

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 250823)
Asta o stii tu din proprie experienta?
dar tu cauti intentionat posturile mele ca sa ma faci proasta?

Asa ti se pare, ca te caut intentionat?

topcat 20.05.2010 13:04:31

Citat:

Mitochondrial Eve refers to the most recent common matrilineal ancestor (MRCA) from whom all living humans are descended.

Imi pare rau, dar esti in eroare, nu pot decit sa te rog sa revezi documentarul. Acea Eva e doar cea mai recenta, nu e unica :)

Dumitru73 20.05.2010 13:07:52

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 250830)
Mitochondrial Eve refers to the most recent common matrilineal ancestor (MRCA) from whom all living humans are descended.

Imi pare rau, dar esti in eroare, nu pot decit sa te rog sa revezi documentarul. Acea Eva e doar cea mai recenta, nu e unica :)

Faptul ca a fost numita "Eva" este de ajuns pentru credinciosi ca sa spuna "uite, oamenii de stiinta recunosc ca ne tragem din Adam si Eva"

Jane Says 20.05.2010 13:09:18

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 250835)
Faptul ca a fost numita "Eva" este de ajuns pentru credinciosi ca sa spuna "uite, oamenii de stiinta recunosc ca ne tragem din Adam si Eva"

Oh, relax, nu am fi atat de fraieri sa credem ca oamenii de stiinta ar zice asa ceva :)
Si la ce folos ar zice, oricum, daca ei tot cu evolutia o tin? Iata, au zis. Flush. Next :)

Dumitru73 20.05.2010 13:12:54

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 250836)
Oh, relax, nu am fi atat de fraieri sa credem ca oamenii de stiinta ar zice asa ceva :)
Si la ce folos ar zice, oricum, daca ei tot cu evolutia o tin? Iata, au zis. Flush. Next :)

Nu am zis ca sunteti fraieri.
Dar citeste si tu ce a scris Anytza ...

Anytza 20.05.2010 13:25:11

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 250838)
Dar citeste si tu ce a scris Anytza ...

Citat:

(Era documentar ateist, daca asta te intrebi, au denumit ei asa eva, nu ca se referea la cea din Biblie.)

da chiar, citeste si tu...

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:38:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.