![]() |
Citat:
"Dacă sunteți creștini, dați doar citate" ----- ăăăă,sunt sigur că e un verset din Scriptură, dar în ediția mea catolică nu îl găsesc. Probabil e o problemă de traducere. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
PEntru că nu ai răspuns pe celălalt topic: Mai bine răspunde, clar și precis, bărbătește, creștinește, la următoarea întrebare: În anul 100 după Hristos, un copil s-a născut și a murit în America, unde Biserica lui Hristos, pentru motive evidente, nu ajunsese încă. Copilul acela va putea fi mantuit, sau nu ? Un răspuns bărbătesc, te rog. DA, sau NU ? Nu părerea altora, nu ce ai citit, părerea TA. DA, sau NU ? |
Citat:
|
Citat:
Pe de altă parte, încerci să induci ideea că ortodocșii care îl urmează pe Părintele Cleopa ar susține că toți se mântuiesc, ceea ce e altă minciună. În sfârșit, pentru că nu mai am răbdare, în seara asta, pentru aiurelile tale: stai liniștit, Cătăline.: tu te vei mântui, iar cei care nu sunt de acord cu tine nu se vor mântui. Ce anume înseamnă asta, numai Dumnezeu știe..... |
Citat:
Iar ceea ce a spus un mirean de la mijlocul sec. XIX nu prea cred ca are cum sa fie invatatura ortodoxa si ceilalti toti sa se fi inselat. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:26:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.