Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ignorati sectantii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14346)

osutafaraunu 04.08.2012 20:43:34

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 463183)
Coane 666, nu prea faci distinctie intre prozelitism si marturia crestina.
Asta spune multe despre (in)cultura ta!

Și mă rog frumos, ce consideri tu a fi mărturie creștină? Să vedem ce spune și bogata ta cultură...

Illuminatu 05.08.2012 13:30:55

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 463192)
Și mă rog frumos, ce consideri tu a fi mărturie creștină? Să vedem ce spune și bogata ta cultură...

Marturia crestina se infatiseaza altora, nu se turuie din gura, nu se imprastie altora prin vointa si munca (para)psihologica, ci se desarta altora prin intreaga fiinta ta.
Nu prin gura, asemuindu-te unui papagal obsedat de vreo anumita filosofie ori scenariu apocaliptic si varand spaima in sufletele oamenilor (asa cum voi o faceti, cu consecinta fireasca si reala ca numai cei fricosi trec la voi; iar voi sunteti tare mandri ca niste fricosi s-au alaturat voua, altor fricosi), ci prin tacerea faptelor.

Illuminatu 05.08.2012 14:11:06

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 463191)
Cu atât mai puțin în modul în care gândești tu.

La voi religia trece prin stomac. Atentie la ragaieli, s-ar putea ca intensitatea lor sa va dea si gradul de apropiere de Dumnezeu.

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 463191)
Dar aspectele acestea fac parte din alt mare motiv de ignorare a "sectanților". Așa că ignorare cu succes!:21:

Mersi de urare!
Muncesc cu fervoare la desavarsirea acestei ignorante - pe care eu as numi-o curatie si scut de aparare impotriva minciunii si a fricii anxioase.

osutafaraunu 06.08.2012 08:20:59

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 463288)
scenariu apocaliptic si varand spaima in sufletele oamenilor (asa cum voi o faceti, cu consecinta fireasca si reala ca numai cei fricosi trec la voi; iar voi sunteti tare mandri ca niste fricosi s-au alaturat voua, altor fricosi)

Ce găunos sună! De parcă noi am băga spaima în sufletele oamenilor cu "chinurile veșnice ale Iadului"!

osutafaraunu 06.08.2012 08:29:08

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 463295)
Muncesc cu fervoare la desavarsirea acestei ignorante

Nu te mai chinui, "ignoranța"* este deja desăvârșită, iar "ignorarea" tinde de asemenea asimptotic la această desăvârșire după cele 60 de pagini...

Illuminatu 06.08.2012 08:53:25

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 463378)
Nu te mai chinui, "ignoranța"* este deja desăvârșită, iar "ignorarea" tinde de asemenea asimptotic la această desăvârșire după cele 60 de pagini...

Nu e un chin, e o placere... Dar gura n-am sa mi-o pot tine, si te voi amenda de fiecare data cand minti... adica tot timpul!!

sad story 06.08.2012 09:31:59

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 463381)
Nu e un chin, e o placere... Dar gura n-am sa mi-o pot tine, si te voi amenda de fiecare data cand minti... adica tot timpul!!

Intr-adevar, asta e si concluzia mea, "osutafaraunu" nu are caracter, atunci cand ceva nu-i convine, minte si incearca sa induca in eroare. In rest, pare un individ corect, insa este doar o imagine falsa pe care incearca sa o promoveze.

sad story 06.08.2012 09:33:29

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 463155)
Viața duhovnicească, religia în general are de-a face și cu aspectele nutriționale. Credeți că nu contează ce, cum, cât și când mâncăm? Dumnezeu este interesat de sănătatea noastră. Paradoxal, dar de cele mai multe ori, tocmai noi suntem cei ce neglijăm sănătatea propriei ființe.

Nu ce intra in gura spurca pe om; ci ce iese din gura, aceea spurca pe om." (Mat.15:11)

osutafaraunu 06.08.2012 10:51:40

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 463381)
Nu e un chin, e o placere...

OK, fă-ți plăcerea...

osutafaraunu 06.08.2012 10:52:59

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 463390)
Nu ce intra in gura spurca pe om; ci ce iese din gura, aceea spurca pe om." (Mat.15:11)

Iar concluzia finală:

"Acestea sunt care spurcă pe om, dar a mânca cu mâini nespălate nu spurcă pe om." (Mat.15,20 - versiunea ortodoxă)

demonstrează că textul s-a potrivit la fix precum nuca-n perete la discuția anterioară.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:08:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.