![]() |
Anyway anytza-1 atei-0
|
Citat:
Care este titlul fiecarei evenghelii? Sfanta Evanghelie dupa Matei, dupa Marcu, dupa Luca, dupa Ioan. Nici una nu a fost scrisa de vreunul din cei 4. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Lucrul asta il spune babelor, dar daca il intrebi la obiect iti va spune ca autorii sunt anonimi. |
Citat:
Nu puteau sa corecteze? Au fost editatea mai multe editii in limba romana. Dar si in limbile straine scrie la fel. |
Citat:
Cred ca ar trebuii sa te documentezi si tu...nu numai de la atei. am auzit si eu asta, ca nu sunt scrise de ei, dar iarasi, nici ei nu dadeau argumente, si era emisiune respectabila. tu de unde stii asa de categoric, de unde te documentezi? afara de afirmatii in lipsa de dovezi. |
Citat:
si nu e vb de tradurere, si romanii zic " dupa tine, ce ai vrea sa faci... " sau expresii de genu. |
Citat:
|
Citat:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Evanghelie Datele si dovezile istorice sunt singurele ce pot fi luate in seama. |
Citat:
Hai sa fim seriosi si sa vb lucruri serioase. ca astea nu sunt dovezi. e un cuvant. |
Citat:
|
Citat:
|
[quote=Dumitru73;238904 iar ele nici măcar nu susțin că ar fi scrise de martori direcți la acele evenimente."
[/quote] uite acu am observat... care ele? Evangheliile? |
Citat:
|
[quote=Dumitru73;238904] iar ele nici măcar nu susțin că ar fi scrise de martori direcți la acele evenimente."
quote] ia citeste la Sfanta Evanghelie dupa Luca, capitolul 1 versete 1,2,3,4; si la Sfanta Evanghelie dupa Ioan capitolul 21, versete 24 si 25. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
dar tot ocolesti subiectul: care sunt datele si dovezile exacte ale evolutionismului? |
Citat:
Intra si o sa vezi cat de detaliate si exacte sunt relatarile. Daca stii randuielile ar trebui sa-ti dai seama ca sunt scrise de cine care stie. |
Citat:
|
Citat:
Vrei sa spui ca nu ai auzit de nicuna? Oricum am spus ceva mai devreme. |
Citat:
pai tu ce crezi de fapt??? |
Citat:
|
Citat:
Simplul fapt ca au milioane de ani, cand voi sustineti ca pamantul are maxim 10000 de ani, arata cat sunteti de inexacti. |
Citat:
simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate. iarasi iei de bun ce zic ei... fara dovezi? au fost ei acolo? |
Citat:
Dar vorbeam despre istoria omenirii, unde totul se bazeaza pe date istorice. "simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate." - tu pe ce te bazezi cand spui ca are 10000 de ani? |
si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
|
Citat:
Zi-mi pe ce te bazezi cand spui ca pamantul are 10000 de ani. |
Citat:
|
Citat:
ca cele despre potop, simplul fapt ca s-au gasit referiri si-n america si-n australia s-in continente diferite, nu dovedeste ca a fost un potop global? |
Citat:
Stiu ca ii vedeti pe evrei in spatele oricarui atac. Si nu au gasit "mormantul lui isus si al familiei". S-a decoperit un mormant din secolul 1 ce cupdinde cateva cripte. Printre alte nume sunt inscriptionate numele Maris si Iisus, daca nu ma insel si Iosif. Si s-a spus ca ar putea fi, nu ca este. |
Citat:
|
Citat:
Asa este, s-au gasit referiri din America pana in Australia despre "potop". Dar fiecare loc a avut loc "potopul" lui. In fiecare parte "popopul" a avut loc in alta perioada. Nu a existat un potop global. |
Citat:
Dar tu nu-mi raspunzi niciodata la intrebari direct si nu aduci argumente. e doar cum vrei tu sa fie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:49:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.