Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Tragedie fără precedent in Capitală! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18164)

The Willful One 02.11.2015 20:53:09

Ciudatul ala de saccsiv zice ca e posibil sa fi fost premeditata. Bine, tipul e un cipofob dus cu capul, ca toata secta iustinparvista, insa o intrebare ramane: oare e adevarat ca unii martori au fost amenintati? Eu sunt sceptic, deci pun orice element in balanta. Desigur, nu sunt cipofob sau legionar, multumesc lui Dumnezeu ca macar atata rahat cenusiu mai am in craniu.
Eu cred sincer ca a fost o "conspiratie" a criminalei neglijente si coruptii mioritice. Idiotii astia de nationalisti inca cred ca Romania este gradina celesta, cica. Delir mistic filetist la puterea a miliarda. Gradina Maicii Domnului cu 20 de milioane de prunci omorati, cateva mii la Lovilutie si alte sute daca nu mii la mineriade...Ha! Politica lui "merge si asa" e cea mai buna dovada ca suntem un popor care cultiva aproape-inchinarea la neglijenta. Daca mai intalnesc un paseist de genul "dacii au fost prima civilizatie, noi romanii suntem mari, Tartaria, atlantii, Bucegii, etc", il pocnesc drept in nas.
Vitele mioritice nici macar nu pot urca disciplinat intr-un tramvai si se cred popor special?! Ne lasam tinerii sa moara in nenorociri, ne omoram programat pruncii si lasam batranii sa moara de foame. Copacel si alti filetisti cu sapun pe circumvolutiuni, tineti-va visarile balcesciene acasa.
Singurul motiv pentru care cred ca exista o sansa de 0,000000001% de adevar in teoria lui saxiv este ca la un asa popor aproape sub-uman in incapacitatea de organizare si compasiune (si ma refer la a preveni nenorociri, nu doar la a reactiona dupa, sa fim bine intelesi) este ca "pestele de la cap se impute". Adica conducerea concentreaza defectele aglutinatilor ei de supusi.

cristiboss56 02.11.2015 21:38:35

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604100)
Ciudatul ala de saccsiv zice ca e posibil sa fi fost premeditata. Bine, tipul e un cipofob dus cu capul, ca toata secta iustinparvista, insa o intrebare ramane: oare e adevarat ca unii martori au fost amenintati? Eu sunt sceptic, deci pun orice element in balanta. Desigur, nu sunt cipofob sau legionar, multumesc lui Dumnezeu ca macar atata rahat cenusiu mai am in craniu. Insa politicienii si afaceristii din regimurile burgheze (de oriunde, nu doar din Romania) care categorii sunt prin definitie gunoaiele iadului, au un profil moral foarte jos. Daca au inscenat ei masacrul din 1989 ca sa se legitimeze la putere...sau mineriadele...sau in Rusia masacrul de la Beslan sau in Satanele Unite vestitul unspe septembrie...
Eu cred sincer ca a fost o "conspiratie" a criminalei neglijente si coruptii mioritice. Idiotii astia de nationalisti inca cred ca Romania este gradina celesta, cica. Delir mistic filetist la puterea a miliarda. Gradina Maicii Domnului cu 20 de milioane de prunci omorati, cateva mii la Lovilutie si alte sute daca nu mii la mineriade...Ha! Politica lui "merge si asa" e cea mai buna dovada ca suntem un popor care cultiva aproape-inchinarea la neglijenta. Daca mai intalnesc un paseist de genul "dacii au fost prima civilizatie, noi romanii suntem mari, Tartaria, atlantii, Bucegii, etc", il pocnesc drept in nas.
Vitele mioritice nici macar nu pot urca disciplinat intr-un tramvai si se cred popor special?! Ne lasam tinerii sa moara in nenorociri, ne omoram programat pruncii si lasam batranii sa moara de foame. Copacel si alti filetisti cu sapun pe circumvolutiuni, tineti-va visarile balcesciene acasa.
Singurul motiv pentru care cred ca exista o sansa de 0,000000001% de adevar in teoria lui saxiv este ca la un asa popor aproape sub-uman in incapacitatea de organizare si compasiune (si ma refer la a preveni nenorociri, nu doar la a reactiona dupa, sa fim bine intelesi) este ca "pestele de la cap se impute". Adica conducerea concentreaza defectele aglutinatilor ei de supusi.

Tot capitalismul pute , "marile" democrații se dovedesc falimentare construite din carton presat de cea mai proastă calitate , asa că nimic nu-i de mirare , frate dragă Adrian !
Vezi smecheriile marilor firme in IT si auto , si nu numai .Toată politică lumii este o MARE MIZERIE , o mare înșelătorie, asa că nu-i de mirare un club mizer construit din economii cu profit maxim pentru niste jeguri de patroni cu complicitatea unui stat mafiot si nu numai .
Adrian tata , mare grijă la ce va urma , caci încă esti tinerel si frumușel, tocmai bun de carne de tun pentru acesti "smecheri" ai zilelor noastre ( voastre ) , caci eu sunt deja bătrînel, si nu mi-a rămas decat RUGĂCIUNEA , si ma rog chiar foarte multe ore pe zi , dar am nevoie si de tineri ca voi in lupta cu Răul !
Pace ție, frate ADRIAN !
Dumnezeu sa-i ierte pe cei plecati la El !

GMihai 02.11.2015 21:59:32

Arhiepiscopul Romano-Catolic, Ioan Robu, a venit, luni după-amiază, la clubul Colectiv, a aprins o lumânare și s-a rugat, spunând apoi că i-a cerut iertare lui Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat și că ar trebui să ne fie rușine tuturor, inclusiv Guvernului, instituțiilor statului, bisericilor.

"Ne rugăm pentru cei rămași în viață și ne rugăm la Dumnezeu pentru victime. Mi-am cerut iertare celor decedați. I-am cerut iertare și lui Dumnezeu pentru că noi, noi toți din țară, n-am făcut nimic deosebit ca să nu se întâmple așa ceva, ca România să fie altfel. Ar trebui să ne fie rușine, nouă tuturor și guvernelor și instituțiilor statului și bisericilor că n-am schimbat ceva în țara noastră în 25 de ani și ne pare rău. Trebuie să ne cerem iertare celor care au murit și după aceea să ne rugăm. Noi nu am făcut îndeajuns ce trebuia să facem și i-am încredințat milostivirii lui Dumnezeu și pe ei care au murit și pe cei care au rămas în continuare în viață", a spus Ioan Robu.

"Am cerut ca Dumnezeu să îi ducă în lumina veșnică, iar pe cei rămași să-i mângăie. Noi, bisericile, nu am lucrat îndeajuns. Trebuie să schimbăm ceva în modul de a gândi și să acționăm. Înghițim neglijențele, corupția, șmecheria și credem că sunt nimicuri, dar ele pot fi criminale. Nu Dumnezeu a îngăduit această tragedie", a mai afirmat Robu.

iuliu46 02.11.2015 22:01:50

Ce inseamna ca nu Dumnezeu a ingaduit-o ? Se produce vreun lucru pe lumea asta fara ingaduinta Lui ?

abaaaabbbb63 02.11.2015 22:08:40

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604104)
Ce inseamna ca nu Dumnezeu a ingaduit-o ? Se produce vreun lucru pe lumea asta fara ingaduinta Lui ?

Raspunsul difera de la individ la individ.

iuliu46 02.11.2015 22:18:21

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 604105)
Raspunsul difera de la individ la individ.

Bine, eu gandesc ca daca nu Mihai, atunci macar Arhiepiscopul Robu este crestin. :1:
Raspunsul nu are cum sa difere in aceasta situatie.
Poti spune ca nu Dumnezeu a dorit. Sau ca nu a provocat. Dar ca nu a ingaduit ? Mi se pare un pic prea mult. Poate gadila urechile intr-un mod mai placut, dar nu cred ca este adevarat.

In rest sigur ca raspunsurile difera. De aia nici nu te intreb pe tine. :p

GMihai 02.11.2015 22:23:03

Citat:

"Înghițim neglijențele, corupția, șmecheria și credem că sunt nimicuri, dar ele pot fi criminale."

Probabil ca se referea la faptul ca si noi am ingaduit-o. Cand a fost ultima oara cand tu, sau eu, am facut o reclamatie la organele de drept in sensul ca, virgula, cutare club, sau cutare magazin, sau cutare srl nu respecta normele legale de functionare ?

The Willful One 02.11.2015 22:24:48

Domnule Cristian, va multumesc mult pentru mesajul dvs. Incerc si eu sa fiu cat de bun ca om si zelos ca si credincios pot eu. Imi cer scuze pentru violenta limbajului; pur si simplu nedreptatea ma face sa reactionez la fel de spontan si lipsit de prefacatorii si rafinamente precum natura si animalele pe care le iubesc.
Sper ca au inteles colegii ca nu ura imi scoate asa exprimari prin tastatura, ci furia, dezamagirea si tristetea ca traim vremuri cu adevarat infernale. si nu doar blestematii de lideri au vina, ci si noi, prin tot ce facem si nu facem de-a lungul unei zile, a inca unei zile date ca sansa noua de mantuire de Dumnezeu si Maica Fiului Intrupat.
Va multumesc, inca o data, pentru cuvintele dvs.

Copacel 02.11.2015 22:28:14

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604108)
dezamagirea si tristetea ca traim vremuri cu adevarat infernale.

O vai saracutzu de tine, inseamna ca n-ai apucat razboi sau unul nuclear.

cristiboss56 02.11.2015 22:35:27

Citat:

A se studia cei doi termeni din punct de vedere teologic , caci cele bune au Binecuvântare din partea lui Dumnezeu , iar cele rele au Îngăduința lui Dumnezeu .
Între Binecuvântare si îngăduință este o mică, mare diferență. Îngerii sunt binecuvantati, precum si diavolul este îngăduit , asta ca un exemplu , dar necesită multă lectură teologică ca sa înțelegi.
Binecuvântarea este una , iar îngăduința este alta , iar ultima este parte integrantă din libertatea dată.
Te rog , Iuliu sa cauți pe tema asta cărți si tratate de te interesează.
Doamne ajută!

antoniap 02.11.2015 22:36:42

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604100)
Vitele mioritice nici macar nu pot urca disciplinat intr-un tramvai si se cred popor special?!

Suntem atat de speciali cat ne ingaduie Dumnezeu si in masura in care putem lupta cu pacatele noastre. Numai in pomii incarcati de roade se arunca cu pietre. Dar tu de ce bantui pe forumuri ortodoxe daca nu esti vita de-a noastra?

GMihai 02.11.2015 22:39:51

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 604112)
Numai in pomii incarcati de roade se arunca cu pietre.

Inseamna, doamna Antonia, ca toti crestinii catolici si protestanti in care unii "ortodocsi" arunca toata ziua cu pietre sunt pomi incarcati cu roade ?

cristiboss56 02.11.2015 22:43:38

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604108)
Domnule Cristian, va multumesc mult pentru mesajul dvs. Incerc si eu sa fiu cat de bun ca om si zelos ca si credincios pot eu. Imi cer scuze pentru violenta limbajului; pur si simplu nedreptatea ma face sa reactionez la fel de spontan si lipsit de prefacatorii si rafinamente precum natura si animalele pe care le iubesc.
Sper ca au inteles colegii ca nu ura imi scoate asa exprimari prin tastatura, ci furia, dezamagirea si tristetea ca traim vremuri cu adevarat infernale. si nu doar blestematii de lideri au vina, ci si noi, prin tot ce facem si nu facem de-a lungul unei zile, a inca unei zile date ca sansa noua de mantuire de Dumnezeu si Maica Fiului Intrupat.
Va multumesc, inca o data, pentru cuvintele dvs.

Am înțeles perfect mesajul tău, si-l consider de bun simț si binevenit !
Cu Dumnezeu inainte :)

DragosP 02.11.2015 22:50:28

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 604107)
"Înghițim neglijențele, corupția, șmecheria și credem că sunt nimicuri, dar ele pot fi criminale."

Probabil ca se referea la faptul ca si noi am ingaduit-o. Cand a fost ultima oara cand tu, sau eu, am facut o reclamatie la organele de drept in sensul ca, virgula, cutare club, sau cutare magazin, sau cutare srl nu respecta normele legale de functionare ?

Dar nu e treaba mea monșer, că nu-s de meserie.
Și dacă a vorbit serios, a mai trântit o erezie mică...

iuliu46 02.11.2015 22:50:55

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604111)
A se studia cei doi termeni din punct de vedere teologic , caci cele bune au Binecuvântare din partea lui Dumnezeu , iar cele rele au Îngăduința lui Dumnezeu .
Între Binecuvântare si îngăduință este o mică, mare diferență. Îngerii sunt binecuvantati, precum si diavolul este îngăduit , asta ca un exemplu , dar necesită multă lectură teologică ca sa înțelegi.
Binecuvântarea este una , iar îngăduința este alta , iar ultima este parte integrantă din libertatea dată.
Te rog , Iuliu sa cauți pe tema asta cărți si tratate de te interesează.
Doamne ajută!

Pai asta am spus si eu. Ca Dumnezeu ingaduie - daca nu ar fi ingaduit, focul nu s-ar fi produs sau nu ucidea pe nimeni.

Daca unuia ii vine in cap sa se arunce de pe un bloc, Dumnezeu poate ingadui moartea acestuia si atunci moare, sau nu ingaduie si atunci printr-un miracol (sau coincidenta fericita cum ar spune abaaa... :) ) il va salva.

De aceea mi s-a parut stranie formularea Arhiepiscopului Robu. Ma rog... intelegem contextul. :)

cristiboss56 02.11.2015 22:52:45

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604117)
Pai asta am spus si eu. Ca Dumnezeu ingaduie - daca nu ar fi ingaduit, focul nu s-ar fi produs sau nu ucidea pe nimeni.

Daca unuia ii vine in cap sa se arunce de pe un bloc, Dumnezeu poate ingadui moartea acestuia si atunci moare, sau nu ingaduie si atunci printr-un miracol (sau coincidenta fericita cum ar spune abaaa... :) ) il va salva.

De aceea mi s-a parut stranie formularea Arhiepiscopului Robu. Ma rog... intelegem contextul. :)

Asa-i , Iuliu :)

antoniap 02.11.2015 22:52:53

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 604113)
Inseamna, doamna Antonia, ca toti crestinii catolici si protestanti in care unii "ortodocsi" arunca toata ziua cu pietre sunt pomi incarcati cu roade ?

Pot sa zic ,,nu stiu" pe acest topic? Acum vorbim despre ,,vite mioritice"! Vita e un animal cuminte, ce-i drept...

cristiboss56 02.11.2015 22:54:42

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604116)
Dar nu e treaba mea monșer, că nu-s de meserie.
Și dacă a vorbit serios, a mai trântit o erezie mică...

Ca sa fiu in ton cu stilul tău :

Neata Dragos ! :)

DragosP 02.11.2015 22:59:08

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604120)
Ca sa fiu in ton cu stilul tău :

Neata Dragos ! :)

Doamne ajută!

Copacel 02.11.2015 23:10:42

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 604107)

Pai ai face degeaba, pt ca toti sunt unsi inainte.
Nu poti sa ai politicieni corupti si popor cinstiti asa cum nu poti sa ai politicieni
cinstiti si popor corupt.
Politicieni sunt exact cum este si poporul care i-a ales.Identific, nimic in plus nimic in minus.

The Willful One 02.11.2015 23:15:53

Monseniorul Robu a spus niste cuvinte extraordinare si adevarate. Sunt cativa ierarhi, clerici si pastori, de toate coonfesiunile, in tara asta, care, daca poporul din care Dumnezeu i-a ridicat cu necuprinsa mila Lui nu ar fi efectiv ca o supuratie colectiva de miticism si cult al lenei, coruptiei, nepasarii si hotiei, ar putea face lucrari uriase. Insa, cu cine sa le faci? Cat rad unii colegi de Danion, dar el a surprins perfect in una din cartile sale esenta romanismului adevarat, ala care chiar trebuie demitizat si pus la stalp: femei crestine, cica, care erau la sectia de avort, si ziceau ca vor spovedi pacatul. Danion scria ca l-a lovit in moalele capului cinismul practic demonic al acelor femei, care probabil tin sarbatorile conform tipicului, in nici un caz nu spala duminica, dar.... Sau functionarii care fura, plangandu-se in dreapta si stanga de salarii mici, pana le vezi blestematele de vile multietajate, unde se aglutineaza cu restul viermilor din familie pe ruinele unui ecosistem din vreo gura de rai pe munte. Toti suntem vinovati. Nu prea vad cum pastori ca Vladimir Pustan sau clerici si ierarhi ca Monseniorul sau altii ar avea o vina: sfintiiile lor au facut tot ce depindea de inaltele lor chemari in Biserica.

iuliu46 02.11.2015 23:18:07

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604123)
Monseniorul Robu a spus niste cuvinte extraordinare si adevarate. Sunt cativa ierarhi, clerici si pastori, de toate coonfesiunile, in tara asta, care, daca poporul din care Dumnezeu i-a ridicat cu necuprinsa mila Lui nu ar fi efectiv ca o supuratie colectiva de miticism si cult al lenei, coruptiei, nepasarii si hotiei, ar putea face lucrari uriase. Insa, cu cine sa le faci? Cat rad unii colegi de Danion, dar el a surprins perfect in una din cartile sale esenta romanismului adevarat, ala care chiar trebuie demitizat si pus la stalp: femei crestine, cica, care erau la sectia de avort, si ziceau ca vor spovedi pacatul. Danion scria ca l-a lovit in moalele capului cinismul practic demonic al acelor femei, care probabil tin sarbatorile conform tipicului, in nici un caz nu spala duminica, dar.... Sau functionarii care fura, plangandu-se in dreapta si stanga de salarii mici, pana le vezi blestematele de vile multietajate, unde se aglutineaza cu restul viermilor din familie pe ruinele unui ecosistem din vreo gura de rai pe munte. Toti suntem vinovati. Nu prea vad cum pastori ca Vladimir Pustan sau clerici si ierarhi ca Monseniorul sau altii ar avea o vina: sfintiiile lor au facut tot ce depindea de inaltele lor chemari in Biserica.

Nu l-am criticat pentru partea aia de mesaj care este cu siguranta adevarata, ba chiar a fost prea bland.

flying 02.11.2015 23:58:12

Ceva e putred in...Colectiv.

http://www.mediafax.ro/social/noi-in...lnite-14871608

Pelerin spre Rasarit 03.11.2015 00:13:00

,,Oameni si bostani" ( Parintele Ioan Florin)

https://ioanflorin.wordpress.com/

The Willful One 03.11.2015 00:50:12

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 604126)

Superb! Multumesc, Pelerinule.

Parascheva16 03.11.2015 02:57:08

Numele celor care au trecut la Domnul

Nu am citit toate postarile, asa ca imi cer scuze daca s'a mai postat.

http://www.ortodoxiatinerilor.ro/ima...l-colectiv.jpg

DragosP 03.11.2015 06:30:21

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 604125)
Ceva e putred in...Colectiv.

E normal să fie așa. Alea au apărut ca urmare a incendiului, degajate din materialul combustibil consumat.

Copacel 03.11.2015 08:30:04

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 604129)
Nu am citit toate postarile, asa ca imi cer scuze daca s'a mai postat.

E interesant ca posterul asta de doliu, nu arata legatura dintre cei decedati si
Hristos.

Copacel 03.11.2015 08:41:13

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604117)

http://www.romaniatv.net/preotul-fil...eu_254457.html

abaaaabbbb63 03.11.2015 08:42:25

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604131)
E interesant ca posterul asta de doliu, nu arata legatura dintre cei decedati si
Hristos.

Poate nu toti erau crestini?

Copacel 03.11.2015 08:46:16

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 604133)
Poate nu toti erau crestini?

Si ce-i cu asta ?

cristiboss56 03.11.2015 08:46:53

Bilanțul victimelor tragediei din clubul Colectiv ajunge la 32 de victime.

"A murit o fată de 28 de ani în această dimineață, la ora 5,00. Ea prezenta arsuri pe 50% din suprafața corpului și pe căile respiratorii, care erau arse total. Ea era unul dintre cei trei pacienții în stare critică", a precizat managerul.

Corinusha 03.11.2015 08:59:22

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604057)
Ce sarbatoare ?

Era o sarbatoare inhinata lui Mithra sau, altfel spus, Siarelui, sarbatoare legata de solstitiul de iarna din 22 decembrie...

Citat:

În prealabil postat de ffflorina (Post 604080)
Nu inteleg de ce nu vine niciun preot sa faca o slujba in fata clubului.Stiu ca sunt prin spitale preoti dar nu e de ajuns.

Pentru ca sunt ocupati sa scrie pe facebook cat de satanisti erau acei tineri care au mers in club...

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604095)
Offtopic, este sarbatoare satanista, dar nu este aici nici ocazia si nici timp
pt asa ceva.

Daca ar fi sa mergem pe teoria "mistica" atunci cea mai buna metoda de
asigura vanatul este sa-l inviti pe gratis, astfel strangandu-se multi curiosi
Deci "altarul" este plin si pregatit.

Pe daca ar fi sa megem pe varianta "mistica" cam asta este directia.
[...]
Ce aveeeem noi aiiici in josul fotografiei ? Oare ce este ?
Ehm, intrebare: toate candelele alea sunt grupate in jurul unei diagrame
notata in 6-6-6 si unde scrie " in dark side we trust" adica literalmente
traducere "in dracu credem". ?
Buna dimineatza poate dormeai la ora respectiva.Asa ca ia-o mai incet
si mai usurel cu tonul si directivele la adresa Antoniei.

Si te-ai culcat din nou
Daca esti "roacheritza" spovedeste-te si o sa scapi de roc si roacar .:4:

PS:incredibil.Satanisti isi bat joc pe fatza mizand pe ignoranta multora.SI le iese.Pt ca
ignoranta este cel mai bun somnifer.Si tare multi dorm, dooorrrrm si dorm.

Nu-s rockerita, dar ascult si rock. Ce legatura are una cu alta? Bine inteles fotografia si ce e in josul fotografiei, precum si 666le ala care nimei nu prea stie de fapt de unde vine, face parte din vesnica teorie a conspiratiei... Si totusi, sarbatoare satanista si sacrificii umane?! Exagerati fratilor, exagerati prea tare...Ar trebui sa lasati serialele si cartile de groaza deoparte, ca nu va fac prea mult bine si incepeti sa credeti toate aberatiile de pe-acolo...

in aceeasi idee a PS-ului tau, inlocuieste satanistii cu crestinii; si asta se intampla.

iuliu46 03.11.2015 09:08:27

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 604136)
Era o sarbatoare inhinata lui Mithra sau, altfel spus, Siarelui, sarbatoare legata de solstitiul de iarna din 22 decembrie...

Pai cum pe 22 ? Ce noi sarbatorim Craciunul pe 22 ? Sau cautam sa vedem ce sarbatoreau aia atunci si facem asocieri dupa cum ne place ? :71:
Pe 22 sarbatorim rivolutia. Craciunul e pe 25.

Citat:

Pentru ca sunt ocupati sa scrie pe facebook cat de satanisti erau acei tineri care au mers in club...

Mai degraba cei care pun asemenea intrebari prostesti sunt ocupati cu privitul la televizor si au uitat sa gandeasca. Daca tipa la tv una nedusa la biserica de cand a bagat-o popa in cristelnita, va grabiti si voi repede sa-i raspanditi prostia.

Copacel 03.11.2015 09:19:06

Citat:

, face parte din vesnica teorie a conspiratiei...

Cum adica, aia deseneaza un cerc cu 6-6-6 pe care scrie "in dark side we trust"
si tu imi spui de teoria conspiratiei ? Hello, trezeste-te.

Citat:

Si totusi, sarbatoare satanista si sacrificii umane?! Exagerati fratilor, exageratiintampla.
Vaaai daca ai stii despre conducatorii actuali ai planetei n-ar mai fi soc.
Ohoho mai toate evenimentele in istorica omenirii gen razboaie, geneociduri
sunt sacrifici aduse de cabala-masonico-satanista lui Lucifer.

Asa cum crestinii sei impartasesc cu Trupul si Sangele Domnului la momente
importatante din viata lor duhovniceasca asa si satanistii isi slavesc stapanul
cu jertfe umane la o scara cat mai mare si in momente importante in religia lor.

iuliu46 03.11.2015 09:27:50

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604138)
Cum adica, aia deseneaza un cerc cu 6-6-6 pe care scrie "in dark side we trust"
si tu imi spui de teoria conspiratiei ? Hello, trezeste-te.

Vaaai daca ai stii despre conducatorii actuali ai planetei n-ar mai fi soc.
Ohoho mai toate evenimentele in istorica omenirii gen razboaie, geneociduri
sunt sacrifici aduse de cabala-masonico-satanista lui Lucifer.

Asa cum crestinii sei impartasesc cu Trupul si Sangele Domnului la momente
importatante din viata lor duhovniceasca asa si satanistii isi slavesc stapanul
cu jertfe umane la o scara cat mai mare si in momente importante in religia lor.

Termina ma si tu cu interpretarile mistice. N-ai interpreta mistic vreo carte de rugaciuni sau Psaltirea, dar la dracovenii nu te intrece nimeni. :1:

Copacel 03.11.2015 09:40:29

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604137)
Pe 22 sarbatorim rivolutia. .

Pe 22 sarbatoresti faptul ca armata (la cat de bine a fost "organizata") a confundat "teroristii" cu poporul si a tras in prorpiul popor.

De altfel nu ma mira. Starea de ignoranta/delasare este una nationala.
Corina este cel mai bun exemplu in acest sens.
90 % din romani sunt adepti fie declarati fie nedeclarati ai teoriei "las-o bah
ca merge asa ", nu ?!
Eu m-am lovit de aceasta filosofie romaneasca inca de pe anul faculatatii.
"Las-o bah ca merge asa".Pai nu se pupa teoria cu practica daca o las asa.
"nu conteaza, las-o bah ca merge asa" si asta venite de la un profesor dr inginer.In momentul ala pt mine, l-am considerat mult mai important si util
societatii pe omul care ridica gunoiul de la poarta decat specimenele astea
cu "las-o bah ca merge asa".
Ba chiar m-am certat cu forma aia de viatza.
"Scrie nene la teorie ca-i tramvai ? Scrie. Ei bine tramvai sa fie si in realitate
Pai sa vezi ca nu s-au tinut cont de anumite chestii si de aia nu iese tramvai.
Pai atunci fie teoria este incompleta fie este gresita.
Daca scrie ca-i tramvai pai tramvai sa fie.
Fie completezi teoria fie o scoti.Teoria nu se pupa cu practica.
Stim dar vezi tu asa e la noi la romani.
Poftim ? Da' asa e .Las-o bah ca merge asa"
Si l-am bagat atunci in toate gaurile pamantului pe acel profesor si am plecat
la altu'.Care era culmea tot cu "las-o bah ca merge asa".
Si culmea fostii mei colegi erau de acord.Si ei erau adeptii lui "las-o bah ca merge asa".
Si atunci mi-am luat la cercetare arborele genealogic al familiei, sa vad
poate nu sunt 100 % roman, deoarce gandesc foarte diferit de restul romanilor.
Surpriza , sunt maxim 40% roman, restul sunt suedez + grec.
Asta explica multe.

Si ai mare grija, pentru ca ce s-a intamplat la colectiv se poate intampla
in toata tzara.Acolo este Romania reala, la Colectiv acolo este.
Pentru ca:
Siguranta CFR este in aceiasi stare precum Colectiv.
Siguranta aeriana este in aceiasi stare precum Colectiv.
Tehnica armatei este in aceiasi stare precum Colectiv.
Astea sunt urmarile filosofie nationale stampilata in ADN-ul acestui popor:
"las-o bah ca merge asa".
Cel mai fertil si propice teren de instalare a coruptiei , hotiei care duc la
saracie si crima.

Copacel 03.11.2015 09:45:18

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604139)
Termina ma si tu cu interpretarile mistice. N-ai interpreta mistic vreo carte de rugaciuni sau Psaltirea, dar la dracovenii nu te intrece nimeni. :1:

pai daca realiatea este cum spun eu ca este iar voi inca dormiti, noapte buna.
Vezi sa nu te trezesti intr-un incendiu si tu.:57:

iuliu46 03.11.2015 09:45:43

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604140)
90 % din romani sunt adepti fie declarati fie nedeclarati ai teoriei "las-o bah
ca merge asa ", nu ?!

100% ii arata cu degetul pe ceilalti invinuindu-i ca-s adeptii teoriei.

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604141)
pai daca realiatea este cum spun eu ca este iar voi inca dormiti, noapte buna.
Vezi sa nu te trezesti intr-un incendiu si tu.:57:

Hai sa scriem o carte - Mari initiati ai Indiei vs misticul Copacel. :)

Copacel 03.11.2015 09:50:20

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604142)
100% ii arata cu degetul pe ceilalti invinuindu-i ca-s adeptii teoriei.
Hai sa scriem o carte - Mari initiati ai Indiei vs misticul Copacel. :)

Scrie, si apo sa vii la autograf. Pret: 500 de euro.Mai jos nu pot sa scad.
Asta asa ca te cunosc virtual .:5:

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:56:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.