52ZIZO |
05.08.2010 13:00:29 |
Unde pot citi in sfanta traditie despre botezul de increstinare?
Citat:
În prealabil postat de gabriela8
(Post 275203)
Si te pomenesti ca in casa aceia nu era niciun copil? De unde stii? ai fost de fata? Pe dumneata ce te face sa crezi ca nu erau si prunci? Eu inteleg prin "casa lui Stefana" toata suflarea care era acolo si doar nu erau numai adulti, ce sa spun!
Si daca nu intelegi faptul ca Sfanta Traditie se afla in deplina unitate cu Sfanta Scriptura, nu are rost sa mai vorbesc!
Si nu ma mai asediati cu mesaje private!
|
Gabriela, te rog sa ma ierti daca te-am deranjat cu acele 2 mesaje privata scrise in ultima luna. Voiam totusi sa ma convingi ca Sfanta Traditie se afla in deplina unitate cu Scriptura. spune-mi ce trebuie sa citesc si unde, ca sa inteleg si eu ca Sfanta Traditie a fost inspirata de Dumnezeu. Ce anume reprezinta Traditia, care sunt acele carti ce tre' sa citesc si daca scrie in vreuna ca e in deplina unitata cu Scriptura!? Referitor la botezul casei lu' Stefana poti sa crezi ca erau si prunci dar adu-ti aminte ca Hristos cand era pe pamant raspundea cu "STA SCRIS". Asa cum spune MAIAMARIA, asa inteleg si eu botezul din Scriptura. Spunemi unde sa citesc in Traditie despre botez si fac comparatie ca ambele tre' sa zica la fel, nu? Te rog sa ma scuzi, sa nu ramai suparata pe mine. Cuvintele spuse au un impact, cele scrise pot avea un altul. Intentia mea nu era sa te enervez.
|